• Stránka 1 z 1
Problémy s VIPextra
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, co mám dělat, když mi to píše, že je extra VIP kod neplatný, vše jsem zadal, vše překontroloval ale i na 10pokus extra vip pokus je neplatný! nevím co s tím, díky za pomoc 

- rENNA
- Kolemjdoucí
Problémy s VIPextra
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problémy s VIPextra
Ahoj . Pokud jsi aktivoval VIP + EVIP na webu a zadal si to do aktivárotu ve hře, tak EVIP ti bude fungovat až po změně mapy. Neboj se ničeho GL & HF.

LEGENDA GAMESITES
-
WEYN - Profesionál
Právě že ne. Já jsem VIP zadal, VIP šlo v pohodě, pak jsem chtěl dát evip, asi o hodinu později, a když to zadávám na vebu do aktivárotu, píše mi to že jsem zadal nesprývný EVIP kod.
- rENNA
- Kolemjdoucí
rENNA píše:Právě že ne. Já jsem VIP zadal, VIP šlo v pohodě, pak jsem chtěl dát evip, asi o hodinu později, a když to zadávám na vebu do aktivárotu, píše mi to že jsem zadal nesprývný EVIP kod.
tak jsi ten EVIP použil někde, kde jsi neměl a tak už je neplatný
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Pane bože.. Ten EVIP jsem psal na Dust 2 only 1.. prostě nechápu proč mi nejde.. nikde jinde jsem ho nepoužíval..
- rENNA
- Kolemjdoucí
rENNA píše:Pane bože.. Ten EVIP jsem psal na Dust 2 only 1.. prostě nechápu proč mi nejde.. nikde jinde jsem ho nepoužíval..
pane bože .. zadal jsi ho někam, kam jsi neměl a proto ti to píše že je neplatný, protože už je použitej. Zamysli se sám nad sebou, jestli sis náhodou neaktivoval znova VIP, což zjistíš na emailu, že tam máš další obyčejnou VIP aktivaci, nebo něco. Prostě si ho použil někde kde jsi neměl.
-
Na EMAIL mi prislo VIP aktice, ale taky mi tam přišlo (ejlikož sem to objednával přes kartu) že jsem si objednával Extra VIP, takže ve mě chyba nebude, nikam jinam sem to nezadával, než na serveru Dust 2only1
- rENNA
- Kolemjdoucí
rENNA píše:Na EMAIL mi prislo VIP aktice, ale taky mi tam přišlo (ejlikož sem to objednával přes kartu) že jsem si objednával Extra VIP, takže ve mě chyba nebude, nikam jinam sem to nezadával, než na serveru Dust 2only1
Pošli PM výpis z emailu kuknu se na to a poradím ti.
[eVIP] JailBreak 1
[eVIP] JailBreak 2
[VIP] Web
[eVIP] JailBreak 2
[VIP] Web
-
Myroomis - Zkušený
rENNA píše:Na EMAIL mi prislo VIP aktice, ale taky mi tam přišlo (ejlikož sem to objednával přes kartu) že jsem si objednával Extra VIP, takže ve mě chyba nebude, nikam jinam sem to nezadával, než na serveru Dust 2only1
ano, objednal sis EXTRAVIP, ale kod jsi použil do VIP (my to umožnujeme, protože se často stane, že si někdo koupí EVIP aniž by měl VIP a tak aby nemusel kupovat další kod, může si aktivovat jen VIP)
Takže je to tak, jak říkám - použil jsi kod někam, kde jsi neměl. Aktivoval sis znovu VIP a pak jsi chtěl znovu se stejným kodem aktivovat EVIP, ale kod už byl použitý. Ano, chyba je na tvé straně a ano, můžeme to vyřešit. Musíš ale napsat na [email protected] popis problému (ideálně odkaz na tento topic) + oba kody, VIP i EVIP a my ti to nějak dáme dohromady.
-
MDG píše:rENNA píše:Na EMAIL mi prislo VIP aktice, ale taky mi tam přišlo (ejlikož sem to objednával přes kartu) že jsem si objednával Extra VIP, takže ve mě chyba nebude, nikam jinam sem to nezadával, než na serveru Dust 2only1
Pošli PM výpis z emailu kuknu se na to a poradím ti.
nemáš právo vyžadovat od kohokoli jejich aktivační EMAILY ! A to i v případě, že to myslíš zrovna dobře ..
PRO OSTATNÍ! NIKOMU TO NEDÁVEJTE, PROTOŽE SE TU BĚŽNĚ VIP ÚČTY KRADOU PRÁVĚ TÍMHLE ZPŮSOBEM!
-
Možná sis ten kód neaktivoval na webu, ale ihned do aktivátoru.. takhle jsem to taky udělal jednou blbě 

-
Knizepan - Amatér
Pokud máš VIP tak to samořejmně nemáš dát do aktivatorů ale normálně na webu po zmněně mapy se ti to aktivuje to je normální 

-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
Uz jsem psal na Gamesites, tak doufám ze se to nejak vyřeší.. Dekuju všem za ochotu napsal jsem to hned na webu.. Ale tak asi jsem neco udelal blbe tak sem si dal asi znovu VIP tak doufám ze to nejak vyřeší a uz budu moct mít extra vip
diik

- rENNA
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1