Vše ohledně kategorie serverů: Public Servery

Public #1/add maps and delete knife kolo

Příspěvekod iamfamasmachin » 11 bře 2015, 16:57

Dobry den,

urcite viaceri hraci by uvitali pridanie novych map (napr. mirage) do votovania a zrusenie knife kola, je to dzlhujuce, niektorí jedinci sa naschval skryvaju a utekaju a zdržuju... určite mi date za pravdu, vdaka
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

Public #1/add maps and delete knife kolo

od Rumcajz » 11 bře 2015, 16:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Public #1/add maps and delete knife kolo

Příspěvekod iamfamasmachin » 12 bře 2015, 10:32

refresh
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod iamfamasmachin » 12 bře 2015, 23:53

rfrsh rfrsh
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod furryone » 15 bře 2015, 16:37

Máš pravdu , aj ja by som bol za zrušenie knife . Nevravím že to bol zlý nápad toho čo to vymyslel ale lepšie to bolo bez toho (presne ako píšeš veľa hráčov uteká a zdržuje) .
furryone
Amatér
Amatér

Příspěvekod Poppz » 19 bře 2015, 19:10

Tákže pár bodov ohľadom toho čotu píšeš...

1) Mapy sa tu preberaly viac-krát a stále sa to zamietlo :) Pozri sa na príspevky pod sebou, mapy sa nepridavajú už len kvôli tomu že by sa stále hrali mapy ktoré sú proste zavedené " de_dust2,de_nuke,de_inferno,de_dust " a to vcelku niesú zle mapy... A ktomu ako vidím tak či už o 2:00 alebo 19:00 stále je server plný.

2) Knife kolo je proste klasika, či už na Mix/Gathet/Liga tak všade sa to proste dáva...
Poppz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dwandy » 19 bře 2015, 19:25 VIP

knife kolo nevzniklo proto, aby se někdo nějak extra "bavil" jedinej důvod proč knife kolo máme je, že každej hráč má jiný PC, jiný připojení a po změně mapy se do hry dostane každej jinak, někteří nestihnou první kolo vůbec.. A z toho důvodu je takový "mezikolo" který je dostatečně dlouhý na to, aby se všichni stihli napojit a mohlo se začít hrát od 0.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Vendetta » 19 bře 2015, 23:50

ale tie mapy by sa mohli dať aspon do systemu nech sa daju nominovať,niekedy sa hrači zhodnu na tom aby sa hralo niečo nezvyčajne
Vendetta
Amatér
Amatér

Příspěvekod iamfamasmachin » 07 dub 2015, 18:42

pridat do nominacii aj ine mapy : mirage, forge, cbble, dust

hra sa vzdy dookola to iste.. toto bude ozivenie a vela hracov to privita... stacit skusit na paru dni :)
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Delikx » 12 dub 2015, 10:43

- Taky bych k tomu chtěl něco povědět, i když jsem z Pub4. Ty mapy jsou super nápad, když ne je přidat, tak aspoň vyměnit třeba mirage za tuscan. Mít tam dvě podobný mapy je zbytečný.
- Knife není problém, ale chtělo by to i nějaký mezi kolo nebo zvláštní freeze time na votování, protože tohle je hrůza.
1. Když umřete nemůžete hlasovat
2. Pokud votování trvá ještě v druhém kole a vy jste v prvním umřel, naskočí vám tam výběr zbraní (u vip) a automaticky vám to dole vypíše, že jste se "rozhodl nezúčastnit se tohoto hlasování"
3. Když jste živý, otravuje to hru a už se mi nespočetně krát stalo, že mi to skočilo do hry a já odhlasoval nechtíc něco co jsem vůbec nechtěl
- Další věc - zrušil bych úplně voice chat, protože prý přidáním pluginu, aby se slyšeli steam a non-steam hráči by zbytečně zatěžovalo server a když mluví, my nevíme jestli někdo spamuje nebo radí.
- Kdyby náhodou se zkusilo přidat nějakou tu mapu bylo by fajn i snížit čas trvání map ze 40' na 30' třeba a přidat i 1-2 mapy do recentmaps, aby se hrály i ty co by se přidaly :)
- Určitě nejsem 1. a nebudu ani poslední kdo o takové věci žádá, tak to udělejte, aby se to už nemuselo řešit
:lol:
Delikx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Deluxina » 29 dub 2015, 17:42 VIP

Delikx..

U 1. jedničky nesouhlasím.. Nevím proč by se nemohlo votovat? :roll:
(:
Deluxina
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Delikx » 30 dub 2015, 18:53

Ahoj, máš pravdu jde to na snad všech serverech kromě Pub#4, to jsem ale zjistil až teď nedávno, že na ostatních serverech to jde normálně.
Delikx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Poppz » 01 kvě 2015, 23:43

Tento topic je už zbytočný ako Dwandy povedal mapy sa nepridávajú kvôli tomu že sa potom nehrajú a knife kolo je tu pre hráčov so slabými počítačmi :)
Poppz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Delikx » 03 kvě 2015, 10:32

Jojo s tím, že se nepřidaj už jsem se smířil.. :D ale něco z těch bodů by se mohlo opravit :)
Delikx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Deluxina » 05 kvě 2015, 13:33 VIP

Ale de_mirage by se do hlasovani mohlo pridat
(:
Deluxina
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod jezicz » 09 kvě 2015, 16:18

Ahoj,muj nick ve hře je Jezek a hraju jen na pub1,měl bych pár věcí jelikož sem nikde nenašel nějakej topic o tom napíšu to zde...Byl tu návrh aby se přidali mapy,to jste zamítly z nějakeho nechápajícího důvodu.I kdyby pro ty nový mapy nikdo nevotoval nevidím důvod proč by nemohli být ve vote copak to něco žere když to dáte do vote? A vrchol všeho je že né aby jste mapy přidali ale vy ještě dvě mapy odeberete?ted sice vote je ale je na výběr jen jedna mapa nebo prodloužení současné...tohle se mi nezdá normální a mohl to vymyslet jen trotl...platíme si VIP,EVIP a vy nám to ještě takle pokurvíte a já se ptám na jediný logický a hlavně rozumný důvod proč jste to tak udělali?Napadlo mě ještě že chcete aby si hráči kupovali i VIP na jiný servery kde jsou jiný mapy,takže je tohle způsob jak z nich dostat víc peněz...jestli se pletu omlouvám se ale mě to tak příjde.
jezicz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Další

Zpět na Public Servery