I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]rajty jailbreak

Příspěvekod atlet » 31 led 2023, 12:53

VALVE_0:0:1343667284 ATLET
http://hltv.fakaheda.eu/20312-230130222 ... ka.dem.zip

40:17 fk (i kdyby to fk nebyl tak rajty baiti hrace aby mu dal fvd, nejak mi nefunguje zvuk takze je to podle pameti kdy rajty rika simonovi ze dal fk)
45:15 rajty zdrzuje hru tim at da simon mikrofon tčku SIMON NENI POVINNY DAVAT MIKROFON!
48:27 simon nerika sloveso admin nereaguje
simon castokrat vynechaval slovesa v prikazech a rajty ho moc neupozornoval :oops:
nicmene teda rajty videl "fk" a nesnazil se popohnat simona aby urychlil kolo a tim zabezpecil danemu hraci vd
atlet
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]rajty jailbreak

od Rumcajz » 31 led 2023, 12:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: rajty jailbreak

Příspěvekod Rajtyy » 31 led 2023, 15:22 VIP

Ahoj,

První čas: - Je pravda, že je moje chyba, že jsem nezasáhl dřív, ale hráč FK opravdu dostal.
Když máš cely otevřené a simon řekne Po otevření cel půjdete za mnou tak mají jít za Simonem až zavře a otevře cely. To že byl hráč AFK nic nemění na tom, že po dalším příkazu Půjdete za mnou ve walku byl do vteřiny mrtvý. Simonovi jsem to tam vysvětlil jak to má být a za mě zde vše v pořádku. No bohužel VD už nedostal, protože pak končila mapa.

Druhý čas: To sice je pravda, že povinnost simona není dávat MIK, ale když je na serveru hráč, který si vyžaduje mikrofon ohledně demence/FK/ podobných věcí a já jako admin si nejsem jistý, co chce řešit, tak mi příjde minimálně user-friendly, aby mu ten mik dal a mohli jsme to v klidu vyřešit na serveru - ušetří se tím spoustu času časováním a řešením PPček. Pokud by mu simon ten mik nedal, tak by samozřejmě žádný trest nedostal, ale hráč tam chtěl řešit CZ/SK gramatiku, u které jsem si také nebyl jistý, myslím, že jsme to tam vyřešili všechno v pořádku a hra pokračovala následně dál.

Třetí čas: Simon neřekl sloveso, ale oba hráči udělali ten příkaz tak, jakoby ho tam Simon řekl. Tzn oba měli mít nevýhodu/kill, ale vzhledem k tomu, že se nikomu nenadržovalo a nikdo nedostal free nevýhodu/kill, tak jsem to nechal tak. Simona jsem se na to upozorňovat snažil pokud možno co nejvíc, bylo tam více takových momentů ale pevně věřím, že vše proběhlo jak mělo.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Rajtyy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: rajty jailbreak

Příspěvekod AJayy » 31 led 2023, 15:32 VIP

FK padl, Simon nedal hráči prostor aby šel za ním a měl tedy dostat VD. Co se týče mikrofonu tak zde nevidím sebevětší problém. Sice Simon nemá povinnost zapnout mikrofon, ale vyřeší se tím spousta věcí, včetně situace kterou oni řešili. Simon dále neřekl sloveso, ale vzhledem k tomu, že oba vězni to udělali špatně, tak nebylo potřeba zasahovat.

Celkově situace s FK dopadla nešťastně kdy hráč VD nedostal, ale kolo nebylo záměrně zdržováno.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy