• Stránka 1 z 1
Razer Abyssus
Ahoj
Zachvíľu mi má odísť moja stará myška a nahradiť ju nová budem si kupovať Razer Abyssus.
Lenže neivem aká je táto myška pri hraní cska a či sa na to hodí.Ak ju niekto má a trošku mi ju popíše budem veľmi rád.
CheatersDie
Zachvíľu mi má odísť moja stará myška a nahradiť ju nová budem si kupovať Razer Abyssus.
Lenže neivem aká je táto myška pri hraní cska a či sa na to hodí.Ak ju niekto má a trošku mi ju popíše budem veľmi rád.
CheatersDie

-
CheatersDie - Zkušený
Razer Abyssus
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Razer Abyssus
Jednoduchá, dobré pohyby, dobře ovladatelná a ,,rychlá". Má špičkové vlastnosti pro hraní náročných herních a klání
Sám jsem ji měl a není nic, co bych vytkl
Při hraní her, konkrétně CS-ka byla suprová, nic méně skill ve hře ti myš moc nepomůže
, ale na druhou stranu je pravda, že čím lepší vybavení, tím větší štěstí 

CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
-
NaVry - Drbna
Re: Razer Abyssus
Tak je jasné,že skill maš v ruke a nie v myške,ale moja stará už ma trochu vek niekedy už aj vynecháva takže preto zmena

-
CheatersDie - Zkušený
• Stránka 1 z 1