• Stránka 1 z 1
qui / Nicht JB2
Zdravím, mám tady stížnost na admina qui (Nicht), není to žádost o unban, je to stížnost na tohoto rádoby "admina", protože vybanoval celý CT tým za něco, co neměl a to bylo údajně "nadržování" .... Bohužel nemám demo, ale určitě se tady najdou další stížnosti na toto téma od dalších lidí.
Situace: Je Simon a hraje se mapa Rats.... Jsme v modré místnosti a já jsem mezi CT (asdfghjk)... Simon řekne, doplňtě automaticky ke zbrojce (pouze jednou) a následně dá reakci, při níž zabije 2 zebry.... Další zebra zůstane stát a nedoplňuje a qui začíná s jeho konverzací, proč ho nezabijeme, že nedoplňuje a že nadržujeme.... Já jsem mu následně napsal, že Simon řekl, ať doplní automaticky jenom jednou a vícekrát nemusí, ale on si stál za svým, i když mu to potvrdilo další 4 CTčka a následně všechny tyto CT zabanoval na hodinu k CT z důvodu nadržování a pak hned odešel.... THE END
Ban zde: https://ctrlv.cz/psew
Nechci unban, za to mi to nestojí, ale chci, aby Nicht poznal, že neměl pravdu konečně, jelikož si prostě nemá zahrávat s právama, protože už tak byl dlouho akademikem....
Díky a doufám, že na to bude brán ohled i na to, že jsem neměl demo. S pozdravem, Evžen.
Situace: Je Simon a hraje se mapa Rats.... Jsme v modré místnosti a já jsem mezi CT (asdfghjk)... Simon řekne, doplňtě automaticky ke zbrojce (pouze jednou) a následně dá reakci, při níž zabije 2 zebry.... Další zebra zůstane stát a nedoplňuje a qui začíná s jeho konverzací, proč ho nezabijeme, že nedoplňuje a že nadržujeme.... Já jsem mu následně napsal, že Simon řekl, ať doplní automaticky jenom jednou a vícekrát nemusí, ale on si stál za svým, i když mu to potvrdilo další 4 CTčka a následně všechny tyto CT zabanoval na hodinu k CT z důvodu nadržování a pak hned odešel.... THE END
Ban zde: https://ctrlv.cz/psew
Nechci unban, za to mi to nestojí, ale chci, aby Nicht poznal, že neměl pravdu konečně, jelikož si prostě nemá zahrávat s právama, protože už tak byl dlouho akademikem....
Díky a doufám, že na to bude brán ohled i na to, že jsem neměl demo. S pozdravem, Evžen.
“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
qui / Nicht JB2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: qui / Nicht JB2
EvzenLovicekZen píše:Simon řekne, doplňtě automaticky ke zbrojce (pouze jednou) a následně dá reakci, při níž zabije 2 zebry.... Další zebra zůstane stát a nedoplňuje a qui začíná s jeho konverzací, proč ho nezabijeme, že nedoplňuje a že nadržujeme.... Já jsem mu následně napsal, že Simon řekl, ať doplní automaticky jenom jednou a vícekrát nemusí, ale on si stál za svým, i když mu to potvrdilo další 4 CTčka a následně všechny tyto CT zabanoval na hodinu k CT z důvodu nadržování a pak hned odešel.... THE END
Lžeš. Simon řekl "Budete doplňovat blíže ke zbrojce."
Všechny CT jste byli v místnosti a dívali na něho jak nedoplňoval. Upozorňoval jsem vás že má mít kill. Nezabili jste ho. Když jsem se vás ptal proč mu nadržujete, tak ses dlouho se mnou hádal, že neřekl "automaticky" a měnil moje vyjádření co jsem ti vysvětloval, za své.
- Kód: Vybrat vše
2017-03-12 21:59:53 a pak, kdo tu neumí pravidla :))))). Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_rats
2017-03-12 21:59:53 pak už doplňovat nemuseli. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_rats
2017-03-12 21:59:29 a tím to končí. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_rats
2017-03-12 21:59:27 jednou. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_rats
2017-03-12 21:59:09 neřekl, že mají automaticky dopnovat. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_rats
2017-03-12 21:59:05 nikdo nenadržoval.
34:10
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Dobrá, uznávám, má chyba.... Na demo jsem se podíval a Simon řekl zkomolenou větu.... "Budete doplňovat blíže automaticky ke zbrojce"
Omlouvám se za nařknutí..... můžete lock...
Omlouvám se za nařknutí..... můžete lock...
“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
Admin vas spravne upozornil na fakt, ze hraci nadrzujete. Chapu i ban pro tebe, kdyz ses s adminem dohadoval. Ale vybanovat cely CT tym je dost prestrelene. Bohate by v takovou chvili stacil prehoz.
Adminovi bude opet domluveno.
Adminovi bude opet domluveno.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1