Re: Programy na kontrolování teploty

Příspěvekod Kodos » 10 črc 2013, 16:16

R4gn4r0K píše:
Thony píše:http://www.anandtech.com/bench/Product/547

Ta grafika dokaze cucat az 333 wattov pri vytazeni co je dost mozne ked hras BF3, COD: MW a Crysis 3.
Tvoj processor cuca maximalne 95 wattov a ostatne komponenty na doske diez nieco papaju.

Takze sprav toto: skus hry hrat na najmensich detaloch (aspon pol hodinu), ak sa PC neresetne tak tak detaily zdvyhni na medium na pol hodku a potom na high. Ak sa ti pocas tohto testu PC resetne tak potrebujes novy zdroj ak chces hrat na najlepsich moznych detaloch.

Ak ti vsak hranie na kombinacii low/medium/high nevadi tak mozes zdroj nechat ale nesmies dvyhat detaily.

Len zo zvedavosti: kupoval si PC zstaveny a nic nemenil alebo si tam dokupil grafiku ? lebo jak pozeram postavene PC tak su vzdy so zdrojom ktory neumoznuje ziadne upgrady...

podla mna mu to stihat nebude, ako pises, 333-358W grafika, 95W CPU, kde mas napajanie dosky (aj ta sama o sebe zerie), HDD, chladice...

Přesně tak, nepotřebuji to ani zkoušet, protože vím, že jsem zkoušel hrát například MW3 na hodně nízkou grafiku a asi do takových možná 40 minut mi to zase spadlo, takže jediné co mi zbývá je si koupit nový zdroj. Moc teda děkuji za vyřešení, MultiCrafterovi ještě napíšu PMku, protože mě opravdu zajímá, jak se ve speed fanu nastavuje rychlost větráku a může se mi to do budoucna hodit :) Ještě jednou teda děkuji a myslím, že tenhle topic už můžete LOCKnout :)
Steampunk <3
Kodos
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 10 črc 2013, 16:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz