I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] rajtos jb

Příspěvekod lesnijahoda » 17 čer 2021, 13:06

rajtos nezvlada situace na jb
28:04 dava prehozy hracum
44:00 jsou prehozeny hraci u ct a rajtos jim neda ban
nicmene floid dostal fk od rasty a misto toho aby to rajty resil ze se ho napriklad zeptal za co dostal kill tak drzel hubu a neresil nic

2. http://www.mediafire.com/file/ol5gc50ma ... sey_mr.dem
lesnijahoda
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] rajtos jb

od Rumcajz » 17 čer 2021, 13:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: rajtos jb

Příspěvekod Rajtyy » 17 čer 2021, 13:44 VIP

To že se napojí z5 k CT a já jim nedám ban má svůj důvod, . Navíc jsme si o tom s hráči psali v poště, což ty nevidíš a rozhodně nebudu dávat ban za to, že se po zeptání vrátili k CT.
Co se týče FK tak jsem si ho nevšiml, ale vzhledem k tomu, že jsem ho tam několikrát upozorňoval, že jsem to neviděl (dokonce i ve voice) tak nevím co po mě chce. Psal jsem mu dokonce i at to dá do PP, jenže on si pořád spamoval to svoje a měl jsem chut mu dat ještě ban na chat. No ale nakonec nedal.

Bylo tam milion dalších situací na ban, ale nebanoval jsem to.

Pro HLSA a HLA: Ano, omlouvám se za to, že jsem shovívavý a místo upozornění dám nejdříve třeba 3-4 upozornění a pak dva kicky a pak až ban. Pokud hráčům vadí, že dostávají málo banů, rozhodně se nechám poučit o postupech a příště už takto shovívavý nebudu. Dále se k tomu vyjadřovat nebudu, protože to nemá smysl. Nahlašovat admina za takovou blbost, nechápu to.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Rajtyy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: rajtos jb

Příspěvekod Taco » 20 čer 2021, 12:34

Admin takto může vyřešit situaci, když vyhodnotí, že CT team nezvládá hru u CT. Nicméně přehlédl, že poslední vzpoura vznikla tím, že se do zbrojky vybugoval hráč a zabil CT, za což jsem ho odměnil banem. Rajty si příště dá větší pozor.
S přehozenými CT se poté domluvil, že se můžou napojit zpět.

Vyřešeno.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy