• Stránka 1 z 1
PUB mini - admini umřeli ?
Zdravím, nemusím se představovat
,
jde mi o to, že pub mini je top server pro plno hráčů, poslední dobou jsem tam o5 často, ale úroveň klesla, admini tam asi moc často nezavítají a vulgarita mladších hráčů tam je extrem, jak se tam přeba 20 minut uráží do rodin atp, hlavně mi nepište že mám udělat screeny ... bla bla ... to není moje práce, já si jdu zahrát ne řešit mládež a čistit servery, to je věc adminů
Chci jen upozornit na problém aby jste se na to zaměřili
to samé se týká DM serverů.
Teoreticky bych vám mohl pomoci, ano provinil jsem se ....
..... ale kdo ne z řad ......
s pozdravem Spettro

jde mi o to, že pub mini je top server pro plno hráčů, poslední dobou jsem tam o5 často, ale úroveň klesla, admini tam asi moc často nezavítají a vulgarita mladších hráčů tam je extrem, jak se tam přeba 20 minut uráží do rodin atp, hlavně mi nepište že mám udělat screeny ... bla bla ... to není moje práce, já si jdu zahrát ne řešit mládež a čistit servery, to je věc adminů

Chci jen upozornit na problém aby jste se na to zaměřili

Teoreticky bych vám mohl pomoci, ano provinil jsem se ....

s pozdravem Spettro

Spettro^
-
Spettro - Zkušený
PUB mini - admini umřeli ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PUB mini - admini umřeli ?
Cavko.
Stačí si přidat admina z pub sekce a napsat mu když se tam něco děje, věřím že hodně adminů by určitě bylo ochotných dojít na server.
Když tak pokud budeš chtít ( do doby než se probere tvá žádost + kdyby si nebyl přijat ) si mě přidej na steamu http://steamcommunity.com/profiles/76561198053274258 a kdyby se něco dělo na serveru stačí mi jen napsat a hned jsem tam.
Stačí si přidat admina z pub sekce a napsat mu když se tam něco děje, věřím že hodně adminů by určitě bylo ochotných dojít na server.
Když tak pokud budeš chtít ( do doby než se probere tvá žádost + kdyby si nebyl přijat ) si mě přidej na steamu http://steamcommunity.com/profiles/76561198053274258 a kdyby se něco dělo na serveru stačí mi jen napsat a hned jsem tam.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Re: PUB mini - admini umřeli ?
Som tak skoro každý večer, je pravda, že nie cez den. Ale pokiaľ som tam, tak je tam vždy poriadok 

PedroPazzi
-
piTu - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1