• Stránka 1 z 1
[Z] Qwell / JailBreak
Nick na serveru: Qwell
SID: STEAM_0:1:191682268
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 22
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=6052
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mně: Je to pár měsíců, kdy jsem se vrátil z Londýna, kde jsem bydlel a pracoval. Momentálně bydlím zase v ČR a zatím se níkam do ciziny nechystám, protože tu mám celkem "dobrou" práci takhle pro začátek. Dělám mistra v jedné firmě, kde se vyrábějí interiérové díly do aut. Mezi moje koníčky patří BMX, alkohol
, sport a chci se zase vrátit k posilce jako dřív. Cvičil jsem přes 2 roky a teď už tak 2 roky nic, takže zas vypadám jak kus ho*na
tak s tím musím a chci zas něco začít dělat.
Proč právě já: Tak už mám zkušenosti s adminováním na JB z CSka 1.6, dokážu si udělat pořádek jak na serveru tak i v práci, ale nejsem ten typ byrokrata, se kterým by nebyla sranda.
Zkušenosti s CS:GO: Asi tak úplně nechápu otázku
mám na GOučku nahráno kolem 600ti hodin
SID: STEAM_0:1:191682268
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 22
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=6052
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mně: Je to pár měsíců, kdy jsem se vrátil z Londýna, kde jsem bydlel a pracoval. Momentálně bydlím zase v ČR a zatím se níkam do ciziny nechystám, protože tu mám celkem "dobrou" práci takhle pro začátek. Dělám mistra v jedné firmě, kde se vyrábějí interiérové díly do aut. Mezi moje koníčky patří BMX, alkohol

Proč právě já: Tak už mám zkušenosti s adminováním na JB z CSka 1.6, dokážu si udělat pořádek jak na serveru tak i v práci, ale nejsem ten typ byrokrata, se kterým by nebyla sranda.
Zkušenosti s CS:GO: Asi tak úplně nechápu otázku

-
Qwell - Amatér
[Z] Qwell / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Qwell / JailBreak
Ahoj Qwelle, ze začátku si byl dobrej admin, pak si byl na facku jako hráč
Přihlas se Gustikovi do akademie, projdi si jí, naučíš se všechny aktuální pravidla a situace a potom tě rádi uvidíme zpátky 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1