• Stránka 1 z 1
[Z]Pub/Viper/1V1
Staznost na admina Viper zevraj ze nadavky ... Dal mi prave ban na nuke pritom ziadna nadavka nepadla a to nepisem ani o tom ze mi dal najprv slay za nic ... Spravte si prosim Vas poriadok s tinegermi co im davate adminske prava diky cau ... Aspon by ste to mohli spravit od 18 ...
- Vendo
- Amatér
[Z]Pub/Viper/1V1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pub/Viper/1V1
Rozmyslal som ci ti nemám nahodou v tejto staznosti Vykat, ale kaslat na to 
Milacik, pride mi az vtipne ze si podavas staznost
nuz ako chces
https://easyupload.io/dbldj8 demo kde hned od zaciatku nadavas do voice, nadaval si vsak aj vo viacerych casoch
2022-02-18 18:57:09 (Team) brasko kludne si rozpravaj taktiky nemam problem, ale nevrieskaj a but slusny prosim. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_nuke - tuto som ta upozornil aby si si kludne taktiky rozpraval ale bez tvojho vrieskania a nadavok
v case 9:05 si mi na demu odpovedal ze si mam dat mute a mam byt ticho naco si dostal slay ( nechcel som ti davat kick, aby sme predisli urazaniu adminov ale zial doslo ktomu aj tak)
Potom si mi napisal do chatu: https://ctrlv.sk/ZkUv naco si nasledne dostal ban
Myslím že som bol voči tebe dosť tolerantny nato kolko si tam vypustil nadávok, a dúfam že ti niekto z vedúcich publicu ban predĺži nakolko si tu klamal ako malý chlapec ty "dospelák"

Milacik, pride mi az vtipne ze si podavas staznost

https://easyupload.io/dbldj8 demo kde hned od zaciatku nadavas do voice, nadaval si vsak aj vo viacerych casoch
2022-02-18 18:57:09 (Team) brasko kludne si rozpravaj taktiky nemam problem, ale nevrieskaj a but slusny prosim. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_nuke - tuto som ta upozornil aby si si kludne taktiky rozpraval ale bez tvojho vrieskania a nadavok
v case 9:05 si mi na demu odpovedal ze si mam dat mute a mam byt ticho naco si dostal slay ( nechcel som ti davat kick, aby sme predisli urazaniu adminov ale zial doslo ktomu aj tak)
Potom si mi napisal do chatu: https://ctrlv.sk/ZkUv naco si nasledne dostal ban
Myslím že som bol voči tebe dosť tolerantny nato kolko si tam vypustil nadávok, a dúfam že ti niekto z vedúcich publicu ban predĺži nakolko si tu klamal ako malý chlapec ty "dospelák"

"In vita dijudicandum est inter quid facile et quid rectum sit" Albus
-
goldenKM - Drbna
Zdravím,
Musím se tu vyjádřit a zastat se tu admina.
S tímto hráčem jsou furt nějaký konflikty a stále si nedá říct a dokola mele ty svoje sracky s dalšími i po tím co mu bylo x krát vysvětleno ze se nepoužívá voice do chatu kde to může rušit ostatní.
Sám ti to psal i Sewee a stále to netoleruješ..
Doufám ze ti ten ban bude prodloužen protože tvoje neschopnost a arogatnost a netoleranci vůdci adminum nezná meze synek.
A jak jsem ti psal na servery sekej latinu a nebo bude hůř
Díky
Čau
Musím se tu vyjádřit a zastat se tu admina.
S tímto hráčem jsou furt nějaký konflikty a stále si nedá říct a dokola mele ty svoje sracky s dalšími i po tím co mu bylo x krát vysvětleno ze se nepoužívá voice do chatu kde to může rušit ostatní.
Sám ti to psal i Sewee a stále to netoleruješ..
Doufám ze ti ten ban bude prodloužen protože tvoje neschopnost a arogatnost a netoleranci vůdci adminum nezná meze synek.
A jak jsem ti psal na servery sekej latinu a nebo bude hůř
Díky
Čau

CS 1.6 ADMIN
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
-
kolesko - CS 1.6 Admin
Zítra na to kouknu...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
A to jsi chtěl být adminem
Zbytečne spamuješ voice (už se to párkrát řešilo), provokuješ adminy a divíš se za mute. Admin konal správně.
Zamítnuto.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1