[Zamítnuto] qqqqqqqqqqq / ziadost o akademika

Příspěvekod AwpOnly » 26 zář 2025, 20:25 VIP

Nick ve hře: qqqqqqqqqqq

Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198999075384

Sekce: Jailbreak

Věk: 21

SteamID64: 76561198999075384

Proč chci akademika: Akademika chcem hlavne preto, že by som sa časom rád stal adminom na tomto portáli. Viem, že v minulosti som robil problémy a nebolo to úplne okej, ale beriem to tak, že človek sa učí na chybách. Chcem ukázať, že som sa z toho poučil a viem hrať normálne a férovo. Akademia je pre mňa príležitosť, ako dokázať, že na to mám, že viem dodržovať pravidlá, pomôcť hráčom a zvládnuť aj zodpovednosť.

Něco o mně: Volám sa Samuel, mám 21 rokov a som z Košíc. Mám ukončenú strednú priemyselnú školu s maturitou. Kedysi som hrával hokej, teraz väčšinu času trávim na Jailbreak serveroch tu na Gamesites. Som dosť kamarátsky typ, rád kecám s ľuďmi a viem si spraviť srandu, ale keď treba, viem byť aj prísny.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: V GO ich bolo dost, ale v CS2 mute na 10 min za provokáciu, aj keď si myslím, že to bolo neoprávnené, ale bohužiaľ.
AwpOnly
Spamer
Spamer

[Zamítnuto] qqqqqqqqqqq / ziadost o akademika

od Rumcajz » 26 zář 2025, 20:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: qqqqqqqqqqq / ziadost o akademika

Příspěvekod Amby » 28 zář 2025, 10:14 VIP

Ahoj sawo,
přišly mi na tebe reference a všechny obsahovaly, že na serveru záměrně trollíš, provokuješ adminy a hraješ na hraně pravidel. Pokud tedy o akademika opravdu stojíš, přesvědč nás delším normálním hraním, kdy bude zřejmé, že k "reformed" sawovi opravdu došlo.

Zamítnuto
ObrázekObrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Zpět na Přihlášky