• Stránka 1 z 1
Re: [Turnaj] JailBreak Fotbal Cup - Když nemám tým
Zdravím, hledáte tým a nemůžete ho najít? Tak přijde v sobotu 26.4.2014 v 17:00 na TS (ts.gamesites.cz). Přijde do roomky, která bude nahoře, určitě jí poznáte.
Nemusíte mít mikrofon k registraci, když přijdete, tak vás už nějak poskládáme.
Samozřejmě platí, kdo dřív přijde, ten dřív mele, proto když přijdete, napíšete do chatu "Chci se registrovat" (pokud vám bude například vyhovovat termín 1.5. a termín 3.5. už nebude, můžete to klidně dopsat
)
Pro ty opozdilce, co si nevšimnou včas tohoto topicu, bude ještě možnost přijít v den turnaje a napsat mi do PM (soukromé zprávy), "chci hrát". Pokud někomu nedojde někdo do týmu a bude někoho shánět, můžete se zapojit. Musíte ale splňovat nějaké podmínky, na kterých není nic, co by jste nezvládly.
Více o změnách, neboli upřesnění turnaje můžete sledovat ZDE!
I za Skinnyho vám přeju příjemný turnaj a hodně štěstí
e.DiEs: Čas jsem pozměnil na 17:00, protože jsem si neuvědomil, že v té době je turnaj na JB#4 a já v ní budu
Nemusíte mít mikrofon k registraci, když přijdete, tak vás už nějak poskládáme.
Samozřejmě platí, kdo dřív přijde, ten dřív mele, proto když přijdete, napíšete do chatu "Chci se registrovat" (pokud vám bude například vyhovovat termín 1.5. a termín 3.5. už nebude, můžete to klidně dopsat

Pro ty opozdilce, co si nevšimnou včas tohoto topicu, bude ještě možnost přijít v den turnaje a napsat mi do PM (soukromé zprávy), "chci hrát". Pokud někomu nedojde někdo do týmu a bude někoho shánět, můžete se zapojit. Musíte ale splňovat nějaké podmínky, na kterých není nic, co by jste nezvládly.
Více o změnách, neboli upřesnění turnaje můžete sledovat ZDE!
I za Skinnyho vám přeju příjemný turnaj a hodně štěstí

e.DiEs: Čas jsem pozměnil na 17:00, protože jsem si neuvědomil, že v té době je turnaj na JB#4 a já v ní budu

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Kdo nestihl, má poslední šanci, resp. dvě šance v den turnaje na TSku. Sledujte popř. tento topic 

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
[Turnaj] JailBreak Fotbal Cup - Když nemám tým
Pokud se uchazujte o místo v týmu, když nejste registrovaný na CUP, nebo váš kapitán nepotvrdil registraci a chcete hrát, přijďte na TS cca 15 minut před začátkem do roomky "Doregistrace/náhradníci" ..
Když budete po 4, můžete být zapsáni jako nový tým ..
Když nebudete, budete moc doplnit volná místa v týmech, popř. že nedorazí (jak na to, čtěte víš) ..
Když budete po 4, můžete být zapsáni jako nový tým ..
Když nebudete, budete moc doplnit volná místa v týmech, popř. že nedorazí (jak na to, čtěte víš) ..
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
• Stránka 1 z 1