• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] Rad koukam pod sukne (RoCI) \ JB1
SteamID: STEAM_0:1:195510313
1. Daný admin nadržoval, celkovo neschopnosť u CT pri hre, ktorá začala na slovo štart a končila na stop. Príkaz znel: Keď ja skočim vy taky, kdyz ja cupnu vy taky, kdyz ja begripnu vy taky, kdyz ja boxnu vy taky. Hráči mali zákazy a keď začala daná hra tak daný admin ako simon skákal, čupol a daní hráči to zopakovali. Žiadna nevýhoda, žiaden kill. Na moje upozornenie že čo znamená taky ani nereagoval a pokračoval s tým že to mali splniť.
Demo v prípade potreby z hltv cez NS.
Myslím, že admin vie o čo ide a vobec som nezaregistroval na servery, že by danú situáciu ako admin poriadne vysvetlil, aby hráči nekopírovali takú blbosť v budúcnosti.
1. Daný admin nadržoval, celkovo neschopnosť u CT pri hre, ktorá začala na slovo štart a končila na stop. Príkaz znel: Keď ja skočim vy taky, kdyz ja cupnu vy taky, kdyz ja begripnu vy taky, kdyz ja boxnu vy taky. Hráči mali zákazy a keď začala daná hra tak daný admin ako simon skákal, čupol a daní hráči to zopakovali. Žiadna nevýhoda, žiaden kill. Na moje upozornenie že čo znamená taky ani nereagoval a pokračoval s tým že to mali splniť.
Demo v prípade potreby z hltv cez NS.
Myslím, že admin vie o čo ide a vobec som nezaregistroval na servery, že by danú situáciu ako admin poriadne vysvetlil, aby hráči nekopírovali takú blbosť v budúcnosti.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
[Vyreseno] Rad koukam pod sukne (RoCI) \ JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Rad koukam pod sukne (RoCI) \ JB1
Fuuh, tušil jsem že někdo dá stížnost 
Než jsem začal hrát tu hru, tak jsem dál jenom zákaz boxovat, pak jsem začal tu hru. Když já skočím, vy taky atd..., hráči skočili když já jsem skočili když já jsem skočil, no pak jsem si vzpomněl že jsem nedal zákazy, tak jsem je na rychlo dál. Tak nevidím kde je problém. Po chvilce jsem řekl start, a už se hrála ta hra.
Pak jsem jí ukončil (stop). 1 hráč begripnul, to jsem neviděl tak se omlouvám ale CTčko to vidělo a zabilo ho. 

Než jsem začal hrát tu hru, tak jsem dál jenom zákaz boxovat, pak jsem začal tu hru. Když já skočím, vy taky atd..., hráči skočili když já jsem skočili když já jsem skočil, no pak jsem si vzpomněl že jsem nedal zákazy, tak jsem je na rychlo dál. Tak nevidím kde je problém. Po chvilce jsem řekl start, a už se hrála ta hra.

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
problem je ten, že "vy taky" neni prikaz a si nadržoval, resp. hráči si mysleli že je to normalny prikaz a budu to dalej pouzivat kedze si admin.
-
nYcko - Mistr Yoda
Omlouvám se. Vypadlo mi to z hlavy 

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
Ja som ti to na servery hovoril, veď na HLTV to pekne počuť. Čiže ti to nevypadlo a reagoval si na to slovom"pst". Nabuduce porozmýšľaj čo vytváraš a najlepšie na tom je to,že si sa na servery do chatu ospravedlnil, no nikomu nevysvetlil cez voice ako admin, žeby to nerobili v buducnosti a nebrali si to ako vzor..
-
nYcko - Mistr Yoda
nYcko píše:problem je ten, že "vy taky" neni prikaz a si nadržoval, resp. hráči si mysleli že je to normalny prikaz a budu to dalej pouzivat kedze si admin.
Ale veď simon nám jasne vysvetlil atrakciu, a prečo by som ja ako hráč pri vysvetlovaní atrakcie nemohol použíť slovné spojenie "vy taky" - "vy tiež", on to nepoužil ako príkaz, použil to na vysvetlenie atrakcie, a tú vysvetlil jasne a zrozumitelne.

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
Dyki to vysvetluje pekne. Pokud simon opradvu pouzil v teto souvislosti souslovi "vy taky", je jasne, komu je to smerovano a co je od hracu ocekavano. Argument, ze se nejedna o prikaz, je scestny. Ze simonova vysvetleni je jasne, co od hracu chce.
Stiznost zamitam.
Stiznost zamitam.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1