Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

Problémy s VIPextra

Příspěvekod rENNA » 25 bře 2015, 10:45

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, co mám dělat, když mi to píše, že je extra VIP kod neplatný, vše jsem zadal, vše překontroloval ale i na 10pokus extra vip pokus je neplatný! nevím co s tím, díky za pomoc :)
rENNA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Problémy s VIPextra

od Rumcajz » 25 bře 2015, 10:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problémy s VIPextra

Příspěvekod WEYN » 25 bře 2015, 10:50 VIP

Ahoj . Pokud jsi aktivoval VIP + EVIP na webu a zadal si to do aktivárotu ve hře, tak EVIP ti bude fungovat až po změně mapy. Neboj se ničeho GL & HF. :mrgreen:
LEGENDA GAMESITES
WEYN
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod rENNA » 25 bře 2015, 12:29

Právě že ne. Já jsem VIP zadal, VIP šlo v pohodě, pak jsem chtěl dát evip, asi o hodinu později, a když to zadávám na vebu do aktivárotu, píše mi to že jsem zadal nesprývný EVIP kod.
rENNA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 25 bře 2015, 12:33 VIP

rENNA píše:Právě že ne. Já jsem VIP zadal, VIP šlo v pohodě, pak jsem chtěl dát evip, asi o hodinu později, a když to zadávám na vebu do aktivárotu, píše mi to že jsem zadal nesprývný EVIP kod.

tak jsi ten EVIP použil někde, kde jsi neměl a tak už je neplatný
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod rENNA » 25 bře 2015, 12:35

Pane bože.. Ten EVIP jsem psal na Dust 2 only 1.. prostě nechápu proč mi nejde.. nikde jinde jsem ho nepoužíval..
rENNA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 25 bře 2015, 12:54 VIP

rENNA píše:Pane bože.. Ten EVIP jsem psal na Dust 2 only 1.. prostě nechápu proč mi nejde.. nikde jinde jsem ho nepoužíval..

pane bože .. zadal jsi ho někam, kam jsi neměl a proto ti to píše že je neplatný, protože už je použitej. Zamysli se sám nad sebou, jestli sis náhodou neaktivoval znova VIP, což zjistíš na emailu, že tam máš další obyčejnou VIP aktivaci, nebo něco. Prostě si ho použil někde kde jsi neměl.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod rENNA » 25 bře 2015, 13:03

Na EMAIL mi prislo VIP aktice, ale taky mi tam přišlo (ejlikož sem to objednával přes kartu) že jsem si objednával Extra VIP, takže ve mě chyba nebude, nikam jinam sem to nezadával, než na serveru Dust 2only1
rENNA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Myroomis » 25 bře 2015, 13:11 VIP

rENNA píše:Na EMAIL mi prislo VIP aktice, ale taky mi tam přišlo (ejlikož sem to objednával přes kartu) že jsem si objednával Extra VIP, takže ve mě chyba nebude, nikam jinam sem to nezadával, než na serveru Dust 2only1

Pošli PM výpis z emailu kuknu se na to a poradím ti.
[eVIP] JailBreak 1
[eVIP] JailBreak 2
[VIP] Web
Myroomis
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dwandy » 25 bře 2015, 13:18 VIP

rENNA píše:Na EMAIL mi prislo VIP aktice, ale taky mi tam přišlo (ejlikož sem to objednával přes kartu) že jsem si objednával Extra VIP, takže ve mě chyba nebude, nikam jinam sem to nezadával, než na serveru Dust 2only1

ano, objednal sis EXTRAVIP, ale kod jsi použil do VIP (my to umožnujeme, protože se často stane, že si někdo koupí EVIP aniž by měl VIP a tak aby nemusel kupovat další kod, může si aktivovat jen VIP)

Takže je to tak, jak říkám - použil jsi kod někam, kde jsi neměl. Aktivoval sis znovu VIP a pak jsi chtěl znovu se stejným kodem aktivovat EVIP, ale kod už byl použitý. Ano, chyba je na tvé straně a ano, můžeme to vyřešit. Musíš ale napsat na [email protected] popis problému (ideálně odkaz na tento topic) + oba kody, VIP i EVIP a my ti to nějak dáme dohromady.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Dwandy » 25 bře 2015, 13:18 VIP

MDG píše:

Pošli PM výpis z emailu kuknu se na to a poradím ti.

nemáš právo vyžadovat od kohokoli jejich aktivační EMAILY ! A to i v případě, že to myslíš zrovna dobře ..

PRO OSTATNÍ! NIKOMU TO NEDÁVEJTE, PROTOŽE SE TU BĚŽNĚ VIP ÚČTY KRADOU PRÁVĚ TÍMHLE ZPŮSOBEM!
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Knizepan » 25 bře 2015, 14:28

Možná sis ten kód neaktivoval na webu, ale ihned do aktivátoru.. takhle jsem to taky udělal jednou blbě ;)
Knizepan
Amatér
Amatér

Příspěvekod nantaxicek5 » 25 bře 2015, 16:40

Pokud máš VIP tak to samořejmně nemáš dát do aktivatorů ale normálně na webu po zmněně mapy se ti to aktivuje to je normální ;)
nantaxicek5
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod rENNA » 25 bře 2015, 18:00

Uz jsem psal na Gamesites, tak doufám ze se to nejak vyřeší.. Dekuju všem za ochotu napsal jsem to hned na webu.. Ale tak asi jsem neco udelal blbe tak sem si dal asi znovu VIP tak doufám ze to nejak vyřeší a uz budu moct mít extra vip :) diik
rENNA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Cecooo » 27 bře 2015, 09:45 VIP

Okej, vyrieši sa na mailoch, tu zamykám..
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Gamesites.cz