• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Public/PubUnderThem3dapoOh
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Public server.
Nick v hre : PubUnderThem3dapoOh
Nick na fóre : Georgi9
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 19
Steam nick : že čo ?
Steam ID : STEAM_0:0:74433924
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=51694
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno, dostal som ban za údajný cheating, ktorý ani nebol odôvodený, takže ani poriadne neviem, za čo je
. Za svojím si stále stojím, nie som žiadny cheater. Skôr som presvedčený o tom, že ma nemajú radi. Tým pádom si myslím, že vyriešenie môjho údajného banu, nebolo objektívne vyriešené
Niečo o sebe : Zdravím, volám sa Jozef, navštevujem posledný ročník Gymnázia(naposledy som žiadal o práva keď som bol tretiak...TO TO LETÍ ČO ?... a voľný čas trávim buď s kamarátmi alebo s priateľkou.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Keď som bol adminom, vykonával som si svoju funkciu tak ako som mal aj keď sa to niekomu možno nepáčilo...
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie....aj keď ma tu nemáte radi
Nick v hre : PubUnderThem3dapoOh
Nick na fóre : Georgi9
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 19
Steam nick : že čo ?
Steam ID : STEAM_0:0:74433924
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=51694
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno, dostal som ban za údajný cheating, ktorý ani nebol odôvodený, takže ani poriadne neviem, za čo je

Niečo o sebe : Zdravím, volám sa Jozef, navštevujem posledný ročník Gymnázia(naposledy som žiadal o práva keď som bol tretiak...TO TO LETÍ ČO ?... a voľný čas trávim buď s kamarátmi alebo s priateľkou.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Keď som bol adminom, vykonával som si svoju funkciu tak ako som mal aj keď sa to niekomu možno nepáčilo...
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie....aj keď ma tu nemáte radi

„Peklo si musíme představit jako stát, v němž se neustále každý stará o svou vlastní důstojnost a kariéru, stěžuje si na ostatní a žije smrtelně důležitými vášněmi – závistí, vědomím vlastní nepostradatelnosti a záští k ostatním.“ x)
-
Georgi9 - Pokročilý
[Zamietnuté] Public/PubUnderThem3dapoOh
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Public/PubUnderThem3dapoOh
Georgi9 píše:dostal som ban za údajný cheating, ktorý ani nebol odôvodený, takže ani poriadne neviem, za čo je
Klamárov nemá nikto rád...
Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Zamietnuté] Public/PubUnderThem3dapoOh
Klamarov nie ale koho nemáte radi viac sú tí, ktorí hovoria pravdu..vliezol si mi do počítača čo som ti dovolil vôbec keď sa riešila moja sťažnosť(bol by som zvedavý či si tak vliezol aj summerovi ktorý sa riešil so mnou v rovnakom čase)a nevedel si mi povedať, že aký máš na tie dema nazor…Veď KEd tam sú cheaty tak to je vidno hneď a nie vymýšľam že ešte neviem, čo to je za dôvod ? Hľadal si ihlu v kôpke sena keď si mi povedal, že si to pozeral už 5krat a aj tak si nebol rozhodnutý a určite si ani žiadnu “ihlu” nenašiel….niečo na tom bude keď stále tí istí ľudia z CHH písali rovnaké verdikty a taký PIRI, ktorého považujem za jediného objektívneho CHH napíše 2krat po sebe, že ho to nepresvedčilo alebo že nedostatočne…zaujímavé, že on tam nič nevidí…banovat hráča, navyše admina za nič na deme ? Keby som tam mal killy do smoku dokonca NaprikLd až 3 ako nemenovaný tak nepoviem ani slovo ale on dostal nedostatočne a ja ban ? Za nič ?
…..keď si myslite, že sa všetko skončilo tým, že som dostal ban ZA NIČ tak sa mýlite….osobne kontaktujem vedenie, budem sa chciet osobne stretnúť a potom sa uvidí čo ďalej…nieje možné aby si tu admini robili čo chceli na základe nejakých vzťahov čo majú medzi sebou…ja som za zly ban za ab dostal zákaz banovat na mesiac ale CHH summertime, ktorý dal neoprávnený ban na Jerryho je ďalej dokonca aj CHH…zamyslite sa nad sebou a začnite hodnotiť objektívne…ako som povedal toto všetko sa este neskončilo…pekný deň a snáď znova o mesiac 

„Peklo si musíme představit jako stát, v němž se neustále každý stará o svou vlastní důstojnost a kariéru, stěžuje si na ostatní a žije smrtelně důležitými vášněmi – závistí, vědomím vlastní nepostradatelnosti a záští k ostatním.“ x)
-
Georgi9 - Pokročilý
Re: [Zamietnuté] Public/PubUnderThem3dapoOh
Vidíš ako pekne si prešiel z "neodôvodneného banu" k tomu, že som to s tebou niekoľko dní riešil
To len ukazuje, že to čo píšeš sú nezmysly, ktoré si si vymyslel. Na všetko, čo si tu napísal som ti už párkrát odpovedal, bohužiaľ si to nepochopil a očividne o to ani nemáš záujem...
Nečakaj že budúca žiadosť dopadne lepšie, keď nezmeníš svoj prístup a po bane sem prídeš bez jediného nahlásenia v PP...
Ak máš nejaké otázky, tak mi môžeš vždy napísať na Steame

Nečakaj že budúca žiadosť dopadne lepšie, keď nezmeníš svoj prístup a po bane sem prídeš bez jediného nahlásenia v PP...
Ak máš nejaké otázky, tak mi môžeš vždy napísať na Steame

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1