Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

PUBLIC OLDSCHOOL - Kosso ban neodůvodněno.

Příspěvekod MartinAmmer » 24 kvě 2015, 19:07

Zdravím hraju s jménem >>>Márty<<< a dnes před chvílý jsme měli výměnu názoru s Kossou. Dal ban uživateli AmperSKS na mapě De_cbble_old za to že jako T po startu kola Amper jde do okna z kterého s ostatními hráči kryli záda ostatním to je důvod výměny názoru přičemž sem nebyl jedinej a dost lidí se mnou souhlasila. Po chvíly se změnila mapa na De_rotterdam a hned jak mi naběhla mapa naskočil mi ban jen s popisem pokud chci Unban at napíšu sem. Takže by mě zajímal důvod banu bo cheaty nemám a hrál podle pravidel a dál PROSÍM O UNBAN. Díky za odpověd neni to poprvý co vidím Kossu slapoval killovat kickovat jen za to že je netrpělivý do konce kola když umřel.
MartinAmmer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

PUBLIC OLDSCHOOL - Kosso ban neodůvodněno.

od Rumcajz » 24 kvě 2015, 19:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PUBLIC OLDSCHOOL - Kosso ban neodůvodněno.

Příspěvekod MartinAmmer » 24 kvě 2015, 19:30

Unban už mám díky, ale chci důvod za podle mě neoprávněný ban. Potrestání admina ani nečekám bo sem to schytal jen já banem ...
MartinAmmer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KosSo » 24 kvě 2015, 19:37 VIP

Tebe som ja ban nedal. Tomu tvojmu kamarátovi som 3x písal nech nekempí vo veži na cbble nad t spawnom. Nemá tam čo robiť je T , má ísť plant to by mohol vedieť. A neviem o tom že by niekto na servery s tebou súhlasil ale v poriadku. Jediný ty si do mňa začal rýpať hneď že prečo ako načo začo atď. Ban bol len na 30 minút za kemp ktorý nasledoval po upozornení a slay-i a aj tak pokračoval. Odo mňa všetko. Maj sa
Obrázek
KosSo
Spamer
Spamer

Příspěvekod MartinAmmer » 24 kvě 2015, 20:50

To není můj kamarád a já neřeším jeho, ale sebe bo sem dostal ban a nevim za co tak mi to vysvětli ty jsi na serveru byl a víš co mám namysli ;)
MartinAmmer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KosSo » 24 kvě 2015, 21:10 VIP

http://puu.sh/hZ3z0/e1b92cef5f.png tu máš výpis mojich banov , ktorý si ty ?
Obrázek
KosSo
Spamer
Spamer

Příspěvekod Jessie » 25 kvě 2015, 11:56

Ban si nedostal ty, ale ten tvoj "kamarát" ktorý tu bol spomínaný. Toto je tvoje HLSTATs. Keďže ban bol udelený aj na IP, ktorú máte spoločnú tak ste ho mali obaja. Jednoduché vysvetlenie. Tým pádom nie je čo riešiť, keďže ban si nedostal ty. Takýmto problémom sa vyhneš kúpou orig. hry na steame. Zamietam, LOCK.
Jessie
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost