• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Prvá reakcia na napísanie slova ..
Čau, môžem sa spýtať, prečo nemusí byť slovo pri reakcii na napísanie slova, gramaticky správne?
Keď simon povie napríklad slovo "kočička", tak ako je v pohode, že to napíše väzeň kocicka a simon ho uzná za výhercu? Mi to nejako nesedí, tak sa radšej uistím, aby som prípadne nerobil chyby predošlých simonov.
Díkyy

Keď simon povie napríklad slovo "kočička", tak ako je v pohode, že to napíše väzeň kocicka a simon ho uzná za výhercu? Mi to nejako nesedí, tak sa radšej uistím, aby som prípadne nerobil chyby predošlých simonov.
Díkyy
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
-
Tomasek159 - CS:GO Akademik
Prvá reakcia na napísanie slova ..
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prvá reakcia na napísanie slova ..
čau, na JB se nikdy nebere v potaz diakritika (hačky čárky)

what is it that you truly desire?
-
Matesz - Drbna
Gramatika tam je vzdy, diakritika nemusi. Hraci s Anglickou klavesnicou by boli v nevyhode. Na Anglickej totizto nenapises hacky a carky.
Tzn. Kocicka = plati

-
AwpOnly - Spamer
Mně včera borci řekli, že u jájsemmrtvý může napsat slovák jasommrtvy a uzná se to.. Takže u slova kočka můžete napsat mačka a uzná se vám to, to stejný u auto -> car 

Steam - https://steamcommunity.com/id/mallySS/
-
mallyS - CS:GO Admin
mallyS píše:Mně včera borci řekli, že u jájsemmrtvý může napsat slovák jasommrtvy a uzná se to.. Takže u slova kočka můžete napsat mačka a uzná se vám to, to stejný u auto -> car
cotoe za blbost XD slovo kočka je furt slovo kočka, slovo pes je furt slovo pes

what is it that you truly desire?
-
Matesz - Drbna
Matesz píše:cotoe za blbost XD slovo kočka je furt slovo kočka, slovo pes je furt slovo pes![]()
![]()
To si rikej tem jb opicim, co si vymysli pravidla a maji goldy

-
Matesz píše:cotoe za blbost XD slovo kočka je furt slovo kočka, slovo pes je furt slovo pes![]()
![]()
To si rikej tem jb opicim, co si vymysli pravidla a maji goldy

-
mallyS píše:Mně včera borci řekli, že u jájsemmrtvý může napsat slovák jasommrtvy a uzná se to.. Takže u slova kočka můžete napsat mačka a uzná se vám to, to stejný u auto -> car
nope, takhle to neplatí
Napište slovo "kočka" musíš napsat kočka, i Slováci.
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
-
Decoyyy - CS:GO Admin
Matesz píše:čau, na JB se nikdy nebere v potaz diakritika (hačky čárky)
Tohle je outdated, ještě to někdo neupravil, ale má to platit tak, že u reakce na slovo platí vždy jen slovo, ne věta, tudíž v "Napište do chatu slovíčko 'mám rád rohlíky'" platí jen "mamradrohliky", ne "Mám rád rohlíky.".
-
BarryAtua - Kazatelův učeň
Decoyyy píše:
nope, takhle to neplatí
Napište slovo "kočka" musíš napsat kočka, i Slováci.
Já vím, že to takhle neplatí..

-
jaaj jasne dakujem chalani a môže simon dať takú podmienku že: Musí to byť s diakritikou?
Či kvôli tej anglickej klávesnici by to bol teda neplatný príkaz.
Inak fajn.
A mal by som ešte jednu otázočku.
Jeden simon nás presviedčal na serveri, že keď ideme na nejaký výstrel, pri žiadnej stene, proste rovná podlaha a povie že: Doplnajte sem, tak ja som teda automaticky šiel tam a on ten simon že sme sa mali čo najviac nahnúť k tomu výstrelu, neísť tam, ale tam kde stojíme, tak čo najbližšie k tomu výstrelu, rozum sa mi zastavuje.

Inak fajn.
A mal by som ešte jednu otázočku.

Jeden simon nás presviedčal na serveri, že keď ideme na nejaký výstrel, pri žiadnej stene, proste rovná podlaha a povie že: Doplnajte sem, tak ja som teda automaticky šiel tam a on ten simon že sme sa mali čo najviac nahnúť k tomu výstrelu, neísť tam, ale tam kde stojíme, tak čo najbližšie k tomu výstrelu, rozum sa mi zastavuje.

CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
-
Tomasek159 - CS:GO Akademik
Tomasek159 píše:A mal by som ešte jednu otázočku.
Pochopil jsem to tak, že myslíš tu situaci, kdy simon střelí na zem a pošle vás tam. Potom střelí jinde a řekne ať tam doplňujete.
Tvoje místo určené simonem je výstřel, tudíž máš doplňovat z toho výstřelu a nikam nechodit.
Pokud jsem to špatně pochopil, tak se klidně ještě zeptej

-
Evangelista - CS:GO Admin
Tomasek159 píše:jaaj jasne dakujem chalani a môže simon dať takú podmienku že: Musí to byť s diakritikou?
Pride mi to ako blbost

Tomasek159 píše:Jeden simon nás presviedčal na serveri, že keď ideme na nejaký výstrel, pri žiadnej stene, proste rovná podlaha a povie že: Doplnajte sem, tak ja som teda automaticky šiel tam a on ten simon že sme sa mali čo najviac nahnúť k tomu výstrelu, neísť tam, ale tam kde stojíme, tak čo najbližšie k tomu výstrelu, rozum sa mi zastavuje.
Ak vas simon posle na vystrel, ktory podla teba ako pises nie je na stene a potom simon povie doplnujte sem, tak mas ostat na predoslom vystrele (na tom vystrele mas urcene miesto simonom).
-
AwpOnly - Spamer
AwpOnly píše:Gramatika tam je vzdy, diakritika nemusi. Hraci s Anglickou klavesnicou by boli v nevyhode. Na Anglickej totizto nenapises hacky a carky.Tzn. Kocicka = plati
Hraju na volantu, taky mě to znevýhodňuje, chci reakce o to kdo dřív sešlápne plyn.

-
FurtiveCz - Zkušený
FurtiveCz píše:Hraju na volantu, taky mě to znevýhodňuje, chci reakce o to kdo dřív sešlápne plyn.
to ma mrzi
-
AwpOnly - Spamer
• Stránka 1 z 2 • 1, 2