Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Rengar

Příspěvekod Sarmi » 28 kvě 2015, 12:09 VIP

Rengar
Obrázek
hrdý lovec


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle, Top
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Neviditelný dravec (Passivka)
Obrázek

Když je Rengar v křoví nebo maskovaný, použitím základního útoku skočí na svého nepřítele.

Za každou schopnost použitou proti nepřátelům dostává Rengar 1 bod zuřivosti. Když nashromáždí 5 bodů, je další jeho schopnost posílená a získá bonusový účinek.

Brutalita (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Rengarův následující základní útok způsobí bonusové poškození.

Účinek zuřivosti: Rengar působí zvýšené poškození a získá bonus k rychlosti útoků a útočnému poškození.

Následující základní útok, pokud k němu dojde během 3 sekund, způsobí bonusové poškození plus další bonusové fyzické poškození.
Účinek zuřivosti: Následující základní útok, pokud k němu dojde během 3 sekund, způsobí 150 % 1 Rengarova útočného poškození plus 0 bodů fyzického poškození a na 5 sek. mu zvýší rychlost útoků o 0 % a útočné poškození o 10 % (hodnoty poškození a rychlosti útoků se odvíjejí od Rengarovy úrovně).

Bojový řev (W)
Obrázek
Dosah: 500

Rengar vydá bojový řev, který poškodí nepřátele a na krátkou dobu mu poskytne bonus k hodnotě brnění a odolnosti vůči magii.

Účinek zuřivosti: Rengar se výrazně vyléčí.

Způsobí magické poškození nepřátelům v oblasti. Rengarovy hodnoty brnění a odolnosti vůči magii se na 4 sek. zvýší. Bonus k brnění a odolnosti vůči magii se zvyšuje o 50 % za každého zasaženého nepřátelského šampiona nebo velkou příšeru.
Účinek zuřivosti: Nepřátelům v oblasti způsobí 0 (+80% síly schopností) bodů magického poškození, poskytne obranné bonusy jako základní verze schopnosti a obnoví Rengarovi 0 až 0 bodů zdraví v závislosti na množství chybějícího zdraví (výše léčení a poškození se odvíjí od Rengarovy úrovně).

Hod bolasem (E)
Obrázek
Dosah: 1000

Rengar vrhne bolaso, jímž na krátkou dobu zpomalí první zasažený cíl.

Účinek zuřivosti: Znehybní cíl.

Vrhne bolaso a způsobí fyzické poškození, zasaženého nepřítele navíc na 2,5 sekundy zpomalí. Toto zpomalení postupně odeznívá.
Účinek zuřivosti: Způsobí cíli 0 (+70% bonusového útočného poškození) bodů fyzického poškození a kromě běžného zpomalení jej navíc na 1.75 sek. znehybní (výše poškození se odvíjí od Rengarovy úrovně)

Vzrušení lovu (R)
Obrázek
Dosah: 825

Rengar aktivuje své zvířecí instinkty, zneviditelní se a odhalí všechny nepřátelské šampiony v širokém okruhu kolem sebe. Když je maskovaný, získává při pohybu směrem k nepřátelům bonus k rychlosti pohybu a při svém dalším útoku na svůj cíl skočí. Po zrušení maskování získá bonus k rychlosti pohybu a rychle generuje body zuřivosti.

Rengar se po 1 sekundě (je-li za tu dobu zraněn, dojde k oddálení až na 3 sekundy) zneviditelní na dobu 7 sek. a odhalí nepřátelské šampiony do velké vzdálenosti. Zatímco je maskovaný, získává při pohybu směrem k nepřátelským šampionům 15% bonus k rychlosti pohybu a při svém dalším útoku na svůj cíl skočí. Po zrušení maskování získá Rengar bonus k rychlosti pohybu a během 5 sek. nashromáždí 5 bodů zuřivosti.

MYTOLOGIE

Všechny zdi v doupěti lovce trofejí Rengara jsou pokryty hlavami, rohy, pařáty a tesáky těch nejnebezpečnějších tvorů celého Valoranu. Jeho sbírka je neuvěřitelně obsáhlá, on sám s ní však stále není spokojen a neúnavně hledá stále větší úlovky. S lovem nikdy nespěchá. Svou kořist pečlivě zkoumá, studuje její zvyky a bez přestání se připravuje na další setkání s jedinou příšerou, kterou dosud nedokázal porazit.

Rengar své skutečné rodiče nepoznal, vychoval jej však člověk, který byl považován za legendárního lovce. Rengar byl ideálním žákem. Dychtivě vstřebával vše, co ho jeho otčím učil, a díky svým divokým instinktům se velice rychle zlepšoval. Ještě mu ani plně nenarostla hříva a už se osamostatnil a zabral si pro sebe rozsáhlé území. Po jeho obvodu rozvěsil na výstrahu pro případné agresory lebky svých kořistí. Myslel si, že vláda nad vlastní zemí ho uspokojí, ale opak byl pravdou. Žádné zvíře na jeho území mu nebylo důstojným sokem a bez nepřátel, kteří by si zasloužili jeho respekt, ztrácel chuť do života. Dostal strach, že už nikdy nepotká žádnou kořist, která by byla dostatečně silná a nebezpečná, aby v něm opět probudila vášeň pro lov. A když už vše vypadalo beznadějně, narazil na tu příšeru. Byl to znepokojivý a podivný tvor z jiného světa. Měl ohromné zahnuté pařáty a hladově rozsápal a sežral každé zvíře, které se mu připletlo do cesty. Rengar na něj okamžitě zaútočil zaslepený vidinou, že konečně našel pořádného soupeře. Rozhodně byl nesrovnatelně silnější než kdokoliv, s kým se do té doby střetl. Jejich boj byl krvavý a oba utrpěli vážné rány. Rengar přišel o oko, nejhůře to však odnesla jeho pýcha. Nikdy předtím se mu nestalo, aby mu kořist unikla. A co hůř - kvůli svým zraněním to byl on, kdo byl nucen ustoupit z boje. Několik dní se potácel mezi životem a smrtí. Sžírala ho bolest, ale pod ní ho hřála jiskérka radosti. Lov mohl započít. Jestliže se na světě nacházela takováto mocná stvoření, on je najde a jejich lebky rozvěsí kolem svého území. Zabití této konkrétní příšery si však chtěl náležitě vychutnat. Na největší zdi svého doupěte si už vyhradil místo pro její hlavu - trofej, jež se jednoho dne stane největším klenotem jeho sbírky.

„Lov slabé a přežiješ. Lov silné a budeš doopravdy žít.“
-- Rengar


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Rengar
Headhunter Rengar (975 RP)
Night Hunter Rengar (975 RP)
SSW Rengar (Unavailable)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Rengar

od Rumcajz » 28 kvě 2015, 12:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník