• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Public HS
Kdepak máme Public HS?
Normálně u vás moc nehrávám, protože mám radši lehce prázdnější servery (a u vás máte furt nabito hráčů - což je dobře) ale Public HS jsem si moc oblíbila a byla tam teď každý den minimálně dvě hodinky.. Tak se ptám, copak se s ním stalo?
Normálně u vás moc nehrávám, protože mám radši lehce prázdnější servery (a u vás máte furt nabito hráčů - což je dobře) ale Public HS jsem si moc oblíbila a byla tam teď každý den minimálně dvě hodinky.. Tak se ptám, copak se s ním stalo?

- bUbus
- Kolemjdoucí
Re: Public HS
Také se přidávám k dotazu co se stalo se serverem ???
- fehy
- Kolemjdoucí
Také by mě velmi zajimalo proc byl server zrusen
- Sup
- Kolemjdoucí
Dle meho nazoru je to velice dobry mod, neni pro vetsinovou skupinu hracu a to se mi libi. kvuli tomu sice byly i problemy, denne tam byl nekdo s AB a na only HS admini temer nehrali, na druhou stranu to, ze tam nebylo permanentne 20 lidi neznamena, ze by se snad server musel zrusit!
- Sup
- Kolemjdoucí
Souhlasím tady se supem, je to jediný server který v současné době hraju pravidelně, protože je jedinečný !!!
- fehy
- Kolemjdoucí
Přesně, je škoda, že byl beze zmínky smazán..
byl jedinečný svou vyjímečností

byl jedinečný svou vyjímečností

- bUbus
- Kolemjdoucí
je to forum vubec k necemu? odpovi nekdo proc vlastne server proste zmizel?
- Sup
- Kolemjdoucí
Nevim, počkáme, tak měsíc-dva.. 

- bUbus
- Kolemjdoucí
Prečo sa nepoužívajú miny aj na ostatných Publockoch?
„ S úsměvem můžete dojít daleko. Ještě dále můžete dojít s úsměvem a zbraní. "Al Capone"
-
Hurricane - Pokročilý
server byl zrušen. Bohužel nebyl schopný se nikdy zaplnit aspon z 50%. Pro nás je důležité, aby tam někdo chodil. Tento server patřil mezi ty, na kterých si nikdo neaktivuje žádné VIP, což vůbec nevadí, takových serverů je tu spousta, ale pak je pro nás důležité právě ta obsazenost, protože pak to vypadá že vyhazujeme peníze jen pro pár hráčů, který se tam občas objeví. Je to škoda, každopádně můžete navštívit DeathMatch HS http://www.gamesites.cz/counter-strike- ... thmatch-hs
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:server byl zrušen. Bohužel nebyl schopný se nikdy zaplnit aspon z 50%. Pro nás je důležité, aby tam někdo chodil. Tento server patřil mezi ty, na kterých si nikdo neaktivuje žádné VIP, což vůbec nevadí, takových serverů je tu spousta, ale pak je pro nás důležité právě ta obsazenost, protože pak to vypadá že vyhazujeme peníze jen pro pár hráčů, který se tam občas objeví. Je to škoda, každopádně můžete navštívit DeathMatch HS http://www.gamesites.cz/counter-strike- ... thmatch-hs
Pokud to tedy tak je, co bude s mou VIP aktivací z tohodle serveru, když jiné servery u vás nehraji vrátíte mi peníze ???
Děkuji za odpověď
- fehy
- Kolemjdoucí
fehy píše:Dwandy píše:server byl zrušen. Bohužel nebyl schopný se nikdy zaplnit aspon z 50%. Pro nás je důležité, aby tam někdo chodil. Tento server patřil mezi ty, na kterých si nikdo neaktivuje žádné VIP, což vůbec nevadí, takových serverů je tu spousta, ale pak je pro nás důležité právě ta obsazenost, protože pak to vypadá že vyhazujeme peníze jen pro pár hráčů, který se tam občas objeví. Je to škoda, každopádně můžete navštívit DeathMatch HS http://www.gamesites.cz/counter-strike- ... thmatch-hs
Pokud to tedy tak je, co bude s mou VIP aktivací z tohodle serveru, když jiné servery u vás nehraji vrátíte mi peníze ???
Děkuji za odpověď
Vrátit peníze nemůžeme viz podmínky, které i jasně říkají, že v případě zrušení serveru VIP automaticky propadá. Nicméně toto jsme nikdy neudělali a VIP rádi přehodíme na jakýkoli jiný server gamesites.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Veľká škoda Pb HS, síce tam bolo málo ľudí ale aj tak škoda...
-
DoXx - Pokročilý
Fakt škoda byl to dobrý server
-
xRaKeTaKx - Pokročilý
Je to škoda že je public HS zrušený,ale tak co chápu vás udělal bych to samé 

-
Ghost05 - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2