Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] R1chy (tGO) / jailbreak / 2.pokus

Příspěvekod R1chy » 13 bře 2018, 19:44 VIP

Nick na serveri: \×\R1chy/÷/ tGO

SID: STEAM_0:1:208644258

Sekcia, na ktorej chcem práva: Jailbreak

Vek: 16

Moje HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=13319

Bany, ktoré som dostal: 1 ban za fk, z ktorého som sa poučil

Niečo o mne: Tak teda čaute všetci, volám sa Rišo, mám 16 rokov, bývam v Trenčíne, ale pôvodom som z Topoľčian a strašne som zamilovaný do programovania. Keď sa mi chce, spravím si niečo na stránke, upravím si programy, zahrám dajaké hry. Tiež rád športujem ako je napríklad tenis, futbal, florbal a podobne.

Prečo práve ja: Vždy, keď mám voľno, tak si zahrám rád JB. Nie vždy však sa tam dá normálne hrať, ak tam porušuje dajaký hráč pravidlá... Veľakrát sa mi stane, že hráč dá napr. mfk a hneď sa odpojí, to nenávidím. Ale aj keď niekto stále otravuje u ct, skáče do reči simonovi, chodí si po celej mape... a admina dokým zavolám, hráč už je dávno inde. Ak by som sa stal súčasťou AT, určite by som chcel pomôcť portálu a komunite, aby sa čoraz zlepšovala, aj pomôcť hráčom riešit problémy, keď majú na JB spor a nevedia sa dohodnúť alebo niekto stále porušuje pravidlá a nechce si dať poradiť.

Skúsenosti s CS:GO: Mám cez 600 hodín na csgo, rank som stále Gold 3 ale hovoria mi, že hrám na MGE. Na JB mám cez 7 dní nahraných a snažím sa byt čo najviac na jailbreaku.

Poznámky: toto je moja 2. žiadosť a minulosť sa opakovať nebude
S láskou do Nového Roka praje R1chy
R1chy
Amatér
Amatér

[Zamietnuté] R1chy (tGO) / jailbreak / 2.pokus

od Rumcajz » 13 bře 2018, 19:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: R1chy (tGO) / jailbreak / 2.pokus

Příspěvekod Gustik » 22 bře 2018, 10:51 VIP

Bohužel jsem neměl vůbec čas. V minulé žádosti jsem ti dal podmínky. Schmet dostal za úkol to projít a napíše ti sem verdikt, jestli půjdeš k pohovoru, nebo ne.

Oceňuji tvou trpělivost a už za to získáváš plusové body. 8-)
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: R1chy (tGO) / jailbreak / 2.pokus

Příspěvekod ericek111 » 22 bře 2018, 13:35

Zlepši svoje správanie na serveri, douč sa pravidlá, odbinduj si hlásenie o mikrofóne a snaž sa, aby si ťa admini zapamätali v dobrom svetle. Skúsiť to môžeš znovu o mesiac.

Zamietnuté.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS2 Admin
CS2 Admin

Zpět na Nábory Adminů