• Stránka 1 z 1
Reset serverov
Ahojte,
Chcel by som sa spýtať kedy prebehne už spomínaný reset furien serverov. Už v pondelok bolo povedané že prebehne v stredu 1.4, tak ludia začali utrácať peniaze ale nič s toho sa nestalo žiadny reset neprebehol... V sredu bolo povedané že má prebehnúť 2.4 ráno ale zasa sa nič nestalo.Preto sa pýtam kedy bude ten reset kedže veľa hráčov ako aj ja minuli peniaze a ak neprebehne žiadny reset tak potom to bude dosť blbé... Dúfam že to nebol nejaký blbý žart a ak hej tak vôbec nevyšiel skôr tým naseriete hráčov
.
Ďakujem za rýchlu odpoveď.
Chcel by som sa spýtať kedy prebehne už spomínaný reset furien serverov. Už v pondelok bolo povedané že prebehne v stredu 1.4, tak ludia začali utrácať peniaze ale nič s toho sa nestalo žiadny reset neprebehol... V sredu bolo povedané že má prebehnúť 2.4 ráno ale zasa sa nič nestalo.Preto sa pýtam kedy bude ten reset kedže veľa hráčov ako aj ja minuli peniaze a ak neprebehne žiadny reset tak potom to bude dosť blbé... Dúfam že to nebol nejaký blbý žart a ak hej tak vôbec nevyšiel skôr tým naseriete hráčov

Ďakujem za rýchlu odpoveď.
- Gely
- Kolemjdoucí
Reset serverov
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Reset serverov
Mě by zajímalo, kde na to chodí. 
Včera na Furiene spamoval borec "Dnes reset."
A co? Všichni mu na to skočí, další a další budou spamovat to samé, ale už si se koukal, jestli je někde něco napsané že má být reset? Já tu nic nevidím. Takže reset může být zítra, ale i déle. Stejně si nasetris na regeneraci za 5 dní.

Včera na Furiene spamoval borec "Dnes reset."
A co? Všichni mu na to skočí, další a další budou spamovat to samé, ale už si se koukal, jestli je někde něco napsané že má být reset? Já tu nic nevidím. Takže reset může být zítra, ale i déle. Stejně si nasetris na regeneraci za 5 dní.

ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Lenže hovorili to aj niektorý admini, dokonca nás upozorňovali aby sme mínali peniaze.
- Gely
- Kolemjdoucí
Admin to nemá odkiaľ vedieť,ako napísal vyššie iDeviLeKKK ,reset môže byť aj zajtra,možno aj dlhšie...Zato že prešli 4 mesiace,presne na deň to nemusí byť.Čakaj,dozvieš sa to ak budeš naďalej hrávať na Furien serveroch 

Bývalý CS 1.6 Admin - All Furiens + dokončená akadémia
-
MaTTHeWvWWW - Zkušený
trpělivost přináší růže.
bude, až bude
bude, až bude

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH