• Stránka 1 z 1
Reklama
Toto je už vrchol všetkého ..
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Spawe.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 day , 23 hours , 58 minutes and 1 second z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : . : SeXy : . Hranolcek
[AMXBans] Duvod : ' Reklama [CZ/SK porta
Trošku príliš ?! Za to že som stlačil omylom nejaké písmeno ani neviem jaké a napísalo mi to nejakú reklamu ..
Keby to naspamujem .. ale já som to len raz omylom stlačil aj som sa hned opravelnil a on mi dá BAN na 2 dni ? ..twl ..
Nechcel som spraviť žiadnu reklamu ani nič .. proste omylom som stlačil nejaké písmeno a napísalo mi tam nejaký server zasraný ktorý .. mi to nabindoval .. Ako toto nemyslíte vážne ? ..
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Spawe.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 day , 23 hours , 58 minutes and 1 second z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : . : SeXy : . Hranolcek
[AMXBans] Duvod : ' Reklama [CZ/SK porta
Trošku príliš ?! Za to že som stlačil omylom nejaké písmeno ani neviem jaké a napísalo mi to nejakú reklamu ..
Keby to naspamujem .. ale já som to len raz omylom stlačil aj som sa hned opravelnil a on mi dá BAN na 2 dni ? ..twl ..
Nechcel som spraviť žiadnu reklamu ani nič .. proste omylom som stlačil nejaké písmeno a napísalo mi tam nejaký server zasraný ktorý .. mi to nabindoval .. Ako toto nemyslíte vážne ? ..
-
Hranolcek - Kolemjdoucí
Re: Reklama
Takto by banování fungovat nemělo, uvidíme co řekne admin...
NIcméně najdi složku s CSkem, cstrike, config.tx, najdi tam řádek s tou reklamou a smaž ho. Do budoucna to určitě pomůže
)
NIcméně najdi složku s CSkem, cstrike, config.tx, najdi tam řádek s tou reklamou a smaž ho. Do budoucna to určitě pomůže

Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
-
eryteemo - Zkušený
Ahoj
Podle mého názoru tě měl admin prvně upozornit i mě to tak bylo kdysi řečeno, a pokud si to napsal jen jednou což v HLSTATS vidím že ano tak ti určitě neměl dávat ban !
Promiňte za vyjádření
2014-09-28 15:38:21 reklama***********
Podle mého názoru tě měl admin prvně upozornit i mě to tak bylo kdysi řečeno, a pokud si to napsal jen jednou což v HLSTATS vidím že ano tak ti určitě neměl dávat ban !
Promiňte za vyjádření

[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Takýto admin nemá čo na GS robiť .. nebolo to prvý krát čo mi dal takýto ban .. vyslovene ma nemá rád .. a bezpríčiny banuje ..
Dakujem Twixxak a eryteemo aspoň niekto sa tu chová ako človek.
Hranolcek
Dakujem Twixxak a eryteemo aspoň niekto sa tu chová ako človek.
Hranolcek
-
Hranolcek - Kolemjdoucí
Já ti dám, že takový admin tady nemá co robiť. To, že jsi si přišel stěžovat ukazuje jenom jakej jsi harant nic víc. Přečetl jsi si pravidla? Já perně doufám, že ano a ty víš, že se za reklamu banuje ( takže na nějaký " TYTYTY".... se tady nehraje ohledně této situace ). Hned ti pošlu screeny ( je jenom jeden ) nebudu se tu s tebou dohadovat 2 dny bez toho budeš muset vydržet. Nauč se, že za svoje chyby se platí. Mimochodem, ty bereš nějaké prášky? Měl by jsi začít aspoň pro začátek na nervy.
PRO ADMINY: Pokud se jedná o nějakou tu " lehčí " reklamu tak mu to zmírněte jde o to, že si na to lidi stěžovali abych to hned zabanoval. A nejmírnější trest bylo těch 30 minut a tohle.
Screeny: http://leteckaposta.cz/556940077
Hezký den.
PRO ADMINY: Pokud se jedná o nějakou tu " lehčí " reklamu tak mu to zmírněte jde o to, že si na to lidi stěžovali abych to hned zabanoval. A nejmírnější trest bylo těch 30 minut a tohle.
Hezký den.
-
SpaweNick - Zkušený
SpaweNick píše:PRO ADMINY: Pokud se jedná o nějakou tu " lehčí " reklamu tak mu to zmírněte jde o to, že si na to lidi stěžovali abych to hned zabanoval. A nejmírnější trest bylo těch 30 minut a tohle.
Sorry že sem píšem, ale ty si admin alebo hráči na servery ? GS vedenie vždy upozornuje adminov aby postupovali : Upozornenie-Kick-BAN ! a nie on dá 1x reklamu či náhodou alebo nie, a ty mu dáš ban na 2 dni ... ešte aj dwandy to tuším v niektorom topicu pár dní dozadu písal že takto nemáme postupovať .. Ako veď vyšší si to vybavia ako oni chcú ja som len chcel upozorniť ..
Adminom na GS od 1.6.2011 do 1.12.2014
-
Matul - Zkušený
Dík kámo vidím že aj ty patríš medzi tých ktorý vedia ako adminovať ..
Naposledy upravil Hranolcek dne 28 zář 2014, 16:20, celkově upraveno 1
-
Hranolcek - Kolemjdoucí
SpaweNick píše:Já ti dám, že takový admin tady nemá co robiť. To, že jsi si přišel stěžovat ukazuje jenom jakej jsi harant nic víc. Přečetl jsi si pravidla? Já perně doufám, že ano a ty víš, že se za reklamu banuje ( takže na nějaký " TYTYTY".... se tady nehraje ohledně této situace ). Hned ti pošlu screeny ( je jenom jeden ) nebudu se tu s tebou dohadovat 2 dny bez toho budeš muset vydržet. Nauč se, že za svoje chyby se platí. Mimochodem, ty bereš nějaké prášky? Měl by jsi začít aspoň pro začátek na nervy.
Hezký den.
To nikoho nezaujíma .. To čo tu dávaš ? .. hento čo mám byť ten screen ? .. kto sa stažoval ? .. Počúvaj kamarát daj si pohov .. nejako si moc veríš .. myslíš že ti to tak lahko prejde ?
Hodíš sem screen .. kde som omylom stlačil nejaké zasrané písmeno na ktoré sa mi nabindovala reklama a už ma banuješ.
Žiadne upozornenie ani kick ani nič .. Žiadam UNBAN ..
Hranolcek
-
Hranolcek - Kolemjdoucí
S adminem si popovídám jak má při takovéto situaci postupovat banovat za jednou napsanou reklamu je blbost ozvi se mi na tsku nebo na steamu.Můžeš jít hrát.Lock
-
segiman15 - Drbna
Rád bych dodal - existuje řada CS serverů, na které se člověk napojí a oni mu automaticky, aniž by o tom věděl, dají reklamy do CSka. Když pak tento hráč jde jinam a stiskne nějakou klávesu, automaticky to hodí reklamu, aniž by hráč chtěl.
Z toho důvodu se NIKDY hráč nebanuje hned, ale nejprve se upozorní na to, aby reklamu nedělal, protože admin nikdy dopředu nemůže vědět, jestli to hráč dělal nebo nedělal schválně.
Takže tento ban byl naprosto neoprávněný. Jsem rád, že někteří admini tady ví, jak se to má dělat a vyjádřili se
Z toho důvodu se NIKDY hráč nebanuje hned, ale nejprve se upozorní na to, aby reklamu nedělal, protože admin nikdy dopředu nemůže vědět, jestli to hráč dělal nebo nedělal schválně.
Takže tento ban byl naprosto neoprávněný. Jsem rád, že někteří admini tady ví, jak se to má dělat a vyjádřili se

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Admin bude potrestán odebráním práv z jumpu až na jeden server, který určím já.
Omlouvám se za způsobené problémy adminem.
Omlouvám se za způsobené problémy adminem.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1