I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Q.Q JB1

Příspěvekod Prcino » 25 lis 2015, 21:32

1. Server: Jailbreak 1
2. Dostal som neoprávnený kick, nie jeden. Z hody náhodou som si točil demo. Hral som normálnu hru. Zobral som deagle zabil som CTčka, ale admin graboval hráča. Viem, že to je kazenie hry, takže som ho nezabil. Dostal som kick z toho dôvodu, že som zabil hráča v grabe. Spýtal som sa admina či si je istý, že kickol správneho. Admin odpovedal kickol som ťa za to, že si zabil hráča v grabe lebo videl, že som niekoho zabil. Demo hovorí za všetko. Je mi jasné, že admin bude iba upozornený. Ale nebaví ma, že sa admini ku mne správajú tak ako sa správajú, takže od teraz to tu budem dávať.
3. http://leteckaposta.cz/691971302 - koniec dema, posledné kolo.
Prcino
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Q.Q JB1

od Rumcajz » 25 lis 2015, 21:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Q.Q JB1

Příspěvekod Soliii7 » 25 lis 2015, 21:59

Zdarec,

videl sem ze Obr graboval hrace, najednou hrac dostal kill od T a vsiml sem ve stejny moment ze ta vyskocil tvuj nick.

Je mozne ze se pletu, nejsem uz na pc, jinak bych se na demo podival. Jestli jsem se spletl, stat se muze, prece jen to byl jen kick. Ale pokud ano, tak se omlouvam. Pockam na vyssi.

Kazdopadne, k aroganci A teamu vuci tobe bych se radsi nevyjadroval, vzhledem k tomu jak prskas kolem sebe kdyz dostanes treba jen obycejne mute.
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě

EX HLSA JB
Soliii7
Mistr
Mistr

Příspěvekod Prcino » 25 lis 2015, 22:10

Obyčajný mute som nikdy ešte nedostal (ani neobyčajný). Prskám keď som diskriminovaný a inak porovnávaný ako ostatný.
Prcino
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod obrkiller » 25 lis 2015, 22:26

Jelikož jsem u toho byl tak se k tomu taky vyjádřím, na serveru byl zmatek došel jsem a byl tam bordel asi 2 lidi tam dávaly mfk tak jsem je zabanoval. Ale furt tam byli pochybní hráči jako "simon" kterého jsem potom grabl, na serveru byl zmatek tak jsem se ho snažil uklidnit, v tu chvíli přišel Q.Q a snažil se mi pomoc takže když toto poslední kolo jsem se snažil grabnout simona Q.Q sledoval zbytek... No simona jsem grabl a měl sním konzultaci a všichni po něm stříleli ze všech stran tak jsem ho položil a 5 sec na to zemřel simon a ještě 1 ct Q.Q si myslel že to byl "Prcino" , tak ho kicknul. Další mapu jsem se napojil trochu déle a řešilo se to tam tak jsem to danému hráči vysvětlil.Klidně se kouknem do konzole psal sem ti že Q.Q to neudělal naschvál snažil se mi pomoc... Nevim prostě nejsme stroje a snažíme se dělat pořádek kdybych ti poslal kolik lidí mi dnes psala abych přišel na server že tu je bordel nevěřil by si mi ani ale když je potom plnej server a sou tam 3 a více potížistů "snažíme se udělat pořádek" "omylem" dáme někomu kick a pak já ti to další mapu vysvětlim. Tak každej normální solidní zralej člověk si sáhne do vědomí a řekne si ok minulou mapu byl bordel snažili se pomoc určitě to neudělal naschvál ty jsi tam Q.Q ještě další mapu "poštuchoval". Každopádně já Q.Q děkuju že mi na serveru pomohl. A ještě jedno use ti tu omlouvám za to že jsme ti dali kick při takovém zmatku...

Obr

Díky.
Servery JailBreak hraji již 10 let.

Nick in game: obr
obrkiller
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod DarkMouse » 26 lis 2015, 08:21 VIP

Pokud je na serveru bordel a admin se to snaží řešit, měli byste mu být vděční a ne se do nich ještě navažovat a dělat takovéto hlouposti... Z mého hlediska se mi vůbec nelíbí situace na JB serverech v případě toho grabování, protože den co den někdo někoho zabije v grabu a pak se diví. Doma se kouknu na demo a popř. to zde upravím, ale toto se stává nejen obyčejným adminům, ale i občas mě. Oba dva se k tomuto postavili čelem a vědí, že nesou zodpovědnost. Nechrání se věcmi, že oni tohle a oni tamto a nevymlouvají se. Admini vědí v čem případě udělali chybu a omluvili se, dál to rozebírat nebudu a v případě korektního dema si s adminy promluvím a popř. jim poradím, jak efektivněji řešit tyto věci.

e. DM: Demo korektní, simona nezabíjel hráč "Tučenzó", ale pravděpodobně nějaký/á kája. Omluváme se za případné potíže tímto způsobené.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy