Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[ZAMÍTNUTO]Public_Classic_frapo

Příspěvekod frapo » 10 úno 2017, 20:30

• Jméno ve hře + na fóru: frapo

• Věk: 18

• Steam nick: frapo

• SteamID: STEAM_0:0:11915669

Část: Niečo o sebe jsem si dovolil rozvést do více podtémat:

• Ako dlho hrám CS 1.6: od r. 2005

• Skúsenosti s adminovaním: Adminem jsem již v minulosti byl. Dokonce na Gamesites Public Classic serveru pod nickem fiegell, ale v důsledků ztráty steamu jsem byl nucen si pořídit nový. Momentálně vlastním admin práva na jiném portále.

• Aktivita na serveru: 1-2 hodiny denně, hlavně během pauz mezi gatherami, na který se skládají hráči.

• Navštevuješ TS3 (+meno): Navštěvuji aktivně, jméno: frapo, (portály: 3xo.sk:666; ts3.mpgaming.eu, ts.crewsk:11141, ts.gamesites.cz).

• Prečo práve já ?: Znám disciplínu, věřím v respekt a řeším věci jednoduše, efektivně. Mám vysoké zkušenosti s adminováním, protože už jsem jednou na gamesites adminem byl. Dokonce na tomto serveru pod nickem fiegell. V současné době vlastním admin práva na portále games-town.eu, čímž nechci dělat reklamu ale dokázat schopnost adminování.

• Něco o mě: Zdravím Head-Admin team, jmenuji se Oliver a pocházím ze Severní Moravy, konkrétně Šumperk. Je mi 18 let a letos maturuji z oboru IT - Síťové technologie po doufejme úspěšném dokončení letošního 4. ročníku v Ostravě na průmyslové škole. Co se týče hraní cska, jsem obrovský srdcař zhlediska módů: Zombie,Knife,Deathrun,SoccerJam,Public Classic.. v podstatě jsem strávil na csku takměř celé dětství. Mám se serverem dobré úmysly, mám pár kámošů, co si tam taky občas zajdou zahrát. V případě nutnosti se velmi rád zúčastním případného pohovoru na teamspeaku. Práva bych přijmul z rekreačních důvodů aby na serveru nedocházelo k porušování pravidel (Cheating) a také pro sjednání pořádku mezi hráči. Mám zkušenosti i s moviemakingem, udělal jsem si svoje movie během posledních prázdnin.

Odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=Bgx5aqZtb9M

Mám extrémní potíže se získáváním HLStats, buď se v tom neumím vůbec orientovat, nebo je chyba někde jinde. Ikdyž zadám své SID tak mi to nevypíše žádného hráče. (Ani SID, ani nickname). Takže bych je rád dodatečně dodal.

• Kontakt na steam: http://steamcommunity.com/id/TeePack/

V Případě Vašeho zájmu a přijetí mé žádosti se budu těšit na spolupráci při řešení problémů spojených se serverem.

S přáním pěkného dne:
Oliver Kulil.
frapo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[ZAMÍTNUTO]Public_Classic_frapo

od Rumcajz » 10 úno 2017, 20:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Public_Classic_frapo

Příspěvekod jysi » 10 úno 2017, 21:57 VIP

Ahoj.

Takže rychle stručně:
Aktivita - 06:57:53h
Registrace na fóru - 10 úno 2017
Snaha - není vidět.

Podmínky:
Nahlásíš 8 hráčů do PP ( zabanovaných )
Dohraješ aktivitu mezi tu dobu.
Budeš se snažit hráčům na serveru pomáhat.
A za měsíc to můžeš zkusit znova.

Zamítnuto
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Re: [ZAMÍTNUTO]Public_Classic_frapo

Příspěvekod frapo » 10 úno 2017, 22:05

Čau,

Díky za odpověď, i přesto že už tam moc cheatrů dnes asi nezavítá se o to pokusím.

Pěkný den.
frapo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů