• Stránka 1 z 1
Programování
Zdravím,
našel by se tu někdo, kdo by mě naučil základy v programování? Nejlépe C++ a Java.
Díky!
našel by se tu někdo, kdo by mě naučil základy v programování? Nejlépe C++ a Java.
Díky!
Ex CSGO admin
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
Programování
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Programování
Začni něčím jednodušším a pak přejdi na složitější jazyky..
I když tu budou mít nejspíš někteří výtky, tak začni u pythonu a pak si přejdi na javu nebo jiný jazyk - základy jsou víceméně všude stejné (if, while, for, funkce atp., prostě základy) a rozdíly jsou pak už jenom v syntaxích.
I když tu budou mít nejspíš někteří výtky, tak začni u pythonu a pak si přejdi na javu nebo jiný jazyk - základy jsou víceméně všude stejné (if, while, for, funkce atp., prostě základy) a rozdíly jsou pak už jenom v syntaxích.

-
Amby - CS:GO Server Admin
Wawle píše:Zdravím,
Díky!
Ide o to či si už programoval.. Ak nie, tak skús Pascal alebo Python celkom fajn veci na základy a pochopenie problematiky..

Java a C++ sú komplexnejšie, základy Pascalu a určité funkcie ti viem vysvetliť aj ja (3 roky praxe)

Jablkové rožky a marhuľové broskyne.

-
Dushan - Mistr
Rozhodne Python je pre teba lepší na začiatok 

„All things are difficult before they are easy.“
-
Vandoren - Sponzor
• Stránka 1 z 1