Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Rakan

Příspěvekod xSlayee » 06 bře 2018, 10:58

Rakan
Obrázek
Miláček publika


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Support
RP: 975
IP: 6300


SCHOPNOSTI


Načepýřená pírka (Passivka)
Obrázek

Rakan získává v pravidelných intervalech štít.

Zářivý brk (Q)
Obrázek
Dosah: 850

Vrhne čarovné pero, které způsobí magické poškození. Pokud jím Rakan zasáhne šampiona nebo epickou příšeru, bude moci vyléčit své spojence.

Vrhne čarovné pero, které prvnímu zasaženému nepříteli způsobí 70/115/160/205/250 (+50% síly schopností) bodů magického poškození.Pokud pero zasáhne šampiona nebo epickou příšeru, obnoví Rakan sobě a okolním spojencům 0 (+70% síly schopností) zdraví, a to buď po uplynutí 3 sek., nebo jakmile se dotkne nějakého spojence.

Velkolepý nástup (W)
Obrázek
Dosah: 600

Vrhne se na určenou pozici, a jakmile se na ní ocitne, vyhodí do vzduchu okolní nepřátele.

Rakan se vrhne na určenou pozici. Jakmile se na ní ocitne, vyskočí v piruetě do výšky, čímž způsobí okolním nepřátelům 70/115/160/205/250 (+50% síly schopností) bodů magického poškození a na 1 sek. je vyhodí do vzduchu.

Bojový tanec (E)
Obrázek
Dosah: 550

Přeletí ke spojeneckému šampionovi a poskytne mu štít. Během krátkého intervalu lze schopnost seslat znovu zcela zdarma.

Přeletí ke spojeneckému šampionovi a na 3 sek. mu poskytne štít o síle 50/75/100/125/150 (+80% síly schopností) bodů.Schopnost lze během následujících 5 sek. seslat ještě jednou, a to zcela zdarma.Při použití na Xayu je dosah pro seslání Bojového tance větší.

Poslední valčík (R)
Obrázek
Dosah: 200

Získá bonus k rychlosti pohybu a nepřátele, kterých se dotkne, okouzlí a způsobí jim magické poškození.

Rakan získá na 4 sek. 50 % k rychlosti pohybu.Každému nepříteli, kterého se poprvé dotkne, způsobí 100/200/300 (+50% síly schopností) bodů magického poškození a na 1/1.25/1.5 sek. jej okouzlí. První okouzlený šampion přidá Rakanovi 150% bonus k rychlosti pohybu, který postupně vyprchá.

MYTOLOGIE

Rakan, stejně vrtošivý jako okouzlující, je nechvalně proslulý vastajský potížista a ten nejlepší bojový tanečník v historii kmene Lhotlan. Lidé z ionské vysočiny si jeho jméno už dlouhou dobu spojují s divokými slavnostmi, nekontrolovatelnými večírky a anarchistickou hudbou. Jen málokoho by napadlo, že tento energetický potulný šoumen je zároveň druhem rebelky jménem Xayah, které pomáhá s jejím posláním.

Na pradávných, tajemných hranicích ionských hlubokých lesů žijí poslední zástupci lhotlanských vastajů. Je to místo, kde tamní obyvatelé dýchají magii jako vzduch a kde má čas pramalý význam. Tito hybridní tvorové začali považovat říše smrtelníků za nemilosrdnou poušť, v podstatě bez sebemenší špetky magie. Jen málokterý z nich se vydá daleko od svých zmenšujících se krajů, ale Rakan už dlouho kráčí po riskantnější cestě. Cestuje na hranicích magického proudění světa coby objevitel, velvyslanec a písničkář svého kmene.

Rakan, zábavný rošťák a bavič vítaný v kterékoliv hospodě či na vesnickém karnevalu, byl spokojený se svým životem prostého dobrodruha... dokud na dožínkách ve Vlonqu nenarazil na Xayu.

Když ji spatřil v davu, předvedl jednu ze svých starých písní a svým zářivým opeřením uchvátil celé město. Přestože se do něj v minulosti zamiloval bezpočet lidských i vastajských žen, zdálo se, že tato fialková křepelka je vůči jeho kouzlu zcela imunní, avšak k němu nebyla zcela lhostejná. Jak to, že ho viděla, a přesto se nerozhodla za ním jít? Tato hádanka neměla snadné řešení.

Bojový tanečník, na kterého to udělalo dojem, se rozhodl, že Xayu na jejích cestách doprovodí. Její postoj ke světu ho přiváděl v úžas. Vždy působila připraveně, odtažitě a soustředěně, kdežto on byl bezprostřední, přívětivý a rozpustilý – ale když se naskytla nebezpečná situace, bojovali bok po boku v dokonalém souladu. Brzy nato se tento pár stal nerozdělitelným.

Po měsících dvoření začal Rakan vnímat svět Xayinýma očima. Její jedinečné úsilí znovu vydobýt moc pro vastaje ho inspirovalo, a tak se přidal ke křížové výpravě své družky a spolu si začali brát zpět vše, o co jejich lid přišel.

Díky Xaye našel účel, a tak se stalo, že se Rakan zamiloval.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Rakan

od Rumcajz » 06 bře 2018, 10:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků