• Stránka 1 z 1
Prosba o pridanie HLTV
V poslednej dobe veľmi často bádam ľudí, čo radi chodia na server len šikanovať, randomovať. Skúšajú provokovať hráčov. Posledné dva dni som sa stal obeťou takýchto špekulantov. Na demo často zabúdam, kedže nie som žiaden práskač každej nadávky, čo sa na serveri napíše. Nedalo by sa prosím pridať HLTV na TTT serveri? Optimalizácia by nemala zapríčiniť zhadzovanie servera, na JB to nič nerobi! Veľmi by mi to pomohlo dosvedčovať adminom niektoré veci. Admini mi nič nechcú uveriť a dokonca sa mi doslova posmievajú za moje nariekanie a tomu chcem predchádzať už 

Žijete nereálne životy, začnite žiť skutočný
- Tyranizator
- Zkušený
Prosba o pridanie HLTV
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prosba o pridanie HLTV
určite súhlasím aby sa pridala HLTV stalo sa mi páru krát že som chcel niekoho nahlásiť ale zabudol som zapnúť demo HLTV by sa hodilo na TTT. bádam čo raz viac provokatérov ktorý prídu na server s myšlienkou niekoho vyprovokovať. A ked ten hráč nemá dôkaz tak nemôže nič provokatér si dalej pokračuje v tom by práve moha pomôcť HLTV zamedzilo by sa zbytočným provokáciam.
Určite súhlasím s týmto príspevkom
Prajem pekný zvyšok dňa
Prajem pekný zvyšok dňa

NEZAVID TVRDE TRENUJ
- AZUNY
- Amatér
AZUNY píše:určite súhlasím aby sa pridala HLTV stalo sa mi páru krát že som chcel niekoho nahlásiť ale zabudol som zapnúť demo HLTV by sa hodilo na TTT. bádam čo raz viac provokatérov ktorý prídu na server s myšlienkou niekoho vyprovokovať. A ked ten hráč nemá dôkaz tak nemôže nič provokatér si dalej pokračuje v tom by práve moha pomôcť HLTV zamedzilo by sa zbytočným provokáciam.
Prajem pekný zvyšok dňa
právoplatný následník Malackého trůnu
-
Brazzer - Zkušený
Zdravím, též hlasuji za přidání HLTV na serveru. Vždy si sice točím celou mapu, ale je jasné že HLTV by nám ušetřilo práci a mnohem lépe by se prokazovali určité situace mezi hráči, které my admini na svá dema nezachytíme. Taktéž by to určitě pomohlo k omezení provokatérů, kteří se na serveru poslední dobou začali rojit jak včely v létě.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Zdravím, též hlasuji za přidání HLTV na serveru. Vždy si sice točím celou mapu, ale je jasné že HLTV by nám ušetřilo práci a mnohem lépe by se prokazovali určité situace mezi hráči, které my admini na svá dema nezachytíme. Taktéž by to určitě pomohlo k omezení provokatérů, kteří se na serveru poslední dobou začali rojit jak včely v létě.
naprosto souhlasím s každou jednou větou kterou kolega Derakh napsal

začíná se to hemžit provokatéry co hrajou stylem provokace, dostanou ban, žádají UB a doufají, že ty jsis demo nenahrával, a mohou tě pošpinit, ztrapnit atd..
-Frisky
Bez ohledu na to jak jsi šílený, vždy existuje někdo, kdo tvoje šílenství dokončí.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198799557570/
https://steamcommunity.com/profiles/76561198799557570/
-
Friskyy - Kazatelův učeň
Zdravím,
HLTV je věc, která sice chybí ale není možná. Jak všichni admini - a myslím, že i spousta hráčů - ví, tak na TTT není spect jako takový a na začátku kola to všechny hodí k T/CT. Byl by tam tedy problém takový, že by to HLTV házelo do hry.
Doufám, že to takhle stačí. Bohužel nezbývá nic jiného, než natáčet dema.
HLTV je věc, která sice chybí ale není možná. Jak všichni admini - a myslím, že i spousta hráčů - ví, tak na TTT není spect jako takový a na začátku kola to všechny hodí k T/CT. Byl by tam tedy problém takový, že by to HLTV házelo do hry.
Doufám, že to takhle stačí. Bohužel nezbývá nic jiného, než natáčet dema.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Při testech nahazování HLTV to opravdu házelo HLTV ze spectatu do hry.
Peto si nad tím lámal hlavu a nepodařilo se nám nic vymyslet.
Co se týká tvých návrhů Tyranizatore tak se ti nikdo nevysmíval. Přišel jsem na server a bučel jsi něco o tom, že nejsme schopni to zařídit. Já ti jen řekl proč to není možné zařídit.
Viz, ta karma.
Peto si nad tím lámal hlavu a nepodařilo se nám nic vymyslet.
Co se týká tvých návrhů Tyranizatore tak se ti nikdo nevysmíval. Přišel jsem na server a bučel jsi něco o tom, že nejsme schopni to zařídit. Já ti jen řekl proč to není možné zařídit.
Viz, ta karma.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
• Stránka 1 z 1
Zpět na Trouble in Town servery