• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Protiva/akademie JB
Nick ve hře: Protiva (SU.)
Nick na fóru: SUik
Odkaz na profil: suik-u40633.html
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:1:68835035
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6572
Proč chci akademika: Chtěl bych nějakým způsobem podpořit zlikvidování hríšníků, co se týče JB sekce. Dokážu také poradit ostatním lidem, co a jak dělat. Chtěl bych poznat skvělou partu, se kterou se dá bavit a nějakým způsobem komunikovat. Dále mi příjde jako slušnost, když už jsem si dvakrát nechal odebrat práva, tak si udělat akademii a dokázat, že na to mám.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ban za opakovaný přehoz, FK a bývalý majitel učtu zde něco taky natropil.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Byl jsem akademik, každopádně odebrán jsem násilně nebyl. Mám takový pocit, že jsem přešel na GO a proto jsem si ho nechal odebrát. Každopádně tímto si nejsem jistý, jelikož je to dva roky dozadu.
Nick na fóru: SUik
Odkaz na profil: suik-u40633.html
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:1:68835035
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6572
Proč chci akademika: Chtěl bych nějakým způsobem podpořit zlikvidování hríšníků, co se týče JB sekce. Dokážu také poradit ostatním lidem, co a jak dělat. Chtěl bych poznat skvělou partu, se kterou se dá bavit a nějakým způsobem komunikovat. Dále mi příjde jako slušnost, když už jsem si dvakrát nechal odebrat práva, tak si udělat akademii a dokázat, že na to mám.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ban za opakovaný přehoz, FK a bývalý majitel učtu zde něco taky natropil.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Byl jsem akademik, každopádně odebrán jsem násilně nebyl. Mám takový pocit, že jsem přešel na GO a proto jsem si ho nechal odebrát. Každopádně tímto si nejsem jistý, jelikož je to dva roky dozadu.
-
TomMyGS - Mistr Yoda
[Zamítnuto] Protiva/akademie JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Protiva/akademie JB
Zamítnuto, Suiku, měl sis dát dlouhodobou omluvenku, ne že se odebereš a za pár dní/týden si jdeš žádat znova. Mimo jiné si zapomněl na jednu věc: Když se necháš odebrat, měsíc budeš muset čekat jak na práva, tak i na akademika. 

-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1