Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Qwell / JailBreak

Příspěvekod Qwell » 14 říj 2017, 17:27

Nick na serveru: Qwell
SID: STEAM_0:1:191682268
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 22
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=6052
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mně: Je to pár měsíců, kdy jsem se vrátil z Londýna, kde jsem bydlel a pracoval. Momentálně bydlím zase v ČR a zatím se níkam do ciziny nechystám, protože tu mám celkem "dobrou" práci takhle pro začátek. Dělám mistra v jedné firmě, kde se vyrábějí interiérové díly do aut. Mezi moje koníčky patří BMX, alkohol :D, sport a chci se zase vrátit k posilce jako dřív. Cvičil jsem přes 2 roky a teď už tak 2 roky nic, takže zas vypadám jak kus ho*na :D tak s tím musím a chci zas něco začít dělat.
Proč právě já: Tak už mám zkušenosti s adminováním na JB z CSka 1.6, dokážu si udělat pořádek jak na serveru tak i v práci, ale nejsem ten typ byrokrata, se kterým by nebyla sranda.
Zkušenosti s CS:GO: Asi tak úplně nechápu otázku :D mám na GOučku nahráno kolem 600ti hodin
Qwell
Amatér
Amatér

[Z] Qwell / JailBreak

od Rumcajz » 14 říj 2017, 17:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Qwell / JailBreak

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 14 říj 2017, 17:44

Ahoj Qwelle, ze začátku si byl dobrej admin, pak si byl na facku jako hráč :D Přihlas se Gustikovi do akademie, projdi si jí, naučíš se všechny aktuální pravidla a situace a potom tě rádi uvidíme zpátky ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů