Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Rengar

Příspěvekod xSlayee » 11 led 2017, 14:31

Rengar
Obrázek
hrdý lovec


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Neviditelný dravec (Passivka)
Obrázek

Když je Rengar v křoví, při použití základního útoku skočí na svůj cíl.
Rengarovy schopnosti generují zuřivost. Když si zuřivost naplní, jeho příští schopnost bude posílená a při seslání mu poskytne rychlost k pohybu, ale pokud boj opustí, o veškerou zuřivost okamžitě přijde.
Ze zabitých nepřátelských šampionů si Rengar schovává trofeje na svém Náhrdelníku ze zubů, čímž si permanentně zvyšuje útočné poškození.

Brutalitaí (Q)
Obrázek
Dosah: 450

Rengar sekne všechny nepřátele v obloukové výseči, načež probodne všechny nepřátele v řadě. Pokud Rengar tuto schopnost sešle mimo maximální dosah, přesune se na krátkou vzdálenost tímto směrem.

Bojový řev (W)
Obrázek
Dosah: 450

Rengar ze sebe vydá bojový řev, čímž nepřátelům způsobí poškození a vyléčí si část zranění, které v poslední době utrpěl.
Účinek zuřivosti: navíc zruší omezující efekty a na krátkou dobu vůči nim získá imunitu

Hod bolasem (E)
Obrázek
Dosah: 1000

Rengar vrhne bolaso, jímž na krátkou dobu zpomalí první zasažený cíl.

Vzrušení z lovu (R)
Obrázek
Dosah: 2000/3000/4000

Rengara se zmocní instinkt dravce, takže získá kamufláž a odhalí nejbližšího nepřátelského šampiona ve velkém okruhu kolem sebe. Během Vzrušení z lovu získá Rengar rychlost k pohybu a může skočit ke sledovanému nepříteli a způsobit mu zaručený kritický zásah, přičemž ani nemusí být v křoví.

MYTOLOGIE


Všechny zdi v doupěti lovce trofejí Rengara jsou pokryty hlavami, rohy, pařáty a tesáky těch nejnebezpečnějších tvorů celého Valoranu. Jeho sbírka je neuvěřitelně obsáhlá, on sám s ní však stále není spokojen a neúnavně hledá stále větší úlovky. S lovem nikdy nespěchá. Svou kořist pečlivě zkoumá, studuje její zvyky a bez přestání se připravuje na další setkání s jedinou příšerou, kterou dosud nedokázal porazit.

Rengar své skutečné rodiče nepoznal, vychoval jej však člověk, který byl považován za legendárního lovce. Rengar byl ideálním žákem. Dychtivě vstřebával vše, co ho jeho otčím učil, a díky svým divokým instinktům se velice rychle zlepšoval. Ještě mu ani plně nenarostla hříva a už se osamostatnil a zabral si pro sebe rozsáhlé území. Po jeho obvodu rozvěsil na výstrahu pro případné agresory lebky svých kořistí. Myslel si, že vláda nad vlastní zemí ho uspokojí, ale opak byl pravdou. Žádné zvíře na jeho území mu nebylo důstojným sokem a bez nepřátel, kteří by si zasloužili jeho respekt, ztrácel chuť do života. Dostal strach, že už nikdy nepotká žádnou kořist, která by byla dostatečně silná a nebezpečná, aby v něm opět probudila vášeň pro lov. A když už vše vypadalo beznadějně, narazil na tu příšeru. Byl to znepokojivý a podivný tvor z jiného světa. Měl ohromné zahnuté pařáty a hladově rozsápal a sežral každé zvíře, které se mu připletlo do cesty. Rengar na něj okamžitě zaútočil zaslepený vidinou, že konečně našel pořádného soupeře. Rozhodně byl nesrovnatelně silnější než kdokoliv, s kým se do té doby střetl. Jejich boj byl krvavý a oba utrpěli vážné rány. Rengar přišel o oko, nejhůře to však odnesla jeho pýcha. Nikdy předtím se mu nestalo, aby mu kořist unikla. A co hůř - kvůli svým zraněním to byl on, kdo byl nucen ustoupit z boje. Několik dní se potácel mezi životem a smrtí. Sžírala ho bolest, ale pod ní ho hřála jiskérka radosti. Lov mohl započít. Jestliže se na světě nacházela takováto mocná stvoření, on je najde a jejich lebky rozvěsí kolem svého území. Zabití této konkrétní příšery si však chtěl náležitě vychutnat. Na největší zdi svého doupěte si už vyhradil místo pro její hlavu - trofej, jež se jednoho dne stane největším klenotem jeho sbírky.

„Lov slabé a přežiješ. Lov silné a budeš doopravdy žít.“
-- Rengar


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Rengar
Lovec lebek Rengar (975 RP)
Noční lovec Rengar (975 RP)
SSW Rengar(Unavailable RP)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Rengar

od Rumcajz » 11 led 2017, 14:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků