• Stránka 1 z 1
[Z]Public 1 / Meverick
Nazov: Public 1/ Meverick
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Public server 1
Nick v hre : Meverick
Nick na fóre : Meverick
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 39
Steam nick : Meverick
Steam ID : STEAM_0: 1: 35788886
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=127962
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Neměl jsem nikdy ban do hry, jedině na chat.
Niečo o sebe : CS hraju denne, beru to jako relax. Dále se věnuji hokeji a práci.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Máme zde nový rok a snad bude i lepší vyjádření adminů. Dost jsem na sobě zapracoval, co se týče chatu a komunikace. Znám tu mnoho hráčů a mnoho hráčů zná mě a znám také mnoho adminů se kterými vycházím dobře. Chtěl bych pomoci v tom, že se mi nelíbí, jak se zde mnoho hráčů chová a používá cheaty. Mnoho hráčů si zde jde v klidu zahrát a ne aby si tu někdo něco dokazoval.
Doufám, že vyjádření seweeho bude tentokrát kladnější.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Public server 1
Nick v hre : Meverick
Nick na fóre : Meverick
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 39
Steam nick : Meverick
Steam ID : STEAM_0: 1: 35788886
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=127962
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Neměl jsem nikdy ban do hry, jedině na chat.
Niečo o sebe : CS hraju denne, beru to jako relax. Dále se věnuji hokeji a práci.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Máme zde nový rok a snad bude i lepší vyjádření adminů. Dost jsem na sobě zapracoval, co se týče chatu a komunikace. Znám tu mnoho hráčů a mnoho hráčů zná mě a znám také mnoho adminů se kterými vycházím dobře. Chtěl bych pomoci v tom, že se mi nelíbí, jak se zde mnoho hráčů chová a používá cheaty. Mnoho hráčů si zde jde v klidu zahrát a ne aby si tu někdo něco dokazoval.
Doufám, že vyjádření seweeho bude tentokrát kladnější.

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
- Meverick
- Amatér
[Z]Public 1 / Meverick
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Public 1 / Meverick
Meverick píše:Máme zde nový rok a snad bude i lepší vyjádření adminů.
Ahoj, bohužel, ptal jsem se aktivně hrajících adminů na Pubu a všichni na Tebe mají stejný názor. Jsi výbušný, a i když už jsi omezil nadávky v chatu, tak to prý ventiluješ skrz voice. Navíc k tomu žádná snaha v nahlašování do porušení pravidel.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Public 1 / Meverick
Ahoj Sewee a mužů vědět jakých adminu jsi se ptal? Wallky, Kalos (Litviněnko) Dyo s těmito jsi nemluvil
Jestli jsi se ptal Hammera Summers Kelleho tak to potom chápu o co jde vůbec
Aby byl na serverech klid a pořádek a nebo jen o to komu sedím a mezi kterými adminy jsem oblíbený u tebe a u těch dvouch neuspějí to už víme tak o čem to spíše je asi osobní co no nevadí nevezme hlavu není všem dnům konec
Jestli jsi se ptal Hammera Summers Kelleho tak to potom chápu o co jde vůbec
Aby byl na serverech klid a pořádek a nebo jen o to komu sedím a mezi kterými adminy jsem oblíbený u tebe a u těch dvouch neuspějí to už víme tak o čem to spíše je asi osobní co no nevadí nevezme hlavu není všem dnům konec
- Meverick
- Amatér
Litvienka jsem se neptal a Dyo už není admin. Jinak jsem se ptal všech ostatních.
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Ok dobře Wallky ti napsal že jsme kamarádi že jsem v pohodě máme na sebe i Insta Litvenko by ti napdal to samé atd benee mě nepozná nemůže soudit dřív jdem prohodily jem pár slov extremer když bude s náma na TS říkal že ať to zlepšíme že s tím on nemá problém že to bude sledovat i jemu věřím pak ses tu jen ty a ty dva puberťáci takže si myslím že klames ty ty mě tam nechceš to jsi psal i Birimu dokud budu admin tak já nemám šanci kdi mu psal sammer a hammer je kapitola sama pro sebe TAKŽE MI ÚPLNĚ NORMÁLNĚ VYSVĚTLI O CO TI POŘÁD JDE
- Meverick
- Amatér
O nic mi nejde, psal jsem i jiným adminům. I nyní se ukázalo, co jsem psal a co o Tobě admini napsali - hned se vytočiš a zapneš caps lock. Princip je prostě jednoduchý, do A-teamu Tě prostě zatím nechci. Stačí takhle?:) Lock.
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1