I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]red angel

Příspěvekod MKx » 05 srp 2020, 11:54

Název tématu [Server / Nick admina]: Red angel

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198275044237/

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
11:07 simon (Red angel) povedal že "skočte" no skočil iba 1 z 7 - nadržovanie
11:55- lorex spravil animaciu ked sa mal divať na stenu, opäť red angel neriešil a dival sa na hračov, a ak sem napišeš že si sa dival do chatu na moju odpoved tak si pekny srač - nadržovanie
13:28 ako tu nevyhodu čo, skor hodil tie kocky ako povedal na ktoré čisla zomiera... užasne neschopnosť admina
13:05- povedal že maju na bloku pustiť k+m no asi 3 sa tam hybu on sa na nich diva a nič sa nerieši - nadržovanie

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://leteckaposta.cz/755839896
No čo brácho, chceš čapaka ?
MKx
Zkušený
Zkušený

[V]red angel

od Rumcajz » 05 srp 2020, 11:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: red angel

Příspěvekod RedAngel » 05 srp 2020, 12:51 VIP

10:50 som povedal nech skočia tí čo chceli použiť mikrofón pre atrakciu trocha som sa do toho zamotal a príkaz skočte som mislel pre nich ale je to neschopnosť za čo sa ospravedlňujem

11:55- lorex spravil animaciu ked sa mal divať na stenu to som nevidel kedže som sa snažil vyriešiť tu situáciu čo sa stala

13:05- dal som NB a zbadal som len hráča D r e a m e r_ no nevihudu mal dostať aj človek za toto sa rovnako ospravedlňujem nedaval som pozor
Jain , také známí jako ptáci sdílející křídla
RedAngel
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod MKx » 05 srp 2020, 13:00

10:50 som povedal nech skočia tí čo chceli použiť mikrofón pre atrakciu trocha som sa do toho zamotal a príkaz skočte som mislel pre nich ale je to neschopnosť za čo sa ospravedlňujem

- tak najprv tvoj pravopis, myslel- vybrané slovo, nabudúce nemysli a radšej porozmýšľaj nad tým ako čo hovoríš...

11:55- lorex spravil animáciu keď sa mal dívať na stenu to som nevidel kedže som sa snažil vyriešiť tu situáciu čo sa stala

-bolo to jasne vidieť že ju spravil a to že sa to snažíš zakryť tým že si riešil situáciu alebo si sa díval do chatu čo idem napísať je len zúfalstvo...

13:05- dal som NB a zbadal som len hráča D r e a m e r_ no nevihudu mal dostať aj človek za toto sa rovnako ospravedlňujem nedaval som pozor

- *nevýhodu* ak tak, nebol to len človek, bolo tam omnoho viac ľudí... zas nechápem jak sa dívaš na to demo keď to nevidíš

ku ostatným časom si sa radšej nevyjadril ? :lol:
No čo brácho, chceš čapaka ?
MKx
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KhalDenny » 06 srp 2020, 16:51 VIP

Ahoj,
je pravda, že Red Angel bol nepozorný, ale nemôžme ho za to karhať, predsa admin bol deň.
Niekedy kým sa admin dostane do toho adminovania to môže trvať nejaký ten piatok.
Red Angel si dá na serveri väčší pozor na hru.
Vyriešené.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy