• Stránka 1 z 1
Public #6
Zdravím,
Mám takú prosbu na admin team.
Na public 6#-tke je až moc veľká aktivita cheaterov no malá aktivita adminov, raz začas tam nejaký ten admin príde ale to nestačí. Verím že toho máte veľa, no bolo by dobré keby tam nejaký admin denno denne bol. Nemusí byť jeden a ten istý. Pomaly to bude nehrateľný server.
Ďakujem za pochopenie.
Mám takú prosbu na admin team.
Na public 6#-tke je až moc veľká aktivita cheaterov no malá aktivita adminov, raz začas tam nejaký ten admin príde ale to nestačí. Verím že toho máte veľa, no bolo by dobré keby tam nejaký admin denno denne bol. Nemusí byť jeden a ten istý. Pomaly to bude nehrateľný server.
Ďakujem za pochopenie.
-
oxigen - Amatér
Re: Public #6
Šak ja som to tiež tak tvrdil ale teraz mám nato iný názor. Natoč demo alebo odfoť screen a daj toho dotyčného hráča na forko a admini sa o to už postarajú ! 

" Je Jedno jaku nosíš masku, pod maskou sme všetci rovnaký hľadáme lásku "
*boss -b3niT0-:) alias *Benito
[CS 1.6] -- MasterPlayer
[Webnode] -- Blogger
*boss -b3niT0-:) alias *Benito

-
Benito - Kazatelův učeň
Zdravím , presne ako bolo povedané vyššie, ja nejaký probém sa hodiť do spectu natočiť demo a vyscreenovať sid?
Na public 6 chodím viac-menej hrať niekoľko hodín denne, no admini nie sú stroje.
S pozdravom MikosS
Na public 6 chodím viac-menej hrať niekoľko hodín denne, no admini nie sú stroje.
S pozdravom MikosS
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Nie, nie je problém natočiť demo a hodiť to na fórum (už som to pár krát spravil), ja len chcem upozorniť na zvýšenú aktivitu cheaterov.
-
oxigen - Amatér
Tak podkiaľ viem MykosS , keď chce byť niekto admin tak musí vedieť že to nebude prechádzka rúžovým sadom . Tak neviem prečo píšeš že admini nie su stroje , sami sa na to dali a mli by to stíhať keď sú sú to tí "admini" najaktívnejší
Hlavne ma nepochop zle 

-
furryone - Amatér
Admini nie sú stroje. A zato , že ta niekto dá , nemusí mať hned cheaty , tým nevravím , že nemáš pravdu
možno ju máš , možno nie , ale z vlastnej skusenosti spamu tých na servery , ten ma ab , ten wh , ten ma zabil na ranu s granatom .... no vieš 

-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1