• Stránka 1 z 1
Rada ohladne internetu
Ahoj.
už cca 3-4 roky vlastním internet od T-Comu,ale už ma to začína štvať jak je nestabilný a strašne lagujúci takže som sa rozhodol pre zmenu..
avšak problém je taký že zmluvu na net mám ešte do Augusta..
niekde som počul že za zrušenie zmluvy,čiže odstúpenie celkovo od tej spoločnosti sa platí dajaká pokuta a môže to byť aj cez 500 € a viac
Je to pravda? fakt sa za zrušenie zmluvy musí platiť nejaká pokuta aj keď som dlhodobý zákazník.? alebo je to len nejaký kec
už cca 3-4 roky vlastním internet od T-Comu,ale už ma to začína štvať jak je nestabilný a strašne lagujúci takže som sa rozhodol pre zmenu..
avšak problém je taký že zmluvu na net mám ešte do Augusta..
niekde som počul že za zrušenie zmluvy,čiže odstúpenie celkovo od tej spoločnosti sa platí dajaká pokuta a môže to byť aj cez 500 € a viac
Je to pravda? fakt sa za zrušenie zmluvy musí platiť nejaká pokuta aj keď som dlhodobý zákazník.? alebo je to len nejaký kec
-
MrSlime - Amatér
Rada ohladne internetu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Rada ohladne internetu
ahoj,
odporucam si precittat zmluvu s T-Comom, kde mas presne stanovene pokuty.
odporucam si precittat zmluvu s T-Comom, kde mas presne stanovene pokuty.
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
V zmluve to mas napisane A nie je to kec, za porusenie zmluvy sa plati pokuta. Myslim ze malymi pismenkami dolu je to napisane podrobne.
Sam este mam T-COM a planuje sa zrusit len co skonci zmluva
Sam este mam T-COM a planuje sa zrusit len co skonci zmluva

Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
-
Barman - Zkušený
Myslím si že můžeme Lock
-
balinka - Amatér
• Stránka 1 z 1