Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Reinstall problémy CS 1.6 STEAM

Příspěvekod GenocYda » 31 bře 2013, 23:24

Delší Verze: Měl jsem již delší dobu problém s modelama, jakmile mi tam v 1. osobě naskočil VIP revolver nebo knife, tak mi automaticky spadla hra, což jsem obešel používáním free chase modu, ale jakmile jsem hrál s VIP, tak mi hned spadla hra, tak jsem se zkusil pár metod jak to fixnout a když nic nepomohlo, tak jsem se rozhodl reinstalovat CSko, zálohoval jsem pár složek a souborů, co by měli bejt důležitý, ale po fresh instalaci se mi tam hodila updatovaná verze a teď mi vůbec nechce naskočit XP a admin práva na nějakej war3 serverech. Jakmile jsem spustil XP4 server na fresh instalaci, tak vše od nuly, navíc se ani nezobrazuje můj steam avatar vedle mého steam jména. Tak jsem přejel nový složky s těma novejma a ostatní servery začli fungovat až na 4ku, kterou jsem zkusil jako první. Navíc se mi myslim ani neviřešil problém s VIP padáním.

Kratší Verze:
Hraju přes STEAM

1. VIP Revolver a Knife v 1. osobě mi způsobuje pád hry
2. Po reinstallu CS:1.6 mám novější verzi a ztratil jsem EXP z War3 serveru + Admin práva

Řešení:

To spadnutí hry netušim, ale možná by se mi mohla vrátit EXP po re-instalaci starší verze, ale teď nevim kde ji stáhnout, odkaz z gamesites už nefunguje a nevim jestli by ti vůbec pomohlo.

Jinak děkuju za váš čas a doufám, že se to podaří vyřešit.
GenocYda
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Reinstall problémy CS 1.6 STEAM

od Rumcajz » 31 bře 2013, 23:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Reinstall problémy CS 1.6 STEAM

Příspěvekod PraBz » 01 dub 2013, 07:56

Pokud jsi neměl XP a neviděl jsi svůj Steam avatar atd. jen se ti buglo SID, stačí počkat den a půjde ti to.
PraBz

Příspěvekod GenocYda » 01 dub 2013, 09:05

PraBz píše:Pokud jsi neměl XP a neviděl jsi svůj Steam avatar atd. jen se ti buglo SID, stačí počkat den a půjde ti to.

Jsem si taky říkal, že je to nejspíš problém s identifikací, doufám, že je to pravda a vyřeší se to samo. Každopádně díky za odpověď.
GenocYda
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GenocYda » 01 dub 2013, 10:15

Takže se vše vyřešilo, dneska už EXP funguje a modely jsem našel ve složce Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike\models pod názvy v_.......

Můžete lock
GenocYda
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Rady a návody