Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[ZAMÍTNUTO]Rats / ///---Fish---///

Příspěvekod Fishik » 10 čer 2016, 07:31

Všem přeji krásný den ;)

Tímto bych rád požádal o admin práva na Rats serverech

Zde moje žádost (přeji hezké čtení) :

Nick ve hře : ///---Fish---///

Nick na fóru: Fishik

Profil na fóru : https://www.gamesites.cz/forum/fishik-u12577.html

Věk : 21

Steam nick : fishik203

Steam ID : STEAM_0:0:37550411

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=5155

Nějaké bany, nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Nikdy jsem nedostal žádný ban za hackování, či neslušné chování. Pouze jednou jsem dostal ban na asi 10-30 minut na serveru Capture the Flag za kempení, což byl ale nesmysl, jelikož jsem za těch několik minut, co jsem tam byl odnesl jako jediný flagu, a to dokonce 2x, problém byl spíš v tom, že kdykoli jsem potkal admina, dostal ode mě headku, a i když to bylo většinou s flagou a pokaždé z jiného místa, prostě to neunesl.

Něco o sobě : Jmenuji se Lukáš, pocházím z venkova z Jížní Moravy, nyní bydlím s přítelkyní v Severních Čechách, jak jsem již psal výše, je mi 21 let. Studuji vysokou školu, obor je kombinací psychologie, sociologie, personalistiky + nějaké základy ekonomie a informatiky. K tomu pracuji v O2. Mám rád sport, hraji fotbal, airsoft. Na PC jsem dříve hodně hrával World of Warcraft, celkově jsem zvyklý vést lidi, komunikovat s lidmi, ať už ve hrách, nebo v reálném životě, nedělá mi problém zvládnout jakoukoli bandu, jsem pro kolektivní akci a zábavu, a z 90% většinou organizátor:)

Proč bych chtěl na GS dělat admina? : Sám jsem hodně přemýšlel, jestli žádost podat, přece jen, ty doby, kdy jsem býval adminem na CS, GM na WoW a další... Ty doby jsou už pryč, říkal jsem si, jestli na tom nejsem už trochu starej:)
Ale chci pomoct serveru, chci se podílet na jeho chodu, a je mi dost líto, jak Rats upadl, lidé tam jsou na sebe agresivní, hádají se, stále se obviňují z hackování, neplní cíl mapy, odvádět rukojmí, nebo plantovat, případně defusovat? Málokdy tato povinnost někoho donutí opustit svoje vyhřáté místečko, někde v rohu mapy. Velice rád bych pomohl dostat Rats tam, kde bývaly dřív:)

Proč právě já? : Teď to bude znít možná trochu egoisticky, ale tak musím se prodat, ne? :D Již jsem nějakou dobu adminoval, je to tedy pár let, nevím, jestli si někdo z vás pamatuje portál Shifters? Majitel Denoy, Hlavní Admin MC, a pak já, hlavní admin pro Public Servery, tím chci jen říct, že zkušenosti už mám, nejsem žádný nováček. Dále jsem velice klidný člověk, nikdy se nehádám, jako hráč se jen vysmívám a lidi občas prudím (pokud mě třeba obviňují z hackování, apod.), když mám náladičku, ale vždy v rámci slušnosti, jako admin si toto samozřejmě odpustím. Denně pracuji s lidmi, ať už v práci, ve volném čase, nebo ve škole, je to můj obor, takže dokážu zvládnout téměř kohokoli a nevytočí mě opravdu nic. Navíc si myslím, že na rats je velký nedostatek adminů, jinak bych žádost ani nepodával.

Pokud jste moji žádost dočetli až sem, pak moc děkuji, doufám, žeje zde vše, co vás zajímá, pokud ne, rád otázkyzodpovím zde na fóru, nebo na TS serveru :)

S pozdravem

///---Fish---///
Fishik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[ZAMÍTNUTO]Rats / ///---Fish---///

od Rumcajz » 10 čer 2016, 07:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Rats / ///---Fish---///

