• Stránka 1 z 1
PuNko...
JB#2/PuNko
Prej jsem bugoval PP... jsi totální tr**l PuNko .. Nevím zač mně banuješ nic takového jsem neudělal, takže tu dolož prosím důkaz, že jsem něco takového udělal, ostatní by souhlasily že nic takového jsem neudělal...
Prej jsem bugoval PP... jsi totální tr**l PuNko .. Nevím zač mně banuješ nic takového jsem neudělal, takže tu dolož prosím důkaz, že jsem něco takového udělal, ostatní by souhlasily že nic takového jsem neudělal...
- naokIakaSlap
- Kolemjdoucí
Re: PuNko...
quit-jailbreak-2-pp-brani-guny-pri-pp-t74494.html
e.PuNko: bol si nahlasený v PP, kedže si ho nezabil tak by som ti možno ani ban nedal ale jeden ti tam ešte písal že sa to nesmie a ty Môže, nepoznáš pravidlá a bugol si si zbraň pri PP preto si dostal ban
e.PuNko: bol si nahlasený v PP, kedže si ho nezabil tak by som ti možno ani ban nedal ale jeden ti tam ešte písal že sa to nesmie a ty Môže, nepoznáš pravidlá a bugol si si zbraň pri PP preto si dostal ban
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Re: PuNko...
Stížnost se zamítá
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1