• Stránka 1 z 1
Prodej skinů za realné peníze!
Zdravím všechny nadšence hry Counter Strike: Global offensive, přišel jsem pro vás se zajímavým tématem. Jistě znáte mnoho lidí, nebo jste to snad Vy sami, z těch lidí, kteří chtějí své skiny prodat za reálné peníze.
Obchod, který vám nabízím je výhodný jak pro mně, tak pro vás. Funguje to takto:
1) Já vám vystavím cenu (většinou 80% z market ceny na steamu) a dohodneme se.
2) Pošlete mi skin na můj účet, já skin vystavím na Facebooku v CS:GO skupinách a i zde.
3) Až se skin prodá, budu vás informovat, dále pak počkám až mi kupec skinu pošle peníze na můj účet.
4) Až mi peníze přijdou, skin pošlu kupci a peníze přepošlu na účet prodejce skinu.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Upozornění: Vše je dokumentováno, každý krok je focen!
Asi si říkáte, že jsem další z řady zlodějů a apod. Není to pravda!
1) Pokud budete chtít, dám vám odkaz na report.
2) Kontakt na mojí bývalou společnost.
3) Screany, které budu dělat.
4) Pokud se vám něco nebude zdát, můžete mi zde BAN a report.
POKUD BUDETE MÍT ZÁJEM O PRODEJ NĚKTERÉ Z VAŠICH SKINŮ, STAČÍ MI ZDE NAPSAT DO ZPRÁV!
Obchod, který vám nabízím je výhodný jak pro mně, tak pro vás. Funguje to takto:
1) Já vám vystavím cenu (většinou 80% z market ceny na steamu) a dohodneme se.
2) Pošlete mi skin na můj účet, já skin vystavím na Facebooku v CS:GO skupinách a i zde.
3) Až se skin prodá, budu vás informovat, dále pak počkám až mi kupec skinu pošle peníze na můj účet.
4) Až mi peníze přijdou, skin pošlu kupci a peníze přepošlu na účet prodejce skinu.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Upozornění: Vše je dokumentováno, každý krok je focen!
Asi si říkáte, že jsem další z řady zlodějů a apod. Není to pravda!
1) Pokud budete chtít, dám vám odkaz na report.
2) Kontakt na mojí bývalou společnost.
3) Screany, které budu dělat.
4) Pokud se vám něco nebude zdát, můžete mi zde BAN a report.
POKUD BUDETE MÍT ZÁJEM O PRODEJ NĚKTERÉ Z VAŠICH SKINŮ, STAČÍ MI ZDE NAPSAT DO ZPRÁV!
Chceš prodat skin a bojíš se, že ti ho někdo ukradne a nebo snad, že uděláš nevýhodný obchod? Chceš svůj skin prodat za co nejvyšší cenu? Napiš právě mi a já ti velice rád pomohu!
- MrForty
- Kolemjdoucí
Prodej skinů za realné peníze!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prodej skinů za realné peníze!
Nabídka stále platí! 

Chceš prodat skin a bojíš se, že ti ho někdo ukradne a nebo snad, že uděláš nevýhodný obchod? Chceš svůj skin prodat za co nejvyšší cenu? Napiš právě mi a já ti velice rád pomohu!
- MrForty
- Kolemjdoucí
Re: Prodej skinů za realné peníze!
Čas vypršel. Pokud chceš, založ si nový topic. Zamykám 

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1