• Stránka 1 z 1
Randomy na TTT
Zdravím,
Chtěl bych požádat o vrácení pravomoci adminům banovat hráče, kteří zabíjí ostatní hráče random. Je v celku otravné, když vás každé kolo někdo nahituje na půlku hp, vy ho zabijete a sami za to dostanete mínus karmu. Osobně nerozumím proč byla tahle pravomoc adminům sebrána, ptal jsem se na to pár adminů na serveru a bylo mi řečeno, že se za randomy nebanuje, což mi příjde jako kravina. Argument typu, že se mu sníží karma a až dá 3 randomy, tak nebude ubírat dmg je sice nádhernej, ale má to jeden háček. Ten hráč vás může celou mapu "pouze" hitovat, tím pádem se mu neubere tolik karmy jako kdyby vás zabil, nedostane žádnej warning a vy si celou mapu nezahrajete. Pokud hráči dostanou ban za random hitování nebo randomy celkově, tak si to někteří snad uvědomí a budou hrát normálně.
Děkuji za zvážení mého návrhu.
S pozdravem,
Telecipowa!
Chtěl bych požádat o vrácení pravomoci adminům banovat hráče, kteří zabíjí ostatní hráče random. Je v celku otravné, když vás každé kolo někdo nahituje na půlku hp, vy ho zabijete a sami za to dostanete mínus karmu. Osobně nerozumím proč byla tahle pravomoc adminům sebrána, ptal jsem se na to pár adminů na serveru a bylo mi řečeno, že se za randomy nebanuje, což mi příjde jako kravina. Argument typu, že se mu sníží karma a až dá 3 randomy, tak nebude ubírat dmg je sice nádhernej, ale má to jeden háček. Ten hráč vás může celou mapu "pouze" hitovat, tím pádem se mu neubere tolik karmy jako kdyby vás zabil, nedostane žádnej warning a vy si celou mapu nezahrajete. Pokud hráči dostanou ban za random hitování nebo randomy celkově, tak si to někteří snad uvědomí a budou hrát normálně.
Děkuji za zvážení mého návrhu.
S pozdravem,
Telecipowa!
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
-
Telecipowa - Pokročilý
Randomy na TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Randomy na TTT
Tenhle problém jsem už několikrát osobně řešil.
Psal jsem ohledně toho slohovky a nic se nehlo. Tenkrát když byl zaveden zákaz randomování tak servery byly plné. Po zrušení toho pravidla v tom hráči přestali vidět smysl a šli pryč.
Tohle pravidlo odstranil člověk který byl na TTT jednou za uherský rok. A pokud tam byl a nikdo ho nezabil tak z 1 krásného důvodu. Věděli že je nadřízený a proto se chovali jak stádo oveček.
Bohužel se s tím nedá nic dělat. Prý je to o chaosu. Ale to si nemyslím. Zrádce pracuje tiše a bez chaosu. Jenom používá lži. To ale nezpůsobí chaos. Chaos způsobí hráči co neznají pravidla a jsou tvrdohlavý se jimi řídit. A i když jsem je dával na forum, na ban to nebylo. Jak mi tvrdili. POUZE NA UPOZORŇĚNÍ ADMINISTRÁTORA
Psal jsem ohledně toho slohovky a nic se nehlo. Tenkrát když byl zaveden zákaz randomování tak servery byly plné. Po zrušení toho pravidla v tom hráči přestali vidět smysl a šli pryč.
Tohle pravidlo odstranil člověk který byl na TTT jednou za uherský rok. A pokud tam byl a nikdo ho nezabil tak z 1 krásného důvodu. Věděli že je nadřízený a proto se chovali jak stádo oveček.
Bohužel se s tím nedá nic dělat. Prý je to o chaosu. Ale to si nemyslím. Zrádce pracuje tiše a bez chaosu. Jenom používá lži. To ale nezpůsobí chaos. Chaos způsobí hráči co neznají pravidla a jsou tvrdohlavý se jimi řídit. A i když jsem je dával na forum, na ban to nebylo. Jak mi tvrdili. POUZE NA UPOZORŇĚNÍ ADMINISTRÁTORA
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
TOHLE JE VELKY PROBLEM PROTO RADEJI CHODIM NA ***** TAM SE TO BANUJE A LIDI SE TAM CELKOVE NAUCILI HRÁT JAK SE MA.....TAKY NEPOCHOPIM PROC TADY NA SERVERU SE NEBANUJE..PAK TO CLOVEKU KAZI HRU A ADMIN S TIM NIC NEUDELA TAKY BY ME ZAJIMALO PROC ?
- Pyszczek
- Kolemjdoucí
Abych to tu uvedla trochu na pravou míru.. Na TTT nikdy admini neměli oficiální povolení banovat random. Až donedávna tam dokonce i bylo zakázáno dávat bany do hry mimo cheating, což se určitou dobu porušovalo. Byl totiž bug v banlistu.
Poté, co se podařilo opravit tuto chybu se zavedl opět - už ale oficiálně - banovací pořádek, který byl i konzultován na poradě adminů hrajících na TTT. Byl zde zaveden i prohřešek šikany, který měl částečně řešit hříšníky, kteří se zaměřují na jednoho hráče a kazí mu hru právě hitováním na nízká HP či zabíjením. Opět zde bylo otevřené i téma randomu, které se ale po menší debatě uzavřelo tím, že se trestat banem do hry nebude. Do budoucna je ale v plánu update, který by mohl přinést manipulaci adminů s karmou právě pro tyto případy.
Je mi jasné, že random je nepříjemná věc - já sama si občas tajně zanadávám, když mě na serveru někdo tímto trýzní, ale zároveň z vlastní zkušenosti vím, že se to tomu hráči většinou vrátí a myslím si, že i toho člověka musí po chvíli přestat bavit být pořád mrtvý.
Toť zatím z mé strany vše, Dandee.
Poté, co se podařilo opravit tuto chybu se zavedl opět - už ale oficiálně - banovací pořádek, který byl i konzultován na poradě adminů hrajících na TTT. Byl zde zaveden i prohřešek šikany, který měl částečně řešit hříšníky, kteří se zaměřují na jednoho hráče a kazí mu hru právě hitováním na nízká HP či zabíjením. Opět zde bylo otevřené i téma randomu, které se ale po menší debatě uzavřelo tím, že se trestat banem do hry nebude. Do budoucna je ale v plánu update, který by mohl přinést manipulaci adminů s karmou právě pro tyto případy.
Je mi jasné, že random je nepříjemná věc - já sama si občas tajně zanadávám, když mě na serveru někdo tímto trýzní, ale zároveň z vlastní zkušenosti vím, že se to tomu hráči většinou vrátí a myslím si, že i toho člověka musí po chvíli přestat bavit být pořád mrtvý.
Toť zatím z mé strany vše, Dandee.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Random sa banoval stále ešte aj keď som tu začínal hrávať, len momentálne je iní reason banu (kazenie hry) banovali sa randomi a banovat sa budú, ja a ostatný admini sme banovali randomi len sa dal reason (kazenie hry) aby nadriadení boli spokojní
a nikto sa nikdy nesťažoval!!! Že dostal ban, neviem načo to tak prežívať? Admini sú ako v kazajke! Horšie ako keby bol v reálnej práci... Dať hlupakovi Anakinovi 12 hodín za random a už bude dávať nabudúce pozor čo robí. Menej trestať a dávať pozor na nadávky ale viac dávať pozor na dej hry a trestať randomi 

Nech ta sila sprevádza.
SamoSK

SamoSK

-
KSomaS - Drbna
Slovo do budúcna update znamená čo? 2 mesiace? 3mesiace? 1 rok? Dokedy sa update schváli a uskutočni tak už nebude pre nikoho lebo hráči to prestávajú hrať a račej pôjdu na ***** kde sa random trestá! Všetci dobrý hráči z GS ktorý TTT hrávali tak ich nájdete na konkurencnim portále, na TTT GS zostanú deti, a kokoti ako anakin, loginman.
Nech ta sila sprevádza.
SamoSK

SamoSK

-
KSomaS - Drbna
• Stránka 1 z 1
Zpět na Trouble in Town servery