Volná debata o Counter Strike 2.

Rasismus a banování/kickování

Příspěvekod Vojeldort53 » 29 lis 2019, 17:43

Zdravím, již nějakou dobu hraju na jailbreaku a nemohl jsem si všimnout toho že víc než polovina adminů / akademiků jsou maximálně skupina opic, hraju si teď na jailbreaku, napíšu ,,jeba" a dostanu za to kick, přičemž si simon hraje, je rasista a nadává do černých a nic se mu nestane, adminům na serveru to je úplně jedno, protože to není proti pravidlům asi a nic nebo je jen admin koště, zkusil bych nějak poupravit pravidla a zahrnout do toho něco proti rasismu, nepíšu to protože by se to týkalo zrovna mě, ale když simon zabije zebru se slovama ,,byl jsi černej, stejně tu nemáš co dělat" tak bych s tím možná něco začal dělat. Myslím že rasismus > vulgarita.. Zkusil bych se na to trochu zaměřit a sepsat nové pravidla, budu rád když si to přečte někdo z vedení.

- WooPer
Vojeldort53
Amatér
Amatér

Rasismus a banování/kickování

od Rumcajz » 29 lis 2019, 17:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Rasismus a banování/kickování

Příspěvekod FurtiveCz » 29 lis 2019, 18:36

Vojeldort53 píše:Zdravím, již nějakou dobu hraju na jailbreaku a nemohl jsem si všimnout toho že víc než polovina adminů / akademiků jsou maximálně skupina opic, hraju si teď na jailbreaku, napíšu ,,jeba" a dostanu za to kick, přičemž si simon hraje, je rasista a nadává do černých a nic se mu nestane, adminům na serveru to je úplně jedno, protože to není proti pravidlům asi a nic nebo je jen admin koště, zkusil bych nějak poupravit pravidla a zahrnout do toho něco proti rasismu, nepíšu to protože by se to týkalo zrovna mě, ale když simon zabije zebru se slovama ,,byl jsi černej, stejně tu nemáš co dělat" tak bych s tím možná něco začal dělat. Myslím že rasismus > vulgarita.. Zkusil bych se na to trochu zaměřit a sepsat nové pravidla, budu rád když si to přečte někdo z vedení.

- WooPer

Urážení hráčů a projevování rasismu je proti pravidlům a pokud potkáváš na serverech hráče, kteří pravidla porušují, můžeš je zde na foru nahlásit (jailbreak-servery-f954.html) dle osnovy.
Případně pokud má problém s adminem, můžeš na něho podat stížnost. stiznosti-na-adminy-f915.html
FurtiveCz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod AwpOnly » 29 lis 2019, 19:03 VIP

Vojeldort53 píše:Zdravím, již nějakou dobu hraju na jailbreaku a nemohl jsem si všimnout toho že víc než polovina adminů / akademiků jsou maximálně skupina opic, hraju si teď na jailbreaku, napíšu ,,jeba" ....

To by som chcel vidieť. ;)
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod Vojeldort53 » 29 lis 2019, 19:23

Tak by to chtelo udelat ty pravidla trochu prisnejsi nebo absolutne nechapu, co za opice je v a-teamu (nemluvim o vsech, nekteri jsou normalni a pochopi vse), ale kdyz me admin kickne za toto a necha tam hrace kterej vylozene nadava do cernych, tak bych to nejak napsal do pravidel lépe, at to pochopi i ty admini kteri ocividne nejsou nejchytrejsi.
Vojeldort53
Amatér
Amatér

Příspěvekod GuessWho » 29 lis 2019, 19:25 VIP

My, jako admini máme také své pravidla a nemůžeme banovat vše, na co si hráči vzpomenout.

Každý má své pravidla a povinnosti.
········································································
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Vedení gameproject.eu
GuessWho
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod TenLula » 29 lis 2019, 21:46 VIP

Wai píše:My, jako admini máme také své pravidla a nemůžeme banovat vše, na co si hráči vzpomenout.

Každý má své pravidla a povinnosti.

Aha? Zajímavě napsané. :lol:
Takže vlastně já si můžu vymyslet vlastní pravidlo a řídit se podle něho? A mám pocit že každý admin má stejné povinnosti a pravidla. :roll:
Ale tak třeba jsem to špatně pochopil. :lol:

Vojeldort53 píše:Zdravím, již nějakou dobu hraju na jailbreaku a nemohl jsem si všimnout toho že víc než polovina adminů / akademiků jsou maximálně skupina opic, hraju si teď na jailbreaku, napíšu ,,jeba" a dostanu za to kick, přičemž si simon hraje, je rasista a nadává do černých a nic se mu nestane, adminům na serveru to je úplně jedno, protože to není proti pravidlům asi a nic nebo je jen admin koště, zkusil bych nějak poupravit pravidla a zahrnout do toho něco proti rasismu, nepíšu to protože by se to týkalo zrovna mě, ale když simon zabije zebru se slovama ,,byl jsi černej, stejně tu nemáš co dělat" tak bych s tím možná něco začal dělat. Myslím že rasismus > vulgarita.. Zkusil bych se na to trochu zaměřit a sepsat nové pravidla, budu rád když si to přečte někdo z vedení.

Stáhni si demo a dej to do stížností...
GO TTT Admin - 24.9.2017 - 13.07.2019 / 1.11.2019 - 21.11.2020
GO ALL servers
„Všechno co má svůj začátek, má i svůj konec.“
TenLula
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod GuessWho » 29 lis 2019, 22:33 VIP

Myslel jsem to tak, že admini mají své pravidla (myšleno tak, které máme napsané a které nám jsou dány)

Ne, že si vymýšlíme vlastní.
Vedení gameproject.eu
GuessWho
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Vojeldort53 » 30 lis 2019, 02:16

hej je mi hodně, ale ted jsem dostal kick za to že jsem napslaal at jde někdo 1v1 a dostal jse mkick za provokaci? když týpek tam zase nedává? může někdo kontrolova servery aspon?
Vojeldort53
Amatér
Amatér

Příspěvekod Gustik » 30 lis 2019, 02:33 VIP

Vojeldort53 píše:ted jsem dostal kick za to že jsem napslaal at jde někdo 1v1 a dostal jse mkick za provokaci?

Pak se podívám do HlStats a tam najdu
Tvé HlStats píše:2019-11-30 02:16:33 děcka pojebnaé.
2019-11-30 02:16:35 kickni mě admine.

Admin jen dělal to, co jsi po něm chtěl. Musíš se teda rozhodnout, co vlastně chceš... :roll:

Každý si už asi udělá obrázek o tvých příspěvcích. A neurážej admin tým bez důkazů.

Rasismus je samozřejmě trestán banem na chat.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod DiNooo9 » 30 lis 2019, 02:44 VIP

Vojeldort53 píše:hej je mi hodně, ale ted jsem dostal kick za to že jsem napslaal at jde někdo 1v1 a dostal jse mkick za provokaci? když týpek tam zase nedává? může někdo kontrolova servery aspon?

Ahoj, ban jsi dostal za provokaci nejspíš ode mne, protože si se na serveru choval neukázněně a nadával si. ;)
DiNooo9
Spamer
Spamer

Příspěvekod DiNooo9 » 30 lis 2019, 02:48 VIP

A nevím, z jakého důvodu si tady stěžuješ. Když hráčovi ujede jedno sprosté slovo, tak se to ještě dá jakžtakž přehlédnout, ale to, když je hráč už po xté upozorněn, aby své chování uklidnil, tak se to opravdu nemůže nechat plavat a musí se s tím něco dělat. Je jen na tobě, jak se na našich serverech budeš chovat, ale následky si poneseš za sebe.
DiNooo9
Spamer
Spamer

Příspěvekod MKx » 30 lis 2019, 08:11

AwpOnly píše:
Vojeldort53 píše:Zdravím, již nějakou dobu hraju na jailbreaku a nemohl jsem si všimnout toho že víc než polovina adminů / akademiků jsou maximálně skupina opic, hraju si teď na jailbreaku, napíšu ,,jeba" ....

To by som chcel vidieť. ;)

Sa pozri do zrkadla a hneď to uvidíš :D

Je jasné keď si čierny tak ti nevýhodu nedám... Ale keď si biely tak kľudne aj VD ti dám.
No čo brácho, chceš čapaka ?
MKx
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Egii » 30 lis 2019, 08:20 VIP

Wai píše:Myslel jsem to tak, že admini mají své pravidla (myšleno tak, které máme napsané a které nám jsou dány)

Tím akorát naznačuješ další kravinu. Jak své pravidla? Každý admin má mít stejné pravidla jak pro banování, tak pro řešení určitých situací..
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán

MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin

CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor

Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
Egii
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod FurtiveCz » 30 lis 2019, 12:11

ByeBye píše:
Wai píše:Myslel jsem to tak, že admini mají své pravidla (myšleno tak, které máme napsané a které nám jsou dány)

Tím akorát naznačuješ další kravinu. Jak své pravidla? Každý admin má mít stejné pravidla jak pro banování, tak pro řešení určitých situací..

Vždyť to napsal dobře, admini mají svá pravidla a určitě to nemyslel ve smyslu, že by si každý admin vymýšlel své, nebo že každý admin má jiné. :D
FurtiveCz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod GuessWho » 30 lis 2019, 14:16 VIP

ByeBye teďka opravdu nevím, jestli se bavím se zdí nebo s člověkem. Nevím, co není srozumitelného na mé větě. Sám jsi napsal, že admini mají svůj řád, kterým se musí řídit a v češtině se to dá i napsat: "ADMINI MAJÍ SVÉ PRAVIDLA".

But never mind ;)
Vedení gameproject.eu
GuessWho
Sponzor
Sponzor

Zpět na Volná debata