• Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: PvP
Ano. Vy (s prominutím) idioti se bavíte jen tím, jak využívat bugy a jinak podvádět. Zde jde jen o komunitu. Kdyby tu hráli lidi, kteří CHTĚJÍ NORMÁLNĚ hrát, tak je vše v pořádku, ale vás pár (s prominutím) dementů kazí hru všem ostatním a proto není full server. Razzer a spol odradí slušné hráče. Už jen svým chováním, namyšleností (i když není na co) a podobně.
Přálelé jsou jako stromy - když do nich budeš sekat sekerou, umřou.
,,Každá žena ti může padnout k nohám...stačí jen dobře trefit bradu" Mike Tyson
-
LuigiB - Zkušený
LuigiB píše:Ano. Vy (s prominutím) idioti se bavíte jen tím, jak využívat bugy a jinak podvádět. Zde jde jen o komunitu. Kdyby tu hráli lidi, kteří CHTĚJÍ NORMÁLNĚ hrát, tak je vše v pořádku, ale vás pár (s prominutím) dementů kazí hru všem ostatním a proto není full server. Razzer a spol odradí slušné hráče. Už jen svým chováním, namyšleností (i když není na co) a podobně.
Ja som slušný hráč(aspoň myslím) a furt tam hrajem a je pravda,že pár hráčov,ktorí nechávajú vybuchnúť sklady do vzduchu-waxiik a spolk. to vážne kazia.
-
Sawwi - Zkušený
Tak jak to čtu! Pojďme do toho! new/#viewtopic.php?f=85&t=42523

"Tajemství úspěchu spočívá v tom, že se nikdy nevzdáváte."
-
GSMarty - Amatér
LuigiB píše:Ano. Vy (s prominutím) idioti se bavíte jen tím, jak využívat bugy a jinak podvádět. Zde jde jen o komunitu. Kdyby tu hráli lidi, kteří CHTĚJÍ NORMÁLNĚ hrát, tak je vše v pořádku, ale vás pár (s prominutím) dementů kazí hru všem ostatním a proto není full server. Razzer a spol odradí slušné hráče. Už jen svým chováním, namyšleností (i když není na co) a podobně.
Hele ty chytrolíne , co mě obvinuješ? Já že nehraju fér a buguju? Já?! Nebyl si tam kdo ví , jak dlouho a hned začneš házet vinu na mě? Tak za 1. já nebugoval Za 2. já hraju normálně , bez podpůrných prográmků mimo x-ray , ale ten používá takmer každej ,jak lidi bez práv na serveru tak i pár vyjímek s právama. A tím , že píšeš , že za to můžu , že server je prázdnej si mě fakt nasral. Nejprv si to ověř. Kazí tam hru výhradně admini , kteří givujou a naddržujou, takže se přiště pozdrž svých blbých poznámek , že JÁ buguju. Děkuju
-
razzer08 - Pokročilý
Přečti si to znova, ano? Nikde jsem nepsal, že buguješ. Psal jsem, že ostatním kazíš hru už jen svojí přítomností a chováním. Jsi arogantní fracek, který by potřeboval jednou za čas vypleskat. Mimochodem ti s tím rád pomůžu, když budeš mít zájem o svoji nápravu. S tebou byly vždy problémy. Navíc se tu přiznáváš, že máš x-ray a že víš, že ho mají i někteří ostatní. Já bych ti dal permu na celé GS bez možnosti unbanu a bylo by tu o jednoho kazisvěta méně.
Přálelé jsou jako stromy - když do nich budeš sekat sekerou, umřou.
-
LuigiB - Zkušený
LuigiB píše:Přečti si to znova, ano? Nikde jsem nepsal, že buguješ. Psal jsem, že ostatním kazíš hru už jen svojí přítomností a chováním. Jsi arogantní fracek, který by potřeboval jednou za čas vypleskat. Mimochodem ti s tím rád pomůžu, když budeš mít zájem o svoji nápravu. S tebou byly vždy problémy. Navíc se tu přiznáváš, že máš x-ray a že víš, že ho mají i někteří ostatní. Já bych ti dal permu na celé GS bez možnosti unbanu a bylo by tu o jednoho kazisvěta méně.
Jak můžeš vědet , jak se chovám? To soudíš lidi podle toho , jak se chovaj ve hře? To jsi na tom opravdu tak špatně? Myslím , že kdyby si mě znal v osobním životě , tak opravdu změníš názor. A opravdu se nechci hádat o tom , že já kazím ostatním hru , to fakt ne. A připomínám , že sis začal ty , né já!
-
razzer08 - Pokročilý
• Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5