Volná debata o kostičkách v Minecraftu.

Re: PvP

Příspěvekod DiegoEL » 02 bře 2014, 19:28

Radsej sa venujte RL nie tejto sracke.
DiegoEL
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 02 bře 2014, 19:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Sviboslav » 02 bře 2014, 19:56

DiegoEL píše:Radsej sa venujte RL nie tejto sracke.

(y)
...podpis...
Sviboslav
Mistr
Mistr

Příspěvekod razzer08 » 02 bře 2014, 20:21

dobre , jdu jebat
razzer08
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Sviboslav » 02 bře 2014, 20:42

razzer08 píše:dobre , jdu jebat

Se psem
...podpis...
Sviboslav
Mistr
Mistr

Příspěvekod LuigiB » 02 bře 2014, 20:53

Ano. Vy (s prominutím) idioti se bavíte jen tím, jak využívat bugy a jinak podvádět. Zde jde jen o komunitu. Kdyby tu hráli lidi, kteří CHTĚJÍ NORMÁLNĚ hrát, tak je vše v pořádku, ale vás pár (s prominutím) dementů kazí hru všem ostatním a proto není full server. Razzer a spol odradí slušné hráče. Už jen svým chováním, namyšleností (i když není na co) a podobně.
Přálelé jsou jako stromy - když do nich budeš sekat sekerou, umřou.

,,Každá žena ti může padnout k nohám...stačí jen dobře trefit bradu" Mike Tyson
LuigiB
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Sawwi » 02 bře 2014, 22:00

LuigiB píše:Ano. Vy (s prominutím) idioti se bavíte jen tím, jak využívat bugy a jinak podvádět. Zde jde jen o komunitu. Kdyby tu hráli lidi, kteří CHTĚJÍ NORMÁLNĚ hrát, tak je vše v pořádku, ale vás pár (s prominutím) dementů kazí hru všem ostatním a proto není full server. Razzer a spol odradí slušné hráče. Už jen svým chováním, namyšleností (i když není na co) a podobně.

Ja som slušný hráč(aspoň myslím) a furt tam hrajem a je pravda,že pár hráčov,ktorí nechávajú vybuchnúť sklady do vzduchu-waxiik a spolk. to vážne kazia.
Sawwi
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ajoooooo » 02 bře 2014, 22:05

Chcel by som wipe a aktivitu tam mám ;)
ajoooooo
Amatér
Amatér

Příspěvekod GSMarty » 03 bře 2014, 00:01

Tak jak to čtu! Pojďme do toho! new/#viewtopic.php?f=85&t=42523
Obrázek
"Tajemství úspěchu spočívá v tom, že se nikdy nevzdáváte."
GSMarty
Amatér
Amatér

Příspěvekod razzer08 » 03 bře 2014, 14:09

LuigiB píše:Ano. Vy (s prominutím) idioti se bavíte jen tím, jak využívat bugy a jinak podvádět. Zde jde jen o komunitu. Kdyby tu hráli lidi, kteří CHTĚJÍ NORMÁLNĚ hrát, tak je vše v pořádku, ale vás pár (s prominutím) dementů kazí hru všem ostatním a proto není full server. Razzer a spol odradí slušné hráče. Už jen svým chováním, namyšleností (i když není na co) a podobně.

Hele ty chytrolíne , co mě obvinuješ? Já že nehraju fér a buguju? Já?! Nebyl si tam kdo ví , jak dlouho a hned začneš házet vinu na mě? Tak za 1. já nebugoval Za 2. já hraju normálně , bez podpůrných prográmků mimo x-ray , ale ten používá takmer každej ,jak lidi bez práv na serveru tak i pár vyjímek s právama. A tím , že píšeš , že za to můžu , že server je prázdnej si mě fakt nasral. Nejprv si to ověř. Kazí tam hru výhradně admini , kteří givujou a naddržujou, takže se přiště pozdrž svých blbých poznámek , že JÁ buguju. Děkuju
razzer08
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod razzer08 » 03 bře 2014, 14:11

Fakt jak u blbých. Založím tu topic , který jasně dává najevo , že chcu dát PvP zpět do chodu a Pan Luigi začne házet vinu na mě... Promiň ted jseš u mě (s promunutím) idiot ty.
razzer08
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Sviboslav » 03 bře 2014, 14:22

Obrázek
...podpis...
Sviboslav
Mistr
Mistr

Příspěvekod LuigiB » 03 bře 2014, 21:38

Přečti si to znova, ano? Nikde jsem nepsal, že buguješ. Psal jsem, že ostatním kazíš hru už jen svojí přítomností a chováním. Jsi arogantní fracek, který by potřeboval jednou za čas vypleskat. Mimochodem ti s tím rád pomůžu, když budeš mít zájem o svoji nápravu. S tebou byly vždy problémy. Navíc se tu přiznáváš, že máš x-ray a že víš, že ho mají i někteří ostatní. Já bych ti dal permu na celé GS bez možnosti unbanu a bylo by tu o jednoho kazisvěta méně.
Přálelé jsou jako stromy - když do nich budeš sekat sekerou, umřou.

,,Každá žena ti může padnout k nohám...stačí jen dobře trefit bradu" Mike Tyson
LuigiB
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DarkTork » 04 bře 2014, 08:01

Luigi ma jediný pravdu. Každy týždeň chcete WIPE a pritom sami neviete vydržať v kľude a bez nadržiavania. A áno týka sa to aj mojej bývalej frakcie. Tam mal xray skoro každý ;)
Obrázek
DarkTork
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod razzer08 » 04 bře 2014, 14:51

LuigiB píše:Přečti si to znova, ano? Nikde jsem nepsal, že buguješ. Psal jsem, že ostatním kazíš hru už jen svojí přítomností a chováním. Jsi arogantní fracek, který by potřeboval jednou za čas vypleskat. Mimochodem ti s tím rád pomůžu, když budeš mít zájem o svoji nápravu. S tebou byly vždy problémy. Navíc se tu přiznáváš, že máš x-ray a že víš, že ho mají i někteří ostatní. Já bych ti dal permu na celé GS bez možnosti unbanu a bylo by tu o jednoho kazisvěta méně.

Jak můžeš vědet , jak se chovám? To soudíš lidi podle toho , jak se chovaj ve hře? To jsi na tom opravdu tak špatně? Myslím , že kdyby si mě znal v osobním životě , tak opravdu změníš názor. A opravdu se nechci hádat o tom , že já kazím ostatním hru , to fakt ne. A připomínám , že sis začal ty , né já!
razzer08
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod razzer08 » 04 bře 2014, 14:53

A nepotřebuju žádnou nápravu , chovám se zcela normálně a nejsem arogantní vůči nikomu , to naopak ty si něják dovoluješ , ale to už je přeci jedno.
razzer08
Pokročilý
Pokročilý

PředchozíDalší

Zpět na Volná debata