• Stránka 1 z 1
Prosim pomocte mi co najskor :D
Takze chcem sa spytat ci by ste mi nemohli pomouc. Ked zapinam csko ( gamesites csko ) tak mi preblikne menu kde su servery, options atd.. a dalej nic tak mi prosim pomoucte
- Lolko123
- Kolemjdoucí
Prosim pomocte mi co najskor :D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prosim pomocte mi co najskor :D
niesom admin, ale myslím si že by si mal csko vymazať a stiahnuť ešte ráz a nainštalovať.. 

-
Sirius - Kolemjdoucí
pochybuju že z tohodle popisu někdo pozná tvůj problém když tak skus udělat nějaká video přes fraps co ti to dělá
ale skus kliknout na spouštěcí ikonu "pravym myšítkem" --> vlastnosti --> kompatibilita--> a skus tam dát Windows XP
ale skus kliknout na spouštěcí ikonu "pravym myšítkem" --> vlastnosti --> kompatibilita--> a skus tam dát Windows XP
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Skus to preinstalovat.
-
Dsimon - Pokročilý
jns píše:Popíš presne tvoj problem.
proste ked zapnem csko tak mi len preblikne menu a vypne sa mi cele csko
- Lolko123
- Kolemjdoucí
Quick píše:pochybuju že z tohodle popisu někdo pozná tvůj problém když tak skus udělat nějaká video přes fraps co ti to dělá
skus toto
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
• Stránka 1 z 1