• Stránka 1 z 1
Prosim ADmini
Hele co mam delat dal som si zmenit Vip meno aj Extra vip a dal som si meno: 3bodky ... a v hre sa mi to meno neda dat Velmi vas prosim o zmenenie vip mena aj extra vip
-
svajduja123 - Kolemjdoucí
Prosim ADmini
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prosim ADmini
Ahoj,
víš, ono to docela napadne normálního člověka nedávat si do VIP nicku hvězdičky, tečky, čárky. Je to prostě neskutečná hloupost. A tři tečky? Jak tě volají? Třítečko?
No odběhl jsem od tématu.
Buď si pošli další SMS pro přejmenování VIP nicku nebo se zkus obrátit s tímto dotazem na email [email protected], ale netvrdím, že Ti tam pomohou.
víš, ono to docela napadne normálního člověka nedávat si do VIP nicku hvězdičky, tečky, čárky. Je to prostě neskutečná hloupost. A tři tečky? Jak tě volají? Třítečko?
No odběhl jsem od tématu.
Buď si pošli další SMS pro přejmenování VIP nicku nebo se zkus obrátit s tímto dotazem na email [email protected], ale netvrdím, že Ti tam pomohou.
-
Xter - Spamerův sluha
Re: Prosim ADmini
Hele a nebo by stacilo dat jmeno bodky a muzes pred nebo za napsat ....bodky.... A mel bys EVİP/VIP a nebo kdybys napsal jmeno qfatataafaffaaffafbodkyafaafaffwfwfsfaf tak bys zase mel EVİP protoze tam mas jmeno bodky a jak rikam muzes pred nebo za napsat cokoliv
-
Turek - Pokročilý
• Stránka 1 z 1