Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]Public sekcia / Mimka

Příspěvekod Mimka » 06 úno 2022, 19:29

Nick na serveri: Mimka
SID:STEAM_0:1:60047817
Sekcia, na ktorej chcem právaa: Public sekcia
Vek: 21
Moje HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=200718
Bany, které som dostala: Žiadne
Niečo o mne: Myslím si, že väčšina z vás ma už pozná hlavne z JB serverov, tak sa nejdem extra rozpisovať, ale pre tých, ktorí ma nepoznajú, som Banskej Štiavnice a csku sa venujem už niekoľko rokov. Bola som adminkou na JB sekcií ale vzhľadom na nejaké nezhody sme sa dohodli na zrušení ku dňu 30.12.2021.
Prečo práve ja: Čo sa týka aimov všeobecne, vyrastala som na tej sekcii a hrávala za dievčenské teamy, zúčastnila sa rôznych LAN a podobne. Viem rozoznať techniky dobrého hráča od cheatera. Nejaké tie roky som už odohrala. A nejaká baba do A-teamu by sa ešte zišla 8-) :lol:
Skúsenosti s CS:GO: Myslím si, že dobré. Dosiahla som najvyšší rank global elite, (viem, že to nie je žiadna výhra, ale s porovnaním, že nie som silver, ktorý nevie ani ako funguje poriadne konzola), keď som aktívne "tryhardila" MM, no po čase som začala hrávať funny mody a nejak mi ten aim zmizol :D ale verím, že postupne sa dostanem naspäť. Baví ma to a dlho baviť aj bude.
Prípadné poznámky: Na serveroch som hrávala najčastejšie s mafinkom a aktuálne s challingerom. Nahlásení 5 nemám, jedno nahlásenie za cheaty som dala za neprítomnosti admina, ale keďže s adminom väčšinou volám na TS alebo sa niečo deje, napíšem mu na steam alebo so mnou hrá a v danej chvíli ho zabanuje. Či za spam, provokáciu alebo cheaty.

Budem rada ak mi dáte šancu na public sekcii, pretože si myslím, že tam sú tie situácie oveľa jednoduchšie znášateľné, ako na jb. :) Ďakujem za pochopenie.
be good
be here now
Mimka
CS2 Admin-akademik
CS2 Admin-akademik

[Zamítnuto]Public sekcia / Mimka

od Rumcajz » 06 úno 2022, 19:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Public sekcia / Mimka

Příspěvekod B3zzubk4 » 07 úno 2022, 19:52

Po přečtení referencí a domluvě s ostatními bude lepší, když si nějak dobu ještě počkáš...

Zamítnuto.
Obrázek
B3zzubk4
CS2 Server Admin
CS2 Server Admin

Zpět na Nábory Adminů