• Stránka 1 z 1
problém z VIP
Meno na serveru: :Unreal:
Server kde mám VIP: Zombie Chronic 1
Ako je VIP staré: necelé 4 roky
Kedy mi VIP naposledy fungovalo: pred tým než som reinštaloval počítač
Skúšal som zopakovať postup z emailu: áno
Popis problému: Po reinštalácii PC som stiahol od Vás CS 1.6 non-steam ( na tom som si aj aktivoval výhody) potom som prišiel na server zombie chronic 1 napísal som /aktivator , zadal som kód a napísalo mi ,že aby si overili že som to ja tak mi príde email aby som ho potvrdil .. No ale tu prichádza ten problém.. žiaden e-mail mi neprišiel a čakal som naň 3 týždne .. taktiež som skúšal viackrát vložit kód v hre lebo to mohla byť chyba a napísalo mi to isté že mi príde email a mám ho potvrdiť no ale email opäť neprišiel... bohužial stále mi nič neprišlo a tak sa obraciam na Vás a dúfam že mi pomôžete tento problém vyriešiť
Ďakujem za prečítanie a pochopenie a prajem pekný zvyšok dňa 
Server kde mám VIP: Zombie Chronic 1
Ako je VIP staré: necelé 4 roky
Kedy mi VIP naposledy fungovalo: pred tým než som reinštaloval počítač
Skúšal som zopakovať postup z emailu: áno
Popis problému: Po reinštalácii PC som stiahol od Vás CS 1.6 non-steam ( na tom som si aj aktivoval výhody) potom som prišiel na server zombie chronic 1 napísal som /aktivator , zadal som kód a napísalo mi ,že aby si overili že som to ja tak mi príde email aby som ho potvrdil .. No ale tu prichádza ten problém.. žiaden e-mail mi neprišiel a čakal som naň 3 týždne .. taktiež som skúšal viackrát vložit kód v hre lebo to mohla byť chyba a napísalo mi to isté že mi príde email a mám ho potvrdiť no ale email opäť neprišiel... bohužial stále mi nič neprišlo a tak sa obraciam na Vás a dúfam že mi pomôžete tento problém vyriešiť

- Yeloudstar
- Kolemjdoucí
problém z VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: problém z VIP
Chod na server a napíš na server /aktivator a daj tam kód ak ti email nedôjde zopakuj to 2-3 ak ani vtedy kontaktuj [email protected]
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
Re: problém z VIP
ahoj, mame tu na webe online VIP support. tak napis do tam, alebo mi napis do pm a ja to pozrem.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1