• Stránka 1 z 1

Problem z spravcom uloh.
čaute, mám menší problem z spravcom uloh... 
Zapnem spravcu uloh, chcem vypnut cez to nejaky program napr. CSko... Ale nejde mi to vôbec kedysi mi to písalo ukončit ulohu ale teraz mi v rohu píše "služby"... Neviem čo sa stym stalo... Prosím o nejake radi najlepšie by bolo ak by mi to niekto urobil cez Teamviewer... Kedze mi nejde vypnut ziaden program cez spravcu tak mi nejde ani zapnut csko.... :/ Prosím niekto mi stym pomozte

Zapnem spravcu uloh, chcem vypnut cez to nejaky program napr. CSko... Ale nejde mi to vôbec kedysi mi to písalo ukončit ulohu ale teraz mi v rohu píše "služby"... Neviem čo sa stym stalo... Prosím o nejake radi najlepšie by bolo ak by mi to niekto urobil cez Teamviewer... Kedze mi nejde vypnut ziaden program cez spravcu tak mi nejde ani zapnut csko.... :/ Prosím niekto mi stym pomozte

- 

Attack692
- Kolemjdoucí 
Problem z spravcom uloh.

A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

- 

Rumcajz
- Patriot 
Re: Problem z spravcom uloh.
Tak pomôže mi už stým niekto..?

- 

Attack692
- Kolemjdoucí 
Attack692 píše:Tak pomôže mi už stým niekto..?
Pomohlo by kdyby jsme věděli jaký máš operační systém. Vůbec by nebyl na škodu ani screen problému či lépe popsaný problém.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
		- 

Luther
- Spamerův sluha 
Ahoj , jak zapneš správcu uloh tak hore máš také ako keby "časti správcu" prepni si to na aplikácie  jestli máš win7
 jestli máš win7

jestli máš win7
 jestli máš win7- 

Liam
- Pokročilý 
mám win 7, liam prosim pridaj si ma na steame: ekrembermek  a urobis mi to cez TV? Pretoze ja tam nič nevidim 

- 

Attack692
- Kolemjdoucí 
			 • Stránka 1 z 1