I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]rajty jailbreak

Příspěvekod atlet » 01 úno 2023, 11:12

VALVE_0:0:1343667284 ATLET
https://easyupload.io/ohxwgx
4:40 simon da prikaz aby skocili z bloku na blok na slovicko start, jednomu vip hraci se to bohuzel nepovedlo (jestli to je fk necham na vas) toho ct ct zabije, ale zebre ktere se to tez nepodari, tak zije a admin situaci neresi
5:30 zebra dopadne na hlavu hrace a ne na blok stale zije a admin nereaguje
4:40 hrac pacho zemrel se cely cas pta ct proc dostal kill a admin neni schopny vyresit situaci, uplny ignor...
8:50 +/- hlaseni fvd jestli teda jestli v 4:40 nebyl fk
9:20 prikaz simona at jdou hraci na caru, rajty tam jde docela pozde, ale nehlasi si nevyhodu/kill ve svuj prospech
14:00 simonovi nebylo vubec rozumet, rajty odpovedel co chtel a nic vic ho nezajimalo.. skoda, ze ho neupozornil, ze lagl a nechal at ct hrace zabije:/
17:55 jeden hrac se postavi a druhy cupi proc simon nezabije toho jednoho? proc to rajty neresi a nechava tak:/
21:20 simon dava free nevyhodu hracovi ktery si zadal o mik minule kolo, takze mu dava free nevyhodu a rajty opet nereaguje
22:00 rajty neni na stene kde ma byt:/ simonovi to zase nerekne a nechava hru bezet ve svuj prospech
24:00 měli stat na sloupu proti sobe, jedno vip slo na jiny sloup, takze ma kazdy z kazde strany jeden sloup simon nedava nevyhodu/kill admin nereaguje
24:35 simon zapne box ale nic nerekne asi na 20s to jedno t zboxuje druhe t adminovi to vubec nevadi
25:15 simon opet zapina box a admin opet neresi
30:30 prvni reakce s vyhodou na skok rajty skoci driv kde si to prizna:) takze by mel mit vyhodu pacho nasledne da simon druhou reakci o vyhodu, kterou vyhraje opet pacho, takze by mel mit 2 vyhody proc mu teda simon da pouze 1 a rajty nereaguje?
34:20 zebra nejde po otevreni cel v cupe admin to vidi ale nehlasi nevyhodu/kill
37:20 tensay vyhraje vyhodu ze jde na atrakci jako posledni, simon ho tam posle, kdyz je jeste hrac na bloku a admin nereaguje
39:00 ct hlasi free vd hracovi tensay byla to simonova demence, ze ho tam poslal měl na to reagovat admin kdyz se tak nestalo a ct zabilo hrace opravnene, tak zadny vd by mít nemel:)
40:25 nadavka ve voice chatu a admin nereaguje
40:50 hraci s vyhodou si maji napsat hrace ktereho chteji do tymu rajty si napise a druhe t ne takze ma zrusit vyhodu/kill admin nereaguje
42:00 lukas jde na pana pres ct zonu nema nevyhodu/kill admin nereaguje
49:00 simon dava fk hracovi co sel za nim, admin nereaguje
atlet
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]rajty jailbreak

od Rumcajz » 01 úno 2023, 11:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: rajty jailbreak

Příspěvekod Rajtyy » 01 úno 2023, 11:50 VIP

Dříve než se ti vyjádřím k těm časům bych doporučil se podívat na demo z mého pohledu abys viděl co vše vidím. Nemá smysl tu dávat tisíc času, když jen zpaměti si vzpomínám, v jaké situaci jsem kde byl (už teď vím, že polovina časů se tím okamžitě vyruší)

Dale bych chtěl podotknout, že na serveru jako vězeň jsem opravdu vězeň, ne CT. Takže mám stejnou snahu o dosahnuti PP, jako každý jiný hráč. Jo pokud id něco poruší, a je stoprocentně jistě že CT se na mě dívá a nadržuje mi tím takto úmyslně, tak je jasné, že bych do hry zasahnul a zeptal se CT, zda sleduje hru. Nicméně za takových okolností nemám důvod se vmesovat do hry. Pamatuju doby, kdy se Jailbreak hrál tak, že když někdo porušil zákaz či naopak nesplnil příkaz a vězeň doufal, že si toho nevšimne. Bylo tam "X" dalších CTček a když se mi něco nezdálo, řešil jsem.

Za další, už v minulé tvoji stížnosti jsem ti psal, že pokud se ti něco nelíbí, můžeš napsat do chatu. Občas to vyřeší hodně problémů. Pokaždé když mi na serveru někdo psal do chatu tak vždy jsem řešil co se děje a odpovídal všem.
No ale každopádně podívám se ti na to demo až později.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Rajtyy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Rajtyy » 01 úno 2023, 13:16 VIP

4:40 - Špatně vysvětlena atrakce, což jsem poté i asi o dvě kola později vysvětloval ve voice - Padl dle mého FK, pak jsem mu tedy i nahlašoval VD
5:30 - Neviděl jsem
4:40 - Hráč se ptal za co dostal kill, musel jsem si situaci pořádně promyslet a řešila se o kolo nebo dvě později, hráč nakonec dostal VD, vyřešeno
8:50 - Pacho dostal dle mého oprávněné VD
9:20 - Vězni utekli, CT se věnovali útěkařům, aby jim neutekli. Já jsem šel sice na čáru později, ale vzhledem k tomu, že jsem šel jako jediný a CT se věnovalo zabránění vzpoury, nemám důvod řešit a hlásit sám sobě nevýhodu, když mě CT nenachytá.
14:00 - ok beru, řekl jen napište mi železo
17:55 - Poslední příkaz byl nehýbejte se. Hned na začátku dalšího kola jsem to tam pěkně vysvětloval. Nebyly zákaz čupět, tak já jsem mohl čupět, on mohl stát.
21:20 - Sorry nevšiml jsem si toho, že to napsal v minulém kole. Samozřejmě je jasné, že měl mluvit ohledně čehokoliv, jelikož simon to blíže neurčil.
22:00 - Je to jedna a ta samá stěna, jen je v ní díra, která slouží ke vchodu do místnosti.
24:00 - No simon se špatně vyjádřil, já byl mrtvej a nějak jsem zahlídl jen jak se přemístil ze sloupu na sloup. Simon to mohl lépe specifikovat, i přes to, že ve finále řekl, že to takhle myslel, tak mohlo VIPko zůstat tam kde bylo. Ale jak říkám, v tu chvíli jsem si toho nevšiml.
24:35 + 25:15 - Odskočil jsem si, všiml jsem si zapnutého boxu až podruhé, načež jsem okamžitě psal simonovi do chatu toto:
Rajty píše:2023-01-31 23:50:59 napr date si box. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2023-01-31 23:50:50 Priste kdyz budes davat box tak to musis ohlasit. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats

30:30 - To že jsem skočil jako první, i když dříve než jsem měl, tak se může stát, řekl jsem simonovi že jsem skočil o půl roku dříve. Měl mít dvě výhody, pravda no, ale svoji výhodu dostal a FK nepadl.
34:20 - Jo musel jsem si to demo pustit asi 6x a zpomaleně na to abych přišel na to, co se tam vlastně stalo. Po šestém shlednutí dema jsem si toho konečně všiml a máš pravdu. Příště upozorním CT, protože vyjímečně toto nejspíš viděli (i podle dema).
37:20 - Ano Tensay měl mít výhodu, pak se připomněl že měl mít výhodu a než jsem do toho stihl vstoupit, tak si to uvědomliy i CT. Ale je pravda, že v tu chvíli jsem si neuvědomil, že Tensay má tu výhodu.
39:00 - Hráč dostal VD za Freekill, který dostal, ne za tu demenci, nicméně minulé kolo splnil příkaz/atrakci simona načež dostal hned kill. Byl to FK proto dostal VD další kolo.
40:25 - ?
40:50 - ?
42:00 - Jestli myslíš tu past na myši, tak to není CT zona, navic simon to nevidel, kill by měl dostat pokud by vzal granát.
49:00 - Dělal jsem vzpouru, byl jsem k tomu zády, CT si s vězněm o tom psalo v chatu, kdyby bylo další kolo tak Drobec by mu nahlásil VD, hráč se omluvil, není třeba řešit ani banovat.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Rajtyy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod AJayy » 04 úno 2023, 15:31 VIP

Rajty je tu krátce po delší době a chyby kterých se dopustil byly hlavně z nepozornosti. Uvedl bych zde ale věci na pravou míru. Admin nemá povinnost nahlašovat někomu nevýhody, pokud si není 100% jistý že to CT vidí a nijak nečiní. Od toho jsou hlavně CT aby hlásily nevýhody a pokud se tak neděje i přesto, že to vše vidí tak admin má zasáhnout a upozornit CT minimálně na sledování hry.

Admina na sledování hry upozorním.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy