• Stránka 1 z 1
Ranky na GOčku
Boooooostim ranky na CS:GO
Ahojte chcel som sa spýtať či by niekto nemal záujem o menší boost na GOčku, pretože som dostal Cooldown na Kompetáky a ešte 5 dní nemôžem chodiť.... Tak som sa rozhodol, že zatiaľ by som mohol niekomu pomôcť kto by mal záujem.... Sám som len Gold Nova Master čo nieje strašne moc ale takých unranked ľudí alebo Silver dačo, ktorý by chceli hodiť aspoň na Gold Nova I + môžem, takže píšte mi na stímek.... Tam sa dohodneme aký ste rank a koľko mi dáte času na RANK UP (BOOST) a že aký cieľový rank chcete!!!
https://steamcommunity.com/id/Kavopic
Robím to preto, že fakt chcem hrať KOMPEŤÁKY!
Ahojte chcel som sa spýtať či by niekto nemal záujem o menší boost na GOčku, pretože som dostal Cooldown na Kompetáky a ešte 5 dní nemôžem chodiť.... Tak som sa rozhodol, že zatiaľ by som mohol niekomu pomôcť kto by mal záujem.... Sám som len Gold Nova Master čo nieje strašne moc ale takých unranked ľudí alebo Silver dačo, ktorý by chceli hodiť aspoň na Gold Nova I + môžem, takže píšte mi na stímek.... Tam sa dohodneme aký ste rank a koľko mi dáte času na RANK UP (BOOST) a že aký cieľový rank chcete!!!
https://steamcommunity.com/id/Kavopic
Robím to preto, že fakt chcem hrať KOMPEŤÁKY!

-
Kavopic146 - Pokročilý
Ranky na GOčku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ranky na GOčku
Pochybujem, že by chcel niekto boost od Gold Nova Mastra. Ľuďom už nestačí že si LEM aby si nechali boostiť
viem o čom hovorím
sám som LE-Lem 

-
sndT - Drbna
Re: Ranky na GOčku
Nešlo o ten klasický boost na dajme tomu na GE ako polovica ľudí by chcelo... Chcel som len pomôcť pretože som mal Cooldown na 7 days a nudil som sa už je dávno po Cooldowne!
Admin prosím LOCK!
Admin prosím LOCK!

-
Kavopic146 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1