I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Provokace spuštění eventu (kažení hráčského eventu)

Příspěvekod osku666 » 05 dub 2020, 22:06

Survival1,ErbiCZ

Dobrý den dnes sem byl na serveru a hráči DevilNaty,Devilkiki pořádali hráčský event což oznamovali dlouho už když tam byl admin ErbiCZ několik minut před zapnutím eventu (zapnutí eventu se konalo 21:00) ve 20:50 pouštěl "admin" ErbiCZ event i když věděl že hrači budou pořádat event je jasny že tím provokoval aby odehnal lidi ano 10minut by se dalo stíhat na jeden event ale když se zapínal hračský event tak ErbiCZ zapnul již 2. event a po skončení eventu už 3. event je jasný že tímto provokoval aby z eventu hráču vyhnal lidi na event o kde se hraje o event body a né o beacon,chorus jak se psalo v upozornění na event od hráču
admin muže pořádat event kdy chce ale je předci jasny že todle udělal erbi schvalně mam málo dukazu ale, jestli myslíte že si todle vymýšlím nebudte líní a podívejte se do konzole když máte přístup (vyšší admini), no erbi co mi na to řekneš :D :D a to nemluvím o tom jak ses vysmýval hráči AMALIE za to že jak si chtěl naznačit "nikdy nebyla v a-t že je stejná" todle není vhodné chování admin by se neměl vysmývat že hráč není v a-t... jediný kdo neměl být v a-t si ty ,todle je další provokace, a btw hráč amalie byl v a-t EM nevím proč se tomu směješ asi chapu že jí zavidíš když si sám FAKE a-t člen a jen to ostatním nedáš na jevo ale když už lžeš tak aspon pořádně ne ;) ?
chapu jak si sám psal na serveru "když má člověk kamoše v a-t tak jde vše" ale tímto se jedine prozrazuješ :D

dukazy: provokace/narážka AMALIE: https://ctrlv.cz/X34D , Spouštění eventu při eventu hráču : https://ctrlv.cz/6Nsw + admin sám se "obhajoval" tím že má hráč vlastní svět... když už si ty 2 hráčky dali práci s takovým eventem tak do prdele jim to nebudu kazit ne erbi? ty maš práva na spuštění eventu... tudíš je jasný že si to spustil v tu chvili kdy měl začít a taky v pruběhu eventu a čekam že budeš říkat jaká je to náhoda, jediná nahoda je že tě táta místo do kapesníku dal do mamky takže mě zajíma co mi na todle řekneš, říkej si co chceš ale 99% hráču ze serveru to sami viděli a došlo jim to,Další provokace : https://ctrlv.cz/cM1R
Legenda Osku bez mo"s"ku

"Best in Covid" -Andrej Babiš
osku666
Zkušený
Zkušený

[V] Provokace spuštění eventu (kažení hráčského eventu)

od Rumcajz » 05 dub 2020, 22:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Provokace spuštění eventu (kažení hráčského eventu)

Příspěvekod ErbiCZ » 05 dub 2020, 22:25 VIP

ErbiCZ je AFK
ErbiCZ jiz neni AFK

Bohužel většinu stížnosti nedokážu přečíst, takže se vyjádřím jen k tomu, co přečtu.

Event si mohu zapnout kdy chci, to samé mohou udělat i hráči. Nicméně je na rozhodnutí hráče, na který event půjde.

1. Ano, hraje tu 7 let a je pořád stejná, vůbec se nezměnila.. :lol: :lol:
2. Důkazy má mít hráč, který si stěžuje - ne vyšší admini ;)
3. Nikomu nic nekazím, hráči si mohou vybrat, kam půjdou.
4. Poslední screen - chtěl jsem dát ještě jeden event, (už bylo po hráčském eventu) bohužel nikdo nechtěl, takže jsem ho ani nedával...

Osku píše:jediná nahoda je že tě táta místo do kapesníku dal do mamky

K tomuto asi ani nemám slov, jen to ukazuje o tvé inteligenci. Potom se nediv, že máš mute na měsíc. ;)

Jako dárek jsem ti k tomuto vyjádření přibalil dárek v podobě banu, více zde. Kdybys náhodou nevěděl, za co to je, tak se můžeš podívat zde

ErbiCZ je AFK
ErbiCZ jiz neni AFK
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod osku666 » 05 dub 2020, 22:35

no jo co sem měl taky čekat, lidi se nemusí měnit a za to je soudit nemužeš :lol: a pokud jo tak je něco špatně s tebou díky za ten dárek nejlepší věc kterou sem od tebe kdy dostal přiznavam obchazel sem mute ale kde maš ty trest? juj na tebe zapoměli viď, hrač má mít dukazy ale pokud jak říkaš si nic neporušil tak ti nebude vadit když se do tý konzole podívají ne ;) ,
když hráč děla event z vlastních surovin ,xxx hodin protože nemají ani creativ mod tak jim to nebudeš kazit ne? si dospělí nebo malí dítě který se mstí tím co má za práva :D no jo dítě erbík pust si event třeba doma a nekaž schvalně hráčum event je jasný že si lidi vyberou event za event body, ale né ty to udělaš aby si vybrali ten event od tebe páč si admin který vědomně dělá bordel ;) no jo ale nechapu to stejně proč zapínaš event v dobu kdy hráči si dali práci s takovým eventem no což si erbi co taky od tebe čekat než jen pěknou paseku tam kam vkročíš :D ale chapu že si to udělal schvalně aby lidi šli na event a neříkej mi že je na lidech kam pujdou kdybys ten event nezapnul a ty to dobře víš tak by těch lidí tam bylo o dost vícě ;) ještě něco mi řekneš za ubohé výmluvy nebo se smiříš s tím co si udělal a budeš jako normální a každy "admin" potřestán zatím u tebe neviděl sem ani napomenutí max jak si byl na TS napomenut ale TS a MC je uplně jiná platforma a na MC není nic o tom že si měl pruser :D a btw furt ty průsery a naschváli dělaš chudinko :lol:
Legenda Osku bez mo"s"ku

osku666
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ErbiCZ » 05 dub 2020, 22:44 VIP

Já být hráče a měl bych si vybrat mezi EVENT BODY a BEACONEM, tak si vyberu beacon.
Nicméně asi jsem ten event hodně kazil, když hráčský event vyhrála osoba, která ho sama postavila.

Dál to nemá cenu řešit, stejně opakuješ jednu větu stále dokola.
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod DevilNaty » 05 dub 2020, 22:59

NerdyPizza ho nepostavila :D
Natálka uwu
DevilNaty
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Kajunka » 05 dub 2020, 23:04

Zdravím, k tomuhle se chci vyjádřit.

NerdyPizza náš event nestavěla, stavěla ho především DevilNaty, takže nemám tucha kde si sebral že ho NerdyPizza stavěla, pokud máš k tomu nějaký dukaz, prosím o poslání :) Díky.

DevilKiki
Kajunka
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod osku666 » 05 dub 2020, 23:35

počkat nemá cenu řešit že si kazil event? WTF však si ten event spustil schvalně budeš se hádat jako dítě o tom že mužeš nebo přiznáš že si to udělal kvuli tomu abys jim to zkazil? asi nepřiznáš páč zapíraní dělaš skoro celý život no, má to cenu řešit dělaš naschváli a máš na to práva takže to řešit se bude to neboj, a meleš zase lži... event vyhrál hráčka NerdyPizza né majitelé eventu :D ale notak však to sám víš zapnul si event jen aby si stěžil hráčum výběr jestli na hráčsky event nebo na tvuj... ;) kdyby si to nekazil ted by se to neřešilo ezi
Legenda Osku bez mo"s"ku

osku666
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DogeTennant » 12 dub 2020, 23:12 VIP

Admin byl zrušený z pozice Eventmastera.

Vyřešeno.

A osku tobě bych doporučoval, aby ses začal chovat jako normální člověk a to platí i na forum, nemysli si že zde můžeš urážet adminy beztrestně.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy