Vše ohledně kategorie serverů: Deathmatch Servery

Provedená úprava na DM/ další návrhy

Příspěvekod Spettro » 13 srp 2014, 12:54

Ahojte,
dnes byla provedena úprava na DM classic.

1. Průchodnost hráčů v teamu
2. Omezení awp v teamu krom VIP
3. Byla přidána nová mapa - train ( další po vytvoření respawnu )
4. u VIP hračů automatické dobijení zásobníku při killu

Pokud někdo má nějaké další návrhy na úpravu na serveru či VIP ať mi tu napíše ;)
Spettro^
Spettro
Zkušený
Zkušený

Provedená úprava na DM/ další návrhy

od Rumcajz » 13 srp 2014, 12:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Provedená úprava na DM

Příspěvekod denersoN » 13 srp 2014, 13:00

Podla mňa to uplne stači najviac ma tam štvala ta prechodnost cez spoluhrača :)
denersoN
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod AntraxD » 17 srp 2014, 14:16

Jěště ty skiny zbraní, ale to už je topic vytvořený :)
AntraxD
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod miklklein » 26 srp 2014, 22:44 VIP

Zdravím, poznamenal jsem si pár věcí co bych na serveru ocenil a lépe by se mě s tím hrálo..

1. Počítadlo zabití, které se vždy resetuje po smrti, je to např. na furienu
2. Pro větší záživnost možnost vypnutí/zapnutí zvuků ze hry Quake (Multikill, GodKIll, atp)
3. Možnost jít přímo ze serveru do spectu (Myslím to tak, že normálně hraju, jeden hráč se mě nezdá, tak chci jít do spectu, ale abych se do spectu dostal, musím dát reconnect a vybrat si tu možnost takto)
4. Poupravit nějako ten "Kemp metr" (Normálně hraju, najednou musím třeba odepsat na steamu, tak se zastavím a třeba odpovídám delší dobu, mezitím se dostane Kemp metr nad 80% a já se vrátím do hry, snažím se rozhíbat, ale už to nejde zastavit, stále to roste a já mám ještě černou obrazovku a ubírá mě to hp, po menším tréningu, jsem se naučil z tohoto stavu dostat, ale stejnak už jsem měl pod 50% hp) Ale co vlastně chci? Chtěl bych aby mě to třeba rovnou zabilo když bych měl plně černou obrazovu (nad 80%) nebo že když bych se začal hýbat začalo by to normálně upadat, prostě ten kemp metr by šel normálně dolů..
5. Omezit ještě více to AWP, nejlépe to povolit jen pro VIP, ale to už je asi až moc radikální, ale prostě nemám rád, když se hra mění na Sniper War i stím omezením se to stává často..
6. Možnost vypnutí/zapnutí třeba rádia/muziky či tak, ale to mě je celkem jedno, jenom návrh, který už tam určitě dříve byl a také je asi už i nějaký důvod proč není.
7. Po nové mapě, třeba první minutu/dvě pouze knife? (asi blbost, ale proč to nezkusit navrhnout)
8. Třeba 4x za mapu by server napsal (např. do chatu) nejlepšího hráče dne.. (Jen tak aby se hráči více snažili?)
9.new Přidat možnost duelu, příklad. Jenda u Teroristů vyzve svého kamaráda Pepu, který je u Policistů na Duel, ten spočívá v tom, že se budou muset navzájem zabíjet, kdo první z té dvojice zabije svého oponenta (např.) celkem 10x vyhrál, mohli by se třeba vést nějaké staty o těch duelích atd, ale to už záleží jenom na vás, jestli se vůbec můj návrh uskuteční :O

To je asi vše, do té 5tice(+9ka) jsem to myslel vážně, doopravdy bych ocenil, kdyby se něco z toho na serveru použilo či tak, od šestého návrhu jsem vymýšlel jenom něco co mě zrovna napadlo z hlavy a je mě v celku jedno zda se to uskuteční či ne..
Je mi doopravdy jasné, že s tím je spousta práce atd, takže se nic neděje, když se nic z toho nevyplní či tak, ale je to prostě jenom návrh :),
Děkuji za vyslechnutí a s přáním příjemného zbytku večera se loučím,

Brutarys
Memento mori
miklklein
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Spettro » 27 srp 2014, 21:45

O víkendu se na to podívám ....

e.by Spettro: Vaše pocity a názory k příspěvku, když tu někdo uvede návrh, mažu jako spam !!!
Spettro^
Spettro
Zkušený
Zkušený

Re: Provedená úprava na DM/ další návrhy

Příspěvekod eryteemo » 04 zář 2014, 18:10

Nechat normální "ligovej" maplist. Nuke, Train, d2, mirage, ferno a tuscana. Zbytek map je jenom na efekt. DM je a byl rozehrávkový server a obrovskej maplist plnej map, kde polovinu ani neznám se na to "rozehrání" nehodí. Jinak props za průchodnost :)
Ještě na DM HS odebrat všem vesty, nebo je nechat jen VIPčkům. Někdy to cinkne a někdy ne, hráče to zvýhodňuje...
Díky
Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
eryteemo
Zkušený
Zkušený

Re: Provedená úprava na DM/ další návrhy

Příspěvekod Spettro » 10 zář 2014, 16:51

Cawte,

úpravy nějaké budou plus dvojité překvapení pro hráče DM serveru a to již neočekávaně brzy ;)
Děkovat můžete pak přímo Dwandymu v PM :)

zde lock
Spettro^
Spettro
Zkušený
Zkušený

Zpět na Deathmatch Servery