Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

prosil bych odpoved

Příspěvekod hanzelka98326 » 19 čer 2018, 14:13

pred 5dny sem tu zacal resil perma ban za AB.. dostal sem po 2 dnech docasny unban ale finalni verdikt nikde.. prispevky co tu lidi daly vcera, predevcirem tak je vse vyresene, a ja po 5 dnech neznam odpoved ? v prispevku sem se nato zeptal a byl locknuty za spam.. delate si fakt prdel ? jak muzete brat spam to.. ze se zeptam kdy se doresi moje situace, jen me to zajimalo protoze to trva dlouho a hned to admin uzamkne abych tam nemohl psat a ptat se kdy uz to nekdo po 5 dnech vyresi ? prispevky tu resite behem 1 dne a muj prispevek 5 dnu a porad nevim zadnou odpoved ? zadna omluva zato ze sem nemohl hrat, zadna omluva za neopravneny ban nic ?? myslim ze je tu asi neco spatne a rad bych vedel finalni verdikt :) takze kdokoliv z adminu co otom neco vi aby mi daly prosim vedet abych se konecne dozvedel co se to tu vubec deje.. predem diky a sry za novy prispevek ale bohuzel dotaz je bran jako spam a prispevek mi byl locknuty. dal nic psat nebudu jen chci po 5 dnech vedet co se teda stalo a jak je mozne ze sem vubec dostal BAN.. dekuji s pozdravem FoxEver
s Pozdravem FoxEver
hanzelka98326
Amatér
Amatér

prosil bych odpoved

od Rumcajz » 19 čer 2018, 14:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: prosil bych odpoved

Příspěvekod AlweR790 » 19 čer 2018, 14:53

Jsou věci, které může vyřešit jen jeden Cheathunter, jsou věci kde je jich potřeba více. Pokud se při nutnosti shody více CHH nemůžou shodnout, dodávají se další dema atd, tak to může trvat dýl, což je tvůj případ.
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

Obrázek
AlweR790
Mistr
Mistr

Příspěvekod hanzelka98326 » 19 čer 2018, 15:12

to jako vazne ? :D snad kazdej musi videt ze na demu zadne naznaky AB nejsou. mys mi neskace z hlavy na hlavu. hlavu dam 1x ze 6.. neni tam ani 1% naznaku zadneho. proto nechapu proc to tak trva kdyz tam neni nic. kolikrat se mi podari dat takovou hlavu ze kdybych ja byl admin tak bych si asi dal ban. 90% hlav co dam jsou u me pouze nahody. ale hold budu cekat a celkem me i tesi ze si semnou nevi rady i kdyz je snad jasne videt ze nemam nic a ja to vim na 50000% a oni me maji za mega cheatera a resi me skoro tyden. hold za ty roky hrani se to da naucit ale ze by az tak dobre ze bych hral jako cheater to sem necekal :D
s Pozdravem FoxEver
hanzelka98326
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 19 čer 2018, 16:02

Keď nevieš o čom píšeš, tak sa nediv, že sa ti topici zamykajú. Nabudúce sa zdrž trápnych výlevov tu aj v PMkach a bude to fajn..

Vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost