Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Prosím vysvětlit pravidlo od kompetentního člověka

Příspěvekod JoynerLucas » 21 úno 2020, 22:31 VIP

Zdravím, mohl bych poprosit někoho kompetentního z JB sekce, kdo se stará o pravidla, aby mi vysvětlil jednu věc, prosím?
Jde o to, že:
Mapa jb_rush, jsme před atrakcí (dráhou) a je tam čára, simon nás pošle na čáru.. pak řekne aby jsme šli před krabice, tudíž jdu před krabici, dostávám kill a k tomu i oprávněný s důvodem, že jsem měl zůstat na čáře. Tudíž bych se chtěl zeptat, jaký rozdíl mezi tím, že stojím na stř. čáře fotbalu a simon mě pošle před tyčku a když nejdu dostanu kill? Díky za vyjasnění, když už tu máme reformu pravidel, myslím, že tuto by se toho mohlo také zúčastnit.
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Prosím vysvětlit pravidlo od kompetentního člověka

od Rumcajz » 21 úno 2020, 22:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Prosím vysvětlit pravidlo od kompetentního člověka

Příspěvekod Focusss » 21 úno 2020, 23:21

Dost dobré

Podle mě jsi mohl čáru opustit i být na ní, neboť jsi byl furt před krabicí..

To samé běžte před dráhu, mužeš se k ní nalepit nebo jít dále od ní, ale furt jsi před ní..

ALE AŤ NÁM TO OBJASNÍ KOMPETENTNÍ OSOBA
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod TovarNI » 21 úno 2020, 23:34

tak pardalove,

momentalni zneni pravidel rika, ze kdyz mate za ukol jit pred nejaky objekt, tak staci pred nej jit klidne jen do rozumny vzdalenosti (to da rozum ze nepujdu 50 metru od boxu kdyz mam byt PRED nim, coz by se dalo definovat jako prostor pred tim objektem v nejblizsi blizkosti), coz znamena ze kdyz jste napr. na care u te drahy tak to lze splnit i bez toho aniz by jste caru opustili a tim padem ji ani opoustet nemate

jedinou vyjimkou jsou z nejakyho duvodu tycky na fotbale, kde kdyz simon rekne "bezte pred tycky" tak se na ne musite nalepit, pritom by stacilo kdyby simon rekl "bezte k tyckam (na tycky)" nebo "nalepte se na tycky", ze

:!:
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
TovarNI
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JoynerLucas » 22 úno 2020, 00:19 VIP

Aha, takže až budu na čáře u surfu (místo) a simon řekne, ať jdu před surf (objekt), mám se před něj postavit na čáře? Jelikož jsem docela blízko.
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod TovarNI » 22 úno 2020, 00:33

tak zalezi jestli budes pred surfem vid, jinak musis opustit tu caru
TovarNI
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JoynerLucas » 22 úno 2020, 00:36 VIP

Tak, že mě do teď nikdo nezabil za to. :lol:
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Gustik » 22 úno 2020, 03:35 VIP

Nevím kdo ti takovou věc nakukal, ale když dostaneš příkaz "běž před *něco*" - tak máš jít co nejblíže před danou věc. Představ si, že bys byl třeba na stolech (jb_rush) a Simon ti řekne, ať jdeš před box. Ty bys snad zůstal na stolech protože už jsi před boxem? No já teda rozhodně ne.

Pokud Simon chce, aby byli na čáře/blocích/stolech/atd... před nějakou věcí, má říct "Doplňujte blíže ke krabicím". Jelikož už jako vězeň na něčem stojíš, tak prostě a jednoduše na té věci doplníš ke krabicím.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod TovarNI » 22 úno 2020, 04:23

ja taky nevim kdo mi takovou "blbost" nakukal lol

citace hlsa

Ak ti Simon povie, aby si šiel pred niečo (pred dráhu, pred box, pred cely, pred stôl, pred blok...), tak stačí byť v rozumnej vzdialenosti pred daným predmetom (nie 30 metrov) => nemusíš byť nalepený.

Jedinú výnimku tvoria tyčky na futbale, kde ak ti Simon povie, že máš ísť pred tyčky, tak sa nalepiť musíš. Toto je jediná výnimka, inde stačí byť v rozumnej vzdialenosti.

jo a nauc se cist, je tam napsany v rozumny vzdalenosti, a prijde ti stoly na jb_rush jako rozumna vzdalenost kdyz mas jit pred box? jakoze halo
TovarNI
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JoynerLucas » 22 úno 2020, 10:56 VIP

Gustik píše:Nevím kdo ti takovou věc nakukal, ale když dostaneš příkaz "běž před *něco*" - tak máš jít co nejblíže před danou věc. Představ si, že bys byl třeba na stolech (jb_rush) a Simon ti řekne, ať jdeš před box. Ty bys snad zůstal na stolech protože už jsi před boxem? No já teda rozhodně ne.

Pokud Simon chce, aby byli na čáře/blocích/stolech/atd... před nějakou věcí, má říct "Doplňujte blíže ke krabicím". Jelikož už jako vězeň na něčem stojíš, tak prostě a jednoduše na té věci doplníš ke krabicím.

Já si právě stojím za tím, že mám jít co nejblíž před tu věc, bohužel včera jsem zjistil, že to u té dráhy neplatí, řekli mi to i dva admini (nebudu snitchovat).
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Knedlajs » 22 úno 2020, 11:15 VIP

Platí to, čo napísal Gustík.

Ďalšie otázky súvisiace s pravidlami nám posielajte do PM.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod JoynerLucas » 22 úno 2020, 11:29 VIP

Knedlajs píše:Platí to, čo napísal Gustík.

Ďalšie otázky súvisiace s pravidlami nám posielajte do PM.

Takže jsem tedy dostal FK? Jinak nemohu dohledat, asi už je smazaný, ale FAQ pravidel tu dřív byl, je smazaný či?
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Focusss » 22 úno 2020, 13:10

TovarNI píše:ja taky nevim kdo mi takovou "blbost" nakukal lol

citace hlsa

Ak ti Simon povie, aby si šiel pred niečo (pred dráhu, pred box, pred cely, pred stôl, pred blok...), tak stačí byť v rozumnej vzdialenosti pred daným predmetom (nie 30 metrov) => nemusíš byť nalepený.

Jedinú výnimku tvoria tyčky na futbale, kde ak ti Simon povie, že máš ísť pred tyčky, tak sa nalepiť musíš. Toto je jediná výnimka, inde stačí byť v rozumnej vzdialenosti.

jo a nauc se cist, je tam napsany v rozumny vzdalenosti, a prijde ti stoly na jb_rush jako rozumna vzdalenost kdyz mas jit pred box? jakoze halo

Řekneš nám kterého hlsa? At nám tu vysvetlí proč píše nesmysly..
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 22 úno 2020, 14:56 VIP

Žiadne nezmysly. Je to to isté, čo napísal aj Gusto, len napísané inak. A to platí. Keď ti Simon povie, aby si šiel pred niečo, máš byť pri tom čo najbližšie. Nemusíš byť ale nalepený úplne na tom. Stačí byť v rozumnej vzdialenosti pred tým objektom.
To, že tyčky sú výnimka, platí tiež.
Čítaj s porozumením. Keď si to pochopil inak, tak to už neovplyvníme.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Knedlajs » 22 úno 2020, 15:03 VIP

JoynerLucas píše:Takže jsem tedy dostal FK? Jinak nemohu dohledat, asi už je smazaný, ale FAQ pravidel tu dřív byl, je smazaný či?

Je to možné. Pokiaľ nejaký bol, tak asi už nie je. A ak aj je, tak je neaktualizovaný a zbytočný. Otázky máte preto už riadne dlhú dobu smerovať do PM, nie na fórko.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Focusss » 22 úno 2020, 18:04

Gustik píše:Nevím kdo ti takovou věc nakukal, ale když dostaneš příkaz "běž před *něco*" - tak máš jít co nejblíže před danou věc. Představ si, že bys byl třeba na stolech (jb_rush) a Simon ti řekne, ať jdeš před box. Ty bys snad zůstal na stolech protože už jsi před boxem? No já teda rozhodně ne.

Jak napsané jinak, to jsou dvě rozdílné věci :D :D Knedlíčku, z koho si tu prosímtě děláš blázny? Prostě si napsal blbost a hotové

e. Knedlík: Gusto nikde nenapísal, že sa máš na daný objekt nalepiť. Ja som napísal to isté. Máte byť čo najbližšie k danému objektu = v rozumnej vzdialenosti. Určite nie 10 metrov od toho. Nie je to vôbec odlišné. Ono je to v podstate jedno, ako to interpretuješ. Hlavné je, že všetci vedia, jak sa to má hrať.
Focusss
Drbna
Drbna

Další

Zpět na JailBreak Servery