Příspěvekod jysi » 10 čer 2016, 10:27 VIP

Ahoj.
Nelíbí se mi tvůj slovník na serveru:
2016-06-08 17:02:59 jste idoti.. lezete k overu k T a jeste berete awo. Gamesites.cz ^Public OldSchool cs_militia
2016-06-08 19:31:06 uklidni se, je tohra kide. Gamesites.cz ^Rats maps #1 de_rats_1337
2016-06-08 17:03:02 ubozaci... Gamesites.cz ^Public OldSchool cs_militia
2016-06-08 17:02:32 to dela idiota nebo je?:D. Gamesites.cz ^Public OldSchool cs_militia
2016-05-31 18:42:25 ubozejsi kemp by nebyl? mas plantovart. Gamesites.cz ^Rats maps #1 de_rats_2001

Zkus spíše hráčům na serveru pomáhat a snažit se jim třeba něják vysvětlit co dělají špatně, při kempu volat admina na server a né urážet a nadávat.
Zkus to napsavit a za měsíc požádej znovu.
Zamítnuto.
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Re: [ZAMÍTNUTO]Rats / ///---Fish---///

Příspěvekod Fishik » 10 čer 2016, 10:30

jako hráč se jen vysmívám a lidi občas prudím (pokud mě třeba obviňují z hackování, apod.), když mám náladičku, ale vždy v rámci slušnosti, jako admin si toto samozřejmě odpustím.
Fishik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod jysi » 10 čer 2016, 10:39 VIP

Tímto co jsi napsal jsi mě ještě více utvrdil v tom že se nyní jako kandidát na admina zatím nehodíš, určitě není v pořádku nějak provokovat, urážet, či nadávat hráčům a to i jako hráč.
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Fishik » 10 čer 2016, 10:49

Chápu, jak to vnímáš a pokud bych se na to díval z nějakého nadhledu a objektivního hlediska jako ty, mám v podstatě stejný názor.
Ovšem je tu pár obrovských ALE.

To, co jsi vytáhl ze serveru Rats, to podle mě není nic hroznýho, a byly to pouze reakce na člověka, který mě opakovaně urážel a nadával do hackerů, reakce : Uklidni se kide. CO se týče věty ubožejší kemp by nebyl? Máš plantovat, je to pouze důsledek dlouhodobé frustrace z toho, kdy polovina hráčů celou mapu zakempí a nehýbou se, člověk jim to může říkat jak chce, a nic nepomáhá.

Co se týče těch vět co jsi vytáhl z oldschoolu, není tajemstvím že oldschool je odpad gamesites, jeden z nejlepších serverl (není VIP, staré dobré mapy pro nás starší hráče), na druhou stranu ale naprosto nejhorší populace, každý nadává na každého, sprostě, admina jsem tam potkal jednou a dovolím si říct, že to bylo chování horší než od některých tamních sprostých arogantů. To, že se tam lidi chovají tak, jak se chovají a někdy se člověk nechá unést je jen výsledek toho, jak špatná správa (žádná) toho serveru je.

Každopádně na rats se chovám mnohem lépe, a jak jsem řekl, jinak se kdokoli bude chovat jako admin, a jinak jako hráč.

Pak bych chtěl jen poukázat na to, že já nežádám o práva na server kvůli sobě, svému egu, nebo že bych si chtěl něco dokázat, ale proto, protože právě sám vidím a sám si uvědomuji, jak ty servery vypadají, a jak i slušní hráči občas ztrácí trpělivost, protože to nehorázně upadá, a chci tím gamesites pomoct, ne sobě. V souvislosti s tím nechápu, proč tu je adminství postaveno na tom, si ho nějak zasloužit, brát to jako odměnu, pak není divu, že se tu o to snaží mladší hráči, kteří hry hrají pro své ego, potom dostanou admina a berou to jako odměnu, jako, že jsou něco víc než ostatní.
Naopak adminství by mělo být bráno jako obrovská zodpovědnost vůči celému portálu i hráčům ostatním, admini mají serveru sloužit, hráčům pomáhat, umravňovat, a kontrolovat je. Ne se nad ně stavět jak tomu často bývá.

Z tohoto důvodu, pokud mě odmítnete tak žádost znovu podávat nebudu, já tuto žádost beru jako krok, kterým chci serveru pomoct a vrátit na rats populaci, jaká byla dříve.

Jak jsem řekl, na tomto portálu mi záleží a chci mu pomoct, beru to jako nějakou práci na víc, velkou zodpovědnost, ne si něco dokazovat, zbytek je na vás...
Fishik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